Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 28 505
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро на Велики четвъртък  bouquet

Днес е Велики четвъртък. Религията определя този ден като един от най-важните, защото на него се е състояла Тайната вечеря на Христос с 12-те аппостоли, по време на която той предсказва смъртта си и предателството на Юда.
На Велики четвъртък свещенослужителите във всички православни храмове изнасят кръста от олтара, което символизира носенето му от Христос към Голгота.
Според традицията великденските яйца се боядисват рано сутринта на Велики четвъртък или през Велика събота преди празника. Първото яйце трябва да се боядиса в червено.
С него се прави кръстен знак върху челата на децата, а после и на всички останали от семейството. То се оставя настрана от другите и се подменя с миналогодишното, което през цялото време е престояло в къщата - да носи здраве, радост и щастие на нейните обитатели.

Пожелавам на всички хубав слънчев ден с много усмивки  Hug Hug Hug

# 406

Добро утро и от мен на Велики Четвъртък!

Последен работен ден, преди голямата почивка и празнуване.

Боядисвайте с фантазия, направете най-пъстрите и красиви великденски яйца!

Хубав ден!

Добро утро, Сани.....успешен последен работен ден!
Аз, съм готова...с боядисването! Naughty Laughing Laughing Laughing ...много красиви, станаха....

# 407
Добро утро на Велики четвъртък  bouquet

Пожелавам на всички хубав слънчев ден с много усмивки  Hug Hug Hug

Добро утро, Мамче...хубав четвъртък, светъл...днес!

# 408
Здравейте момичета - Кралице, Сани   bouquet  bouquet  bouquet
Днес както повелява традицията сте ранобудни. Може би сте боядисали вече яйцата. Аз ги боядисвам в събота. Успешен последен работен ден, който изглежда за мен ще бъде много натоварен.

# 409
Нерде сте Сутринта направихте едно стремително нападение и сега няма никой.....Адиииииии Али ви чака......Потънаха му гемийте без вас  Naughty

# 410
# 411
# 412
# 413
# 414
# 415

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Mete nin yeni sarkisi Aglaya Aglaya

Последната песен на Мете

# 416
# 417
Mama An, Merhaba!!

Какво виждам, нови премени днес имаш..
Защото и ти искаш да "боядисаш" нещо на Велики Четвъртък нали..
Гледам червени блузки на подписа, а аватарчето ти .. и то предпразнично се е протегнало..

# 418
Аз бих сложила и това като подпис,

обаче ще изчакам малко докато се появи нещо ново.. от последната серия, и по-специално от сцените от къщичката в гората.. Ти защо не ми хареса вчера Каролин, не ти ли изглежда,че е като ангел спрямо Али.. виждаш ли докъде се докара капитанчето.

# 419
Mama An, Merhaba!!

Какво виждам, нови премени днес имаш..
Защото и ти искаш да "боядисаш" нещо на Велики Четвъртък нали..
Гледам червени блузки на подписа, а аватарчето ти .. и то предпразнично се е протегнало..
Дааааааааааа....правилно си забелязала. Аватарчето и подписа е с нова премяна - аз отдавна щях да го разкрася, но все нямах време. Сега за празника е нов новиничък.....
Вие къде се загубихте - Днес изоставихте и Али и Джемиле......Адиииииии, давайте да разнищваме нещата. Али колко обнадежден отиде при Джемиле, как заговорнически й разказа, че Каролин гит.....И отново беше порицан и отхвърлен.....Джемиле се мисли за силна жена и със силата която има ще му затръшне вратата, но за съжаление мъжете може да са слаби, но физически са по-силни от нас. А силата на жената, ако я има не трябва да я използва за да победи физически един мъж.....Тази сила се използва за друго - да бръкнеш в душата му......да му покажеш грешките и ако го обичаш можеш да му подадеш ръка и да тръгнете заедно по пътя на живота, ако го мразиш, го отпрати по живо по здраво, да търси сам своя път......

Общи условия

Активация на акаунт