Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 27 577
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
.......хайде, пиете ли..."Наздраве", Мамче..Сани?

Наздраве Кралице!!!!! Да си жива и здрава!!!!!!
Ама май вече не е наздраве, че с толкова ядене и пиене ще започна да се търкалям Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кралице ти нищо не казваш с какво ще ни изненада Джемиле. Давай направи и ти своето предположение....Това е интересна чуденка която казва Айча Бингьол.....Или и тя се грижи за рейтинга на сериала и за своя рейтинг разбира се.....

# 136
Незнам, Мамче..аз, мисля, че това което са сложили е стар репортаж с нея, сигурна съм.....зърнах го някъде, сега не ми се ходи да го търся....предполагам, затова отговаря, тогава така...значи, преди 28 епизод е интервюто, нали прие предложението....и ни изненада, като го отказа...заради, жена му на балъкчъ...това, визира..сигурно!
Това, смятам аз...не смятам, а съм сигурна че тук, за това говори.... bowuu bowuu bowuu

# 137
# 138

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 22:41 от KraLeva66

# 139
# 140
# 141
Незнам, Мамче..аз, мисля, че това което са сложили е стар репортаж с нея, сигурна съм.....зърнах го някъде, сега не ми се ходи да го търся....предполагам, затова отговаря, тогава така...значи, преди 28 епизод е интервюто, нали прие предложението....и ни изненада, като го отказа...заради, жена му на балъкчъ...това, визира..сигурно!
Това, смятам аз...не смятам, а съм сигурна че тук, за това говори.... bowuu bowuu bowuu

Предполагам, че е така - но чак пък изненадани, че е приела брак с рибаря....Ние да бяхме изненадани,но поради други причини..... но в дизито те това си го обсъждаха и го бяха приели.....Дори рибаря им се видя красив - нали бяха писали, че като се обръсне и ще стане красавец  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha И какво стана човека красив......на теб не ти ли хареса.......
Впрочем аз в дизито не съм видяла да обсъждат с одобрение вариант Джемиле да се събере отново с Али......Ти чела ли си такова нещо.....

# 142
# 143
# 144
# 145
# 146
# 147
# 148
# 149

Общи условия

Активация на акаунт