Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 28 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Кралице, как продължи разговора на Али с рибаря после, когато Сюлейман ( Сузи) ги откри.
Какво си говореха вътре??

Сюлейман му извика по име, че знаят..че е вътре, ще е добре за него и ранения човек с него...Али, пита дали са полицаи...при отговора, бързия на Сюлейман...че, не са..Али му каза да се разкара, да се отдалечат...тогава, а този там..при него вътре, ще го убие със събствените си ръце, и ще се самоубие...накрая! Недейте, не си взимайте грях, на душата...ако, излезете бихме могли да поговорим...и да се разберем! Кой си ти, човече....пита, Али...казвам се Сюлейман, от хората на Сонер бей, съм...може би сте ме  забелязали...покрай, него! И тогава, Али открехва...пердето, отново казва.....заминавайте, оттук! Тогава, балъкчъ му казва...че Джемиле е отказала да се омъжи, за него, пита го дали е знаел за това! Умният балъкчъ, откри грешката....на Джемиле и причината за това, кое го е накарало човек като Али, на такава отчаяна...постъпка! Лъжеш, го гледа Али, говорейки...лъжеш, за да си отървеш кожата...аз, не бях ли там, като прие, бе....пита, невярвайки му, Али....Тогава, прие..но, отпосле....отказа! Пак, лъжеш.....че защо, ще го прави...причина, имаше ли? да, бившата ми съпруга се опита да се самоубие...и Джемиле, видя..това, после каза че не може да се омъжи за мен, нямало да се получи.....ако, искаш, питай...Джемиле, отговори..балъкчъ!
Тогава, Али изкрещя на Сюлейман и го попита, жените от лодката, добре ли са....да, отговори той...и двете дами, са откарани...задоволително, добре...са, леко, ранени! Добре, тогава г-не...доведи ми Джемиле, Сюлейман...! Али бей, да бяхте излезли, да отидем...заедно, би било...по-добре, доведи ми ...я, Сюлейман тук...трябва да говорим, тук ще стане, тук трябва!
Закани се на балъкчъ, че евентуално ако го е излъгал...за това, това ще е краят му....закле се!

# 376
# 377

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 18:20 от KraLeva66

# 378
# 379

Кой би предположил, че Каролин ще ни заприлича на ангел в сравнение с Али..

# 380

Джемиле каква тапишонка е в сравнение с тях двамата..

# 381
# 382

Последна, няма повече обещавам! Naughty

# 383
Никой ли от нас няма да напише нещо за края на 29 епизод.
Днес турския форум бе " залят" от хора които аха да припаднат от омерзение към Али и съжаление към Джемиле.
Имаше постове дълги 2 листа..
Ние какво написахме, освен че не оправдаваме Али, грозна постъпка и отмъщение.. Нещо за самата сцена не ви ли се пише.. Например на мен ми се стори, че Джемиле преигра малко в тази ситуация.
Тя толкова яростно атакуваше, обиждаше Али, подиграваше му се, наричаше го как ли не, предизвикваше го, смееше му се заедно с децата си.....
и изведнъж .. от какво се уплаши толкова Джемиле.. Ами тя ако искаше точно в тези сцени можеше тотално да го закопае, какво й пречеше да го направи, още като видя заключената врата, и се разстена така сякаш вече ставаше жертва на низостта му.. Не знам как вие гледате на това, но аз бих постъпила по съвършено различен начин.. така, че да отиде да се обеси после..
 Тя някак изведнъж много стресната, много уязвима ми се видя.. Може и аз да греша, да ми прости бог..

# 384

Кой би предположил, че Каролин ще ни заприлича на ангел в сравнение с Али..
Каролин ангел!!!!!! Какво божествено видя в нея миличка.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Сега сигурно ще я изкарат и нещастница - и тя жертва на Али....Ох горката Каролин  Cry

# 385
Никой ли от нас няма да напише нещо за края на 29 епизод.
Днес турския форум бе " залят" от хора които аха да припаднат от омерзение към Али и съжаление към Джемиле.
Имаше постове дълги 2 листа..
Ние какво написахме, освен че не оправдаваме Али, грозна постъпка и отмъщение.. Нещо за самата сцена не ви ли се пише.. Например на мен ми се стори, че Джемиле преигра малко в тази ситуация.
Тя толкова яростно атакуваше, обиждаше Али, подиграваше му се, наричаше го как ли не, предизвикваше го, смееше му се заедно с децата си.....
и изведнъж .. от какво се уплаши толкова Джемиле.. Ами тя ако искаше точно в тези сцени можеше тотално да го закопае, какво й пречеше да го направи, още като видя заключената врата, и се разстена така сякаш вече ставаше жертва на низостта му.. Не знам как вие гледате на това, но аз бих постъпила по съвършено различен начин.. така, че да отиде да се обеси после..
 Тя някак изведнъж много стресната, много уязвима ми се видя.. Може и аз да греша, да ми прости бог..

Аз не съм се опитвала да чета всичко в дизито - само гледах скритите текстове - за толкова имах време. Предполагам, че реакцията им е такава каквато казваш - а аз не съм очаквала друго. Мисля, че в тази сцена много важен е диалога - защото всичко започна тихо и кротко и след това стана каквато стана. Предполагам, че отоново разговора е бил да се доказват двамата - "аз на тебе ти на мене"......Те двамата не умеят да разговарят. Но ще почакаме да разберем и аз тогава ще си кажа мнението.

# 386
В дизито започнаха май да спрягат Каролин и Сонер.....Аз за това си мисля още от епизода с търга.....
Кралице, правилно ли съм прочела, че Айлин ще направи опит за самоубийство - за щастие несполучлив.

Да, Мамче...започваш, да го "чаткаш" вече.. този език, време ти ...беше! hahaha Joy Joy Joy Joy Joy..и то, напредваш, си мисля.....ежевторнично.. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Ами чаткам го.....колкото да си изкарам боя ако съм в Турция.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 387
# 388
Кралице благодаря за преразказа на сцената, направен в 375 пост.
Може да ви стане смешно, но аз харесвам образа на Сюлейман. За мен той е един умен мъж и нещо повече от дясната ръка на Сонер. Изпълнява безприкословно заповедите на шефа си, но ги прави с акъл.....Имам чувството, че този човек предвижда всяка ситуация.  Малко нагласено се получи, че след като видяха първата къща в гората и се оказа точно, че тя е търсената къща, но това е недоглеждане на екипа не на Сюлейман.
Но защо балъкчъ каза на Али, че Джемиле е отказала предложението.....
Мисля, че не страха от смъртта го накара да направи това. Човек който играе на руска рулетка, няма такъв страх.....За този тип хора живота няма същата стойност какъвто е за обикновения човек.
Първата причина може да е в това, че балъкчъ беше реабилитиран от общаството в лицето на Джемиле. До този момент Хикмет се беше скрил зад брадата си и зад живота на аскет. След като Джемиле като жена опрости греховете му той видя че има смисъл в живота - семейство, деца, ежедневни грижи и радости.
Втората причина може да е в бившата му съпруга. Той видя, че лудата му бивша жена не го мрази, напротив дори може би го е чакала да се завърне....Дали балъкчъ след отказа на Джемиле не е помислил и за такава възможност - да изкупи греховете си към тази негова бивша жена.......и да намира в това смисъл да живее.....
Третата причина, колкото и невероятна да ми изглежда е напълно възможна. Той рибаря има много грехове, но няма деца няма никой на този свят. Но Али макар и недолюбван от децата си - той ги има......Може би рибаря не искаше Али да става убиец заради него.
Сигурно има още много възможни причини, за които в този момент не се сещам.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт