Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 28 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Още, нещо...от разговора, в началото....балъкчъ, пита Али..добре де, защо не ми стисна гърлото, там...вместо да ме мъкнеш по гръб, да ме носиш...дотук!
Защото, такава смърт...нямаше, да ти отива.....и нямаше да знаеш, защо си умрял....а, аз искам да разбереш....за какво, ще умреш.....и тогава, казва това ...че е пожелал, Джемиле...въпреки предупрежденията му, да стои....далеч от нея, му каза Али!

# 346
Сонер, бе  пиян....след, срещата....със Месуде, в хотелската стая!
Айлин го вижда, че продължава да си налива...и му прави забележка и препоръчва да си..ляга, вече! На въпроса, не е ли пил...достатъчно, той отговаря...незнам! Колкото съм пил, толкова....и се шегува с една поговорка, на един негов приятел от казармата.....на което, Айлин се стъписва и пита, какво е това.....сега, я обясни....и той, се развеселява....и обяснява, та така.....нещо за някакъв домат ....и т- н. На въпроса й, да си ляга....добре би му се отразило, вече.....е време, той....я гледа, нали ..защото тя се е доближила, тогава е страшното...когато си легна, че не мога....да спя! Айлин, недоумява, нещо лошо ли си преживял.....загрижено, пита....не, когато си така близо, а всъщност...толкова далеч, нищо хубаво не бих....почувствал, преживял...и къде, после Айлин, разбира.....и го милва, а той....целува, ръката й....и тя си тръгва, уплашена....пожелава лека нощ! Сонер, всъщност това е първият...път, дали защото е пиян....се осмелява, да признае....чувствата си! newsm78
Това е...първата част, после за....Мурат и другия разговор! Hug Hug Hug

# 347
Ето че умря някой в тази серия, даже драма заминаха.
Обаче сценаритите трябва спешно да "удължат" живот на Ахмет.
Защото ще загубят жестоко ако умре и той. Сега вече наистина съжалявам, че не проследих
тези младежи Ахмет, Хакан и Разул ( така ли се казваше) - пак Берин ми е виновна за това..
...не разбирам, как не си ги проследила...не си гледала филма отначало ли? Иначе, няма как да пропусне...каквото и да било! Пък и още никой не е умрял....ако, не броим...килъра, който издаде....поръчителя си, преди да умре....бащата на Хакан, пред самия....Хакан и всички....интересуващи ги...това!

Гледала съм всички серии обаче тези момченца ги прескачах  Embarassed Embarassed Embarassed
Освен килъра, не умря ли и бащата на Хакан?

# 348
Jasnooooooooooooooooooo, az sam kato ludite, "govorja" si sama.... Uspjax! Mmmmmmmmmmm daaaaaaa, pisax dalgi tekstove i o4evidno nad 30 min., Sani, blagodarja za pomoshta ! Stop

Хубаво, хайде сега кажи какво ти е на душата.
Обаче на кирилица, ако имаш възможност.. защото ще се разсърдят от бг мама иначе..  bouquet  bouquet  bouquet

# 349
Ето че умря някой в тази серия, даже драма заминаха.
Обаче сценаритите трябва спешно да "удължат" живот на Ахмет.
Защото ще загубят жестоко ако умре и той. Сега вече наистина съжалявам, че не проследих
тези младежи Ахмет, Хакан и Разул ( така ли се казваше) - пак Берин ми е виновна за това..
...не разбирам, как не си ги проследила...не си гледала филма отначало ли? Иначе, няма как да пропусне...каквото и да било! Пък и още никой не е умрял....ако, не броим...килъра, който издаде....поръчителя си, преди да умре....бащата на Хакан, пред самия....Хакан и всички....интересуващи ги...това!

Гледала съм всички серии обаче тези момченца ги прескачах  Embarassed Embarassed Embarassed
Освен килъра, не умря ли и бащата на Хакан?
...... не знаем, Ахмет така казва на Берин, раних го......дали е умрял, не знае...пък и знам, че не умирал....

# 350
Благодаря ти Кралице  newsm51 newsm51 newsm51

# 351
Oтказвам се !!!!!!!!!!!!!  Ще ви чета, ще ви се радвам, но нещо не се получава с моите цитати....... Съжалявам, че открих супер "клуб", но явно неграмотността ми да се ориентирам на стената е великааааааааааааааааааааа.  фьаеше юаиьэс с эяе шьнь ждшсхс !

# 352
За Мурат и Сонер, докторът не си бе тръгнал още...когато Мурат, повика брат си...искал да му каже, нещо......питайки, първо какво е казал...за него, лекарят! Нищо, ново, същото ....трябва да не се нервираш, да си почиваш, да си пиеш лекарствата...и всичко ще е наред! ти, вярваш ли в това, батко...пита, Мурат! Той, вече се бил..отчаял, тогава започва......искам, да споделя, нещо с теб...май, избързахме, с някои неща.....с теб, нали? Не мислиш, ли? Немога да направя, щастлива Айлин, немога да бъда....мъж, в истинския смисъл на думата, болен съм.....затова! та, мислех си, всъщност....искам да кажа, че вие ти и Айлин, ако......и бе прекъснат, от Сонер, тук...да не си посмял да си го помисляш, недей.....и излиза, а влиза Айлин....разтревожена, и за двамата!
Сега, моят коментар, на това......много, двусмислено прозвуча, онова което искаше да каже, Мурат....не става, ясно и по-важното е че... Сонер разбра този вариант, си помисли че....намеква, брат му.....че е забелязал, може би.....колко добре се разбират, двамата...ала, повече дали е установил, не става ясно...от снощи!
Затова, неговата работа, гузен..негонен, бяга...става, той с действията си, ще се издаде....тотално, ала единствената му грижа е.....Мурат, да не разбира за....чувствата му към Айлин, за саможертвата му......а, за Айлин, помисли ли...не, а предната вечер....за първи път, посмя...да отиде малко, по-далеч.....неиздържайки! Така, мурат ще стане ли по-можещ мъж, самочувствието му ....ще помогне ли на болестта му, да посмее да е по-настоятелен...каква е ползата от саможертвата му, малко егоистично...отново, постъпва Сонер, мислейки единствено и само за брат си....забравяйки, че вечерта даде ....стимул на Айлин, да издържи.....онова, което той я принуди да приеме, подвеждайки и ....закъснявайки, да предупреди....навремето, че интересът му е ....предимно, сватовнически....да угоди, изпълни......желанието на брат си! Доза, непочтенност....имаше в начинът по който, подведе.....Айлин! Сега, повтаря....същата грешка...и отново, заради Мурат! Просто е глупав ход и реакция, и то със Месуде, дори неподозирайки.....какво това ще донесе, на всички...най-вече на Айлин! Hug Hug Hug

# 353
Ох, с тази латиница ........ Пожелах ви да бъдете здрави и все така готини !

# 354
И, друг вариант, как Сонер може би си мисли....и желае да ограничи, да даде да  разбере на Айлин, че надежда за тях, няма...и надявайки се тя, по този начин да обърне повече внимание на Мурат, да го ощастливи...с което! Колко е заблуден Сонер, макар от себе си...би трябвало, да му е станало ясно...че това е невъзможна мисия, сърцето не слуша....разума, мой човек...язък ти за годините и парите...барабар, с тях! hahaha Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 355
Благодаря ти Кралице  newsm51 newsm51 newsm51
Здравей, Белл...драго ми беше, дарлинг...питай, още! bowuu bowuu bowuu

# 356
Я, сподели какъв е проблема...скъпа, нали затова сме тук, всички...абсолютно, не се притеснявай.....давай, все оттам сме тръгнали, доскоро и аз...включително, благодарим за пожеланията.....давай, и ти да си щастлива, не искаме ....неможещи и не без възможност да пишат....момичета, в нашия клуб! hahaha Naughty Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 357

Заповядайте момичета по един горещ шоколад, да си подсладите живота  Hug Hug

Кралева, много ме интересува разговора на Али и рибаря в гората.
Какво си казаха?.. сега чак го гледам това. Много хубаво играят бе.....
В началото ли?...коя част, гледаш...да, страхотна игра, особено на нашия човек!
Тук наистина Еркан направи великолепна игра, а не само тук.........особено тези луди очи.....когато беше хванал ножа - толкова ярост имаше и същевременно опит да се владее....След това когато Джемиле каза, че е отказала наистина да се омъжи за балъкчъ, колко прекрасно изигра облекчението което почувства героя му от от това което чу......усмивката в очите му.....Е затова го харесвам Еркан - актьора, който играе прекрасно с очи, мимики, жестове.....
След това когато се прибра - сцената в която показа на Каролин да си заминава /аз днес я гледах, че снощи ми прекъсна/......по какъв блестящ начин изрази чувствата си към Каролин.......В последната сцена, когато видя Осман.....показа разкаяние, срам и поражение......Изчаквам диалога на двамата преди изнасилването - там сцената беше върховна.....

# 358
Цитат
искам, да споделя, нещо с теб...май, избързахме, с някои неща.....с теб, нали? Не мислиш, ли? Немога да направя, щастлива Айлин, немога да бъда....мъж, в истинския смисъл на думата, болен съм.....затова! та, мислех си, всъщност....искам да кажа, че вие ти и Айлин, ако......

Аз мисля, че Мурат си мисли, че проблема им с Айлин е само неговото заболяване. Но той иска да я вижда и може би искаше да предложи на Сонер той да се омъжи за нея - /нали не звучи скандално това....../ Там в Турция тези неща мисля, че са приемливи и допустими.....Но Сонер не пожела да го изслуша.......Почувства безпокойство, че може да нарани брат си, да усложни здравословните му проблеми и отново постъпи егоистично и спрямо себе си и най-вече спрямо Айлин......в името на тази негова братска обич......Сонер е готов да направи всичко за брат си, но по този начин наранява и себе си и Айлин. А това прибързано предложение за брак с Месуде е върха на безсилието му да се разкъсва между брат си и Айлин.....

# 359
Благодаря ти за пожеланията скъпа.   bouquet
Много се притесняваш - успокой се и всичко ще бъде Ок......Аз продължавам да се уча, така, че няма страшно.....

Общи условия

Активация на акаунт