Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 27 561
  • 751
  •   1
Отговори
# 150

Лека  нощ !!!  Hug 
Прекрасни сънища, цветни...пожелавам, на всички !!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 151
# 152

Добро утро на велики понеделник..... Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Kissing Heart
Желая ви прекрасен слънчев ден и успешен старт на новата така наречена страстна седмица  Hug Hug

# 153
Добро утро!

Еспресо с мляко?

Как го пиете всъщност, аз все пиша че пия турско кафе ( но трябва да е много ароматно) с мляко,
а вие?

Мамаче, не Али ми е блед, а аватарчето ми се струва бледо..
Щях да го сложа иначе..

Страстната седмица започва днес, смирете се, бъдете добри..

# 154

Добро утро, във велики понеделник..... smile3525 smile3525 smile3525
Мама-Ан...гюнайдън, скъпа..Сани мерсаж за еспресото, аз го пия без мляко...страхотно, изглежда! smile3521 newsm47 newsm10  
Хубава, цяла седмица страстна....пожелавам, ще боядисваме яйца...след някой друг ден, козунаците...ще ги купим, най-вероятно....хубаво е и тях, сами да приготвяме..ала, аз имам...несполучливи опити, отпреди...и не рискувам, повече! Naughty Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хайде, на въздух...да изпием, кафето... bowuu bowuu bowuu
До, по-късно!    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 10:48 от KraLeva66

# 155

......и една лека закуска...към кафето на Сани, и още...нещо, за десерт!  smile3521 smile3521 newsm47

........заповядайте!

# 156
...стар репортаж, интервю с режисьорката и сценариста на филма...август, 2010 год.!

Bir umut hikayesi

Kanal D, yeni sezonu çok iddialı bir diziyle açıyor: Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Yıldız Çağrı Atiksoy, Farah Zeynep Abdullah, Aras Bulut, Emir Berke Zincidi ve Wilma Elles�in rol aldığı �Öyle Bir Geçer Zaman ki�... Hikayesi 1967�den günümüze uzanan, denizci Ali Akarsu�nun Hollandalı Caroline�le yaşadığı yasak aşkı ve bu aşkın bir aileyi nasıl parçaladığını anlatan dizinin detaylarını yönetmen Zeynep Günay Tan ile senarist Coşkun Irmak�tan aldık.

Öncelikle dizinin adından başlayalım. �Öyle Bir Geçer Zaman ki� adı nereden geliyor, o meşhur Erkin Koray şarkısından mı?
- Aslında ilk başta birçok isim düşündük. Öyle mi olsun, böyle mi olsun derken �Öyle Bir Geçer Zaman ki� ortaya atıldı. O anda budur dedik. Kaldı ki o şarkının içeriği de bizim konumuzu ve anlattığımız süreci yansıtıyor.

Bir uyarlama senaryo değil, değil mi?
- Tamamen benim hikayem ve özgün bir senaryo.

..................

Seçilen oyuncular, kafanızdaki karakterlerle ne kadar uyuşuyor?
- Bir yazar kendi yarattığı hayalin peşinden koşarsa sonu hüsran olur. Ayça Bingöl, benim için Cemile�dir ama Erkan Petekkaya konusunda önce tereddüt etmiştim. Zira, Devlet Tiyatroları sınavında ben Erkan�ın jürisindeydim. O zamanlar Erkan, temiz yüzlü gencecik bir delikanlıydı. Benim aklımda da hep o Erkan kalmıştı. Ancak, onu saçları kırlaşmış, olgunlaşmış bir halde görünce �Tamam, Ali budur� dedim. Erkan Petekkaya da, Ali rolü için biçilmiş kaftan gibi. Kasttan bu anlamda çok memnunum.

Една история за... надежда!

Канал Д, открива новия сезон, с един амбициозен масивен проект!: Еркан Petekkaya, Ayça Бингьол, поканените звезди Atiksoy, Фарах Зейнеп Абдула, Aras Булут, Емир Берке Zincidi и с участието на Уилма Ейлес, "Öyle Bir Geçer Zaman ki"  ...  историята е от времето на  1967 г. до днес, морския капитан Али Akarsu... забранената му  любов и тази любов, как ще раздели и направи на парчета, едно семейство.....ще разкаже филма, и в детайли го правят, сега ...дават повече информация режисьорката Zeynep Günay Tan и сценаристът Coşkun Irmak !

Първо, започнете с името на филма! Окъде, идва то...от добре известната песен на Erkin Koray, ли?
- В действителност, много имена ...мислехме, заглавия..отначалото! после, дойде и попадна ни това....заглавие и на песен, известната...тя много добре пасна на историята и времето....която мислехме да разкажем! Спряхме се на него....накрая!

Един адаптиран сценарий,е това ...не е ли?
- Напълно моя история и оригинален сценарий.

..................

Избраните участници, как героите се вместиха  във  вашите престави за ролите!?  
- Авторът, работи собственото си творение след края му, ако би било неуспешно, ще е много жалко! Ayça Бингьол, Еркан Petekkaya.... за мен Ayça, тя е Cemile ... но, преди това се поколебах...за Еркан! Защото, аз познавам Еркан от времето на театъра, по това време, Еркан бе ...новото поколение младежи, актьори...беше, младеж! Завинаги съм  запомнила, в ума ми беше...онзи Еркан! Но, косата му е посивяла.... на места, изглеждаше....друг, един дълбок...поглед,  Али е това ...си казах, да той е! Вижте Petekkaya също е  идеален за ролята, аз съм много доволна от кастинга....че избрахме, точно него! 

haberin tamamı : hurriyet.com.tr,29 ağustos 2010

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 11:47 от KraLeva66

# 157
# 158
# 159
# 160
# 161
# 162
# 163
# 164

Общи условия

Активация на акаунт