Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 28 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
И, друг вариант, как Сонер може би си мисли....и желае да ограничи, да даде да  разбере на Айлин, че надежда за тях, няма...и надявайки се тя, по този начин да обърне повече внимание на Мурат, да го ощастливи...с което! Колко е заблуден Сонер, макар от себе си...би трябвало, да му е станало ясно...че това е невъзможна мисия, сърцето не слуша....разума, мой човек...язък ти за годините и парите...барабар, с тях! hahaha Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Това няма да стане никога скъпа. Ако наистина това искат да ни покажат, че си мисли Сонер - първо правят образа му много елементарен,и второ - нас зрителите май ни вземат за канарчета....

# 361
# 362

Заповядайте момичета по един горещ шоколад, да си подсладите живота  Hug Hug

Благодаря, Мамче...тъкмо, навреме..... Hug Hug Hug

# 363
# 364

TECAVÜZ SAHNESİ BÖYLE DE ÇEKİLEBİLİRMİŞ

Dün akşam Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi tüm Türkiye’yi ekran başına kilitledi.
20.04.2011 12:54:00

Dizide bir tecavüz sahnesi olacağı zaten konuşuluyor ve merak ediliyordu. Tecavüz sahnesi denince biraz ürperiyoruz. İnsanı tedirgin eden bir olay, ürkütücü bir durum! Tecavüz sahnesi olacak mı olmayacak mı sorusu herkes tarafından merak edilirken, nihayet dün akşam usta Oyuncu Erkan Petekkaya eski eşine tecavüz etti. İzlerken herkesin kanını donduran bu sahnede Erkan Petekkaya ve Ayça Bingöl oyunculuk budur dedirtti.

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/tecavuz_sahnesi_boyle_de_cekilebilirmis.htm

******* Това е статия, как цяла Турция вторник... вечерта...е била, буквално прикована за тв екраните, в очакване на .......сцената, кадрите с така нашумялата...сцена с изнасилването във филма, нашия!
Всичко, било приемливо...нормално, пише авторът...хвалят, играта на Еркан Петекайа и Айча Бингьол, всеки зрител, гледайки...вероятно си е казвал..ето, това са актьори...превъзходно, без излишни неща, съвсем...приемливо изиграха, такова ужасно ...нещо! Притеснения, надяват се, нямало.... нито у зрителите, нито у актьорите......след, такъв...отзвук, след очакваните първоначални....въпросителни, коментари ..как ли ще...минат, тези кадри..от филма!

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 17:22 от KraLeva66

# 365
В дизито започнаха май да спрягат Каролин и Сонер.....Аз за това си мисля още от епизода с търга.....
Кралице, правилно ли съм прочела, че Айлин ще направи опит за самоубийство - за щастие несполучлив.

# 366
# 367
В дизито започнаха май да спрягат Каролин и Сонер.....Аз за това си мисля още от епизода с търга.....
Кралице, правилно ли съм прочела, че Айлин ще направи опит за самоубийство - за щастие несполучлив.

Да, Мамче...започваш, да го "чаткаш" вече.. този език, време ти ...беше! hahaha Joy Joy Joy Joy Joy..и то, напредваш, си мисля.....ежевторнично.. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 368
# 369
Пишат, освен за опита за самоубийство на Айлин, че до Али...до къщата му, ще отворят една пекарница........Екрем, бащата на Хакан, нещо ще....прави, там.....за някакви пари, говорят...не можах да разбера, какви....питат се, дали този Екрем, няма да е "предрешил" се пекар...за  да крои, нещо...но, на Али...не вярвам, той с него ли ще се забърка, незнам...но, не умирал, де...оживявал, сигурно ще продължи да следи....всички, свързани с Берин, заради..Ахмет..дуго, обяснение...имате ли, вие? newsm78 newsm78 newsm78 Защо, обаче...до къщата на Али? newsm78
Каролин, да онзи нейн поглед в болницата към Сонер, не съм го забелязала само...аз! hahaha Joy Joy Joy hahaha

# 370
Джемиле, забременявала, вследствие от изнасилването....балъкчъ, й помагал...но, как...недоумяват! newsm78 newsm78 newsm78

# 371
# 372
Много ти е хубав подписа, Кралева.

Явно вече започваме да разсъждаваме за следващия епизод.
Погледнах го този техния форум.. знаех си, двама човека да убиеш е нищо
пред това да изнасилиш бившата си жена..
Най, най гнусното от всички престъпления му отредиха на Али.
Той ще разбере ли че Джемиле забременява.. какво става с Али по-нататък.
3 сезона ще върши мизерии, така ли.. това ли ни чака?

# 373
Кралице, как продължи разговора на Али с рибаря после, когато Сюлейман ( Сузи) ги откри.
Какво си говореха вътре??

# 374

Общи условия

Активация на акаунт