Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 28 507
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Цитат

Като какъв ви се видя в края на серията – като луд човек който няма какво да губи или като животно, което не се спира пред нищо докато не задоволи желанието си.

Сигурно е така - популярността на Джемиле е безспорна. Това все пак е Турция......За чувството при изнасилване - напълно съгласна чувството на унижение според мен е най-силното.....Това забременяване е закономерно за да се засили ефекта от изнасилването. Не зная какво ще се случи с това дете - дали ще оживее или ще умре, но каквото и да се случи ще има силно въздействие върху Али.......
Добре да си поговорим за Али. Всички които направиха някакви грешки са ги направили в пристъп на афект.....в пристъп на желание за мъст, реванш, наказание, или общо казано в пристъп на отмъщение. Да приемем, че и Али постъпи точно така - той по този начин не искаше ли да накаже Джемиле, за всичко за което ние сме си говорили тук....., за това, че когато тя допусна грешката той направи всичко което можеше да направи за да излезе тя от затвора. Тя призна ли дори и пред себе ситова което направи Али - не никога не го призна. Не приемам изнасилването като "животински акт" за да задоволи Али нещо. Приемам го като отплата, наказание за това, че Джемиле никога не е видяла Али като достоен мъж за нея.
И аз питам. Защо никой от зрителите и пишещи в дизито не осъдиха постъпката на Джемиле, не осъждат постъпката на Ахмет.....няма да осъдят толкова жестоко и постъпката на Сонер.....но Али за тях е звяр......Защото пишещите са основно жени и те мислят и разсъждават като Джемиле......те се индентифицират с Джемиле....
Сани извинявам се че забавих отговора, но възникна една спешна задача.

Единственото грозно нещо което видях от края на 29 еп. беше това което видя и Осман - Джемиле накрая на пода... Имах много големи притеснения, че тези сцени едва ли не ще ме "откажат" обаче не се получи, Еркан . П.  го изигра по възможно най-приемливия за зрителите начин.. за което аз отново му ръкопляскам. Това което написах за животинкото отношение, не е защото ми е заприличал на животно, а защото хората които извършват подобно престъпление обикновено имат такива подбуди.

# 437
Кралице къде изчезна скъпа.....Да не си ходила на снимачната площадка да ни донесеш някаква вест...
Ние тук водим големи дискусий за Али, Джемиле, Каролин - изразяваме чувства. Сани не може без Каролин и Джемиле - виж й новото аватарче.....
И аз имам нова премяна - великденска, че май да взема да почерпя.....

Да ви е сладко  Hug Hug Hug

# 438

Единственото грозно нещо което видях от края на 29 еп. беше това което видя и Осман - Джемиле накрая на пода... Имах много големи притеснения, че тези сцени едва ли не ще ме "откажат" обаче не се получи, Еркан . П.  го изигра по възможно най-приемливия за зрителите начин.. за което аз отново му ръкопляскам. Това което написах за животинкото отношение, не е защото ми е заприличал на животно, а защото хората които извършват подобно престъпление обикновено имат такива подбуди.

Режисьорката отново си беше свършила работата перфектно. Края на епизода наистина беше и грозен и въздействащ.....На практика няма и за какво да ги глобяват......Всичко е заснето по правилата предполагам, но след това сглобено е ужасяващо.
Разбрах какво искаш да кажеш за животинското, но според мен не е това. Аз вече написах какво мисля.

# 439
Хайде приятни минути в темата, аз тръгвам ще се появя по-късно. Дано Кралицата да има някакви новини от дизито.....Приятна вечер на всички.... Hug Hug Hug Hug

# 440

Привет, момичета  bouquet  bouquet....ходих да си проверим...ливадата, оранжерията, цветята....имотя, имам възрастен човек, там...днес да го видим, в неделя отново ще го проверим, и така..милички, ето ме...завърнах се...чудесно време, вълшебно.....само, за навън...у дома е по-студено! ooooh! ooooh! ooooh!
Вие, отивам да ви четем...направо ме изумявате, когато ...изчезнем! newsm78
Адии да видим...какви сте ги нищели!? hahaha Joy Joy Joy hahaha

# 441

Мамче, благодаря за...напитките, аз ще почерпя с едно кафе...че от сутринта, друго не съм пила...!
Джемилето, направо сте я...."наръбали"...доста, сега тя е най-известната жена в Турция, а Еркан....вероятно не може да излезе по улиците, знаеш...ли ...я, го помислят за Али от...екрана от вторник и ....спукана му е работата! hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
дайте, първо да изпием...кафето, че ми стана...весело... Grinning Grinning Laughing

# 442
Хайде приятни минути в темата, аз тръгвам ще се появя по-късно. Дано Кралицата да има някакви новини от дизито.....Приятна вечер на всички.... Hug Hug Hug Hug
Благодарим, сега ще се наредим...за приятното! Naughty
Хубава почивка, Мамче....не съм ги проверявала, в Дизито...проверявам...и четем вас, още! Joy Joy Joy Joy

# 443
# 444
...понеже, сте писали за ...последното от епизода,  ето ви кадри от него! ooooh! ooooh! ooooh!

# 445
# 446
# 447
# 448
# 449
Ужасно нещо било да нямаш интернет  #Cussing out #Cussing out Моя доставчик се изложи в навечерието на празника. Дано през почивните дни нещата да са наред.
Кралице благодаря за кафето - малко е късничко, но няма да откажа такава любезна покана.
Сложила си снимки от последната сцена, благодаря, но аз нямам нужда от снимки. Сякаш всичко съм запечатала в главата.....Толкова силна, вълнуваща, незабравима беше тази сцена. И двамата се справиха перфектно, но не мога да не изкажа възхищението си от Еркан, защото в тази сцена той беше водещия - още от там където стоеше зад палетите.....Пиша стоеше, защото той не се криеше. Той си наблюдаваше подпрян на палетите, но никой не погледна натам. След това още от вратата....едни погледи, едно сговорчиво говорене....този човек е уникален.
Не зная дали се страхува да излезе на улицата, но за дълго ще му остане прозвището "капитан Али"......Хората ще го запомнят дълго време с тази му роля......
А за Джемилето - предполагам, че е само блъф  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha.....нищо лошо и невярно не сме казали за жената.
Нищо не казваш за днешните коментари. Аз се бях засилила да пиша, но ме прекъснаха - замина и мисълта и поста го публикувах след половин час.....не става да се носят две дини под една мишница......Чакам да видя твоето становище по въпросите, които постави Сани  Peace

Общи условия

Активация на акаунт