Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 28 505
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,

Драго ми е да ви "видя", макар и малко по-късно днес.
Четох Кралице, и за фртагментчето четох, но не съм го гледала още.
Но очаквано е това което ще изпитва Джемиле... за това писах вчера всъщност.
Не съм задавала въпроси, просто написах безпристрастно виждането си по сцената
в края на епизода, смятах, че трябва да напишем нещо за това, за самата сцена, а не толкова за причините довели до нея.. Причини за такова престъпление според мен няма. Но аз съм жена,
предполагам, че мисленето на мъжете се различава от това на жените, те явно намират причини за да го извършат.. и в много от случаите смятат, че нищо лошо, нищо кой знае какво не са направили.
Надявам се Али, моят човек, да не е от тях, защото тогава наистина няма да го разбера.
Аз това ще гледам от 30 - епизод - неговата реакция, ще я проследя под лупа..
Джемиле - на мен ми е пределно ясно как се чувства ... за съжаление..
И не нейната реакция ще ми е интересна, а неговата..

# 481
Светли празници ни очакват

Приятна почивка ви желая!

# 482
büyük adam küçük kadını severse ..

# 483
# 484
# 485
Здравейте момичета. Днес бях на агрофитнес....Сега ще си почивам в темите.....
Снощи написах един голям пост, но за съжаление не можах да го публикувам...До колкото разбирам имало е проблем с форума до обяд. Ами разпети петък е....Трябва да успокоим страстите.....Това е деня за размисъл, покаяние и смирение.
Кралице, поста ти, който ме развълнува снощи е като една тъжна приказка. Той предизвика у мен много размисли и за случващото се в сериала и за случващото се в реалния живот. Сега за нищо на света не мога да напиша това, което написах снощи......
Сани разбирам твоите вълнения - ще гледаш под лупа дали Али ще се разкае или ще приеме извършеното от него като закономерност - отговор за това, че той никога не е бил достоен за Джемиле, че тя никога не е видяла в него Али - такъв какъвто е....
По същата логика можем да разгледаме под лупа дали размислиха останалите герои за извършеното от тях в състояние на афект - Джемиле разкая ли се, че намушка Каролин, Мете разкая ли се, че запали къщата на баща си, Ахмет ще се разкае ли, че е убил човек, Сонер ще се разкае ли, че причинява това на Айлин.....Защо трябва да искаме един герой да се разкае, а останалите не.....
Кралице благодаря за почерпките - малко късно, но вкусно.....

# 486
Öyle Bir Geçer Zaman Ki     Özetler ›
Cemile kendini odasına kapatıyor
Salı 20:00

Yaşadığı olay, Cemile için kolay atlatılacak bir travma değildir. Hâlâ şokta olan Cemile kendini odasına kapatır. Okuldan dönen Berrin yolda babası ile karşılaşır ve halinde bir tuhaflık sezer. Mete vakit kaybetmeden babasının peşine düşer. Yaptıklarının şokundaki Ali Kaptan annesine sığınmıştır. Olayın vehametini anlayan Hasefe Hanım soluğu Cemile’nin yanında alır. Peşine düşen Soner ile Aylin arasında, ikisini de tedirgin edecek büyük bir gerilim yaşanır. Mesude, Soner’in evlilik teklifini hemen annesine iletir. Ali’yi terk eden Carolin bir otele yerleşir. İnci Hoca son tetkikler için hastanededir. Kaza sonrası teknenin sahibi ve polisler Ali Kaptan’ın peşindedir.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki      резюме >
Cemile ...се затваря в стаята си
Вторник 20:00

Преживяното, травмата нямаше да е лесно на Cemile, да го преживее....все още в шок, от случилото й се, Джемиле се затваря в себе си...и в стаята си! Берин, навръщане от университета, от училище...среща баща си, по пътя....по вида му, разбира че...нещо се е случило! Мете, тръгва по следите...на баща си, в преследване... да го догони! Али, в шок и той от себе си, от направеното....се хвърля, търси утеха.... в прегръдките на майка си! Разбрала, положението ...след случилото се, Хасефе ханъм на един дъх...пристига, при Джемиле! Притесненият Сонер, чувствайки се преследван от вината на чувствата си.....и двамата с Айлин, ще се разстроят....голямо разочарование ще преживеят, как ще го преживеят, взаимно ще се разстроят....! Месуде, предложението за брак на Сонер, веднага отива и на майка си...съобщава! Каролин, напуснала....Али, в един хотел се настанява! Инджи, след последните й изследвания, вече ...бе в болницата!
След инцидента с корабчето....и собственикът му, новият.... и полицията преследват  Капитан Али!

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 19:31 от KraLeva66

# 487
Здравейте,

Драго ми е да ви "видя", макар и малко по-късно днес.
Четох Кралице, и за фртагментчето четох, но не съм го гледала още.
Но очаквано е това което ще изпитва Джемиле... за това писах вчера всъщност.
Не съм задавала въпроси, просто написах безпристрастно виждането си по сцената
в края на епизода, смятах, че трябва да напишем нещо за това, за самата сцена, а не толкова за причините довели до нея.. Причини за такова престъпление според мен няма. Но аз съм жена,
предполагам, че мисленето на мъжете се различава от това на жените, те явно намират причини за да го извършат.. и в много от случаите смятат, че нищо лошо, нищо кой знае какво не са направили.
Надявам се Али, моят човек, да не е от тях, защото тогава наистина няма да го разбера.
Аз това ще гледам от 30 - епизод - неговата реакция, ще я проследя под лупа..
Джемиле - на мен ми е пределно ясно как се чувства ... за съжаление..
И не нейната реакция ще ми е интересна, а неговата..

Привет, Сани newsm78....докато те "видим" и ...те няма, вече! Joy Joy hahaha
И аз, мила много се надявам...да разбере всичките си грешки и осъзнае в какво се бе превърнал, от тези ...преживявания! Да намери начин да се стегне и изкупи, поне този си грях....ако, Джемиле му позволи...разбира се! Много си надявам, да намери този път...по-такъв подход към...всички, не вярвам...че ще му позволят, както и преди....но, надеждата ми е майка му да се намеси...вече! Имам си аз, надежди ...все още! След пожара и огъня, когато всичко изгори, може би ще дойде....тоталната равносметка, на всеки!
Но, онова което ще се случи на Джемиле, бремеността имам впредвид, ще отежни...тази работа, то ще й апомня за ...случилото се, няма да иска да.....види дори Али, камо ли.....оправят, каквото и да било.....Уф, стана тя...една, невъзможна работа...бленувам, май? Всички ще гледат, поведението му...след такова нещо, Джемиле ще страда...то, беше си ясно....както и да са живяли, в когото и да сме видели повече грешки, никоя жена не заслужава...да преживее, това! ooooh! ooooh! ooooh!
Да видим, ще изчакаме...не остана до вторник! newsm78 newsm78 newsm78
Хубава почивка и празници и на теб, от мен! Hug Hug Hug

# 488
Здравейте момичета. Днес бях на агрофитнес....Сега ще си почивам в темите.....
Снощи написах един голям пост, но за съжаление не можах да го публикувам...До колкото разбирам имало е проблем с форума до обяд. Ами разпети петък е....Трябва да успокоим страстите.....Това е деня за размисъл, покаяние и смирение.
Кралице, поста ти, който ме развълнува снощи е като една тъжна приказка. Той предизвика у мен много размисли и за случващото се в сериала и за случващото се в реалния живот. Сега за нищо на света не мога да напиша това, което написах снощи......
Сани разбирам твоите вълнения - ще гледаш под лупа дали Али ще се разкае или ще приеме извършеното от него като закономерност - отговор за това, че той никога не е бил достоен за Джемиле, че тя никога не е видяла в него Али - такъв какъвто е....
По същата логика можем да разгледаме под лупа дали размислиха останалите герои за извършеното от тях в състояние на афект - Джемиле разкая ли се, че намушка Каролин, Мете разкая ли се, че запали къщата на баща си, Ахмет ще се разкае ли, че е убил човек, Сонер ще се разкае ли, че причинява това на Айлин.....Защо трябва да искаме един герой да се разкае, а останалите не.....
Кралице благодаря за почерпките - малко късно, но вкусно.....
Здравей, Мамче...и как беше, агрофитнеса....отслабна ли? newsm78 Joy Joy Joy hahaha
Да, днес почти до 11 часа, нямахме я темата...на разположение! Благодарим, за китките... bowuu bowuu bowuuСъжелявам, за поста ти...радвам се, че съм  те провокирала да го напишеш, ала не ме радва това, че твърдиш ...че не можеш да го напишеш, втори път! Щом е имало въллнение, при писането му...убедена съм, ще си спомниш...почти всичко, за което ...си се развълнувала! Еми, нещата от филма, и мен ме провокират ...в живота да правя асоциации с него, въпросите които карат героите ни да правят грешки или реагират, карат мен...да мисля, аз на тяхно място....как бих постъпила, естествено ...не като тях, защото онова за което писах...аз, вече го знам и така мисля.....а, те тепърва ще го...научат, надявам се! Грешките са за това, за да се научим...кои по-рано, кои по-късно.... newsm78 newsm78 newsm78
Али, ще прозре истините...убедена съм, ала постигнал това прозрение, направеното няма да му даде....никакъв шанс, повече....при Джемиле! Последствията, за него надявам се...ще са градивни, той ще се стегне и най-после ще е онзи Али, който се е борил в бурите на морето....  не успя дотук със същите, в живота си...след това, дано....разумът му, сега наделее...пред преспективата....самосъжалението си, съвсем да....му потънат гемиите!
Искаме го от Али, защото искаме двамата с Джемиле да престанат да се...самоизтезават, то от това повече...накъде! Макар вината, за мен е и на двамата.....последното, направеното от него....бе, точката на възможните му грешки, според мен...а, за другите грехове...на другите герои, права си....почти не ги виждаме, такива!
Хубава вечер, весели празници...утре, каза ще боядисваш яйцата...успех, дано да станат по-красиви от моите! Joy Joy Joy Joy Joy   newsm47  love001 newsm51

# 489
# 490

# 491
# 492
# 493

# 494

Общи условия

Активация на акаунт