Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 27 570
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Страхотен епизод.В крайна сметка всички си мислеха,че Али е набил Джемиле.Никой не подозира,че я е изнасилил.Единствено Осман май усеща нещо по-различно.

# 706
# 707
# 708
Милички, много ми липсвахте ! Дали ще успея ... newsm78 Много светли празници в душите ви  bouquet ! Естествено след филма не мога да заспя.... Момичета, дали идва финала на този тежък филм? Впечатлиха ме очите на Джемиле /супер игра на Бингюл!/, преобладаваше лудостта й.... Сямо за момент, когато засвири цегулката с надежда си помислих, че ще си спомни любовта между тях, но , уви, това беше миг.... Очаква ни тежка серия. Очевидно Инджи умира,  а Али е намушкан , не се съмнявам.  Или го спасяват хората на рибаря, или филма свършва след серия-две. Много драма в този филм, мнооооооооооооого.....

# 709
Милички, успях  Party newsm44! Компютърният гений  в мен баааааааааавничко се събужда  newsm78 . Е, в скоро време ще поискам помощ за някои други неща  newsm17. Страшно ви благодаря за преводите от турски !!!!!!!!!!!!!!!  Много хубава серия изгледахме, нали? Еркан играе отново невероятно ! Колкото и да искам, трудно ми е да не съм влюбена в този актьор ! Толкова пестеливо и с такъв драматизъм изигра  сцената на брега, нали? Искате ли малко да си помечтаем? Ок! Джемиле не убива Али, между двамата се заражда , т.е. възкръсват стари чувства, отново се събират да лекуват раните си заедно…. Децата най-сетне се успокояват и емоционално стабилизират. Каролин получава заслуженото  си възмездие. Хепи енд ще измислим и за другите герои ! Да, обаче нашият сценарист ще си каже, че това е твърде банално и елементарно като сюжетна линия и ще измисли още  куп драматични плетеници….. Но най-вероятно е филма скоро да финализира с тази изцяло трагична история за цялото семейство…Никаква милост към зрителите ! Ако знаех как се сервира кафе, с удоволствие щях да ви изненадам за закуска….но …. Тогава ви желая добро утро и хубав ден ! newsm51  love001 Two Hearts newsm10 newsm03 wavey  love001

# 710

Добро утро момичета  Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Kissing Heart Желая ви хубав ден, макар и облачен....  Nature Partly Sunny....След серията снощи ме налегнаха едни размисли....за филма, за живота, за това как понякога една грешка може да преобърне съдби........ Мислих си за Егото, което малко или много го има у всеки.......колко хубаво е човек да може да го надскочи, да види себе си отстрани.......колко е хубаво да си заобиколен с хора, които не се опитват да те ласкаят, а да бъдат прями и ако не могат да ти кажат  "Ти тук сгреши", защото всеки човек има различно разбиране за доброто и злото, то поне да те накарат да се замислиш и да се запиташ - дали и аз не допуснах грешка....., защото колкото и да не се приема това мое виждане аз твърдо съм убедена, че Джемиле не е безгрешна.....И тази сцена на брега, която отново беше изиграна много професионално от двамата актьори изглежда потвърждава това....Колкото и да им се иска на някои да изкарат Али по-черен от дявола това, което той казва така съм си го мислила. Ако не беше това наръгване, ако той не трябваше тогава да спасява Джемиле от затвора, нещата щяха да се развият по друг начин......Той щеше да отпрати Каролин или дори и да не я беше отпратил нямаше да се стигне до това което той трябваше да обещае и да изпълни по отношение на Каролин, за да излезе Джемиле на свобода.....Мислих си какво ще се случи там на брега....Както и снощи писах Джемиле няма да наръга Али, по-вероятно е да опита да нарани себе си.......но няма да успее, защото Али ще й вземе ножа и ще го хвърли в морето.....И пак виждам символика в това, защото  този нож ще се окаже много важен предмет.....Той беше навсякъде - това не е случайно.....От наръгването, след това в колибата, когато Джемиле щеше да дава вода на Али.....След това в къщата в гората Али дялкаше с него една пръчка....От съборената колиба той е взел само ножа....за мен това не е случайно....и сега отново този нож оставен до червената роза и писмо с покана за среща, предполагам на някакво място свързано с тяхното минало.....покана за среща, но не за да бъде нещо поправено....покана да се сложи край на цялата тази драма..........

# 711
Добро утро,

вижте какво съм ви приготвила за събуждане, хубав ден на всички!

# 712
Само аз не съм гледала серията снощи, така се оказа..
Затова със сигурност съм по-зле от вас.., искам да пратя всички на ...
и да си отделя час и половина, ще изкукам до довечера.

# 713
Милички, успях  Party newsm44! Компютърният гений  в мен баааааааааавничко се събужда  newsm78 . Е, в скоро време ще поискам помощ за някои други неща  newsm17. Страшно ви благодаря за преводите от турски !!!!!!!!!!!!!!!  Много хубава серия изгледахме, нали? Еркан играе отново невероятно ! Колкото и да искам, трудно ми е да не съм влюбена в този актьор ! Толкова пестеливо и с такъв драматизъм изигра  сцената на брега, нали? Искате ли малко да си помечтаем? Ок! Джемиле не убива Али, между двамата се заражда , т.е. възкръсват стари чувства, отново се събират да лекуват раните си заедно…. Децата най-сетне се успокояват и емоционално стабилизират. Каролин получава заслуженото  си възмездие. Хепи енд ще измислим и за другите герои ! Да, обаче нашият сценарист ще си каже, че това е твърде банално и елементарно като сюжетна линия и ще измисли още  куп драматични плетеници….. Но най-вероятно е филма скоро да финализира с тази изцяло трагична история за цялото семейство…Никаква милост към зрителите ! Ако знаех как се сервира кафе, с удоволствие щях да ви изненадам за закуска….но …. Тогава ви желая добро утро и хубав ден ! newsm51  love001 Two Hearts newsm10 newsm03 wavey  love001

миличка. Радвам се, че ти си удовлетворена от напредъка....Не се притеснявай всички сме се учили, а ти се справяш повече от добре. Ще се научиш и да слагаш кафе, че като гледам в какви ранни зори пишеш постовете, ще слагаш и кафета и закуски  Naughty
Да серията и на мен много ми хареса....Много силна и тъжна.....Еркан е неповторим в сцени като тази на брега, а и в тази серия всичките му сцени - и при разговора с майка му, при срещата с Мете, след това като бездомник и като корабокрушенец от морето на живота, за който няма бряг....вечерта с огъня пред къщата......нали така хората които са се загубили палят огън за да бъдат видяни, за да бъдат намерени.....И той загубил се в този живот запали огъня под прозореца на Джемиле, за да бъде видян от нея.....Мога да пиша цял ден за този епизод, но май първо трябва да поработя  Naughty....Хубав ден ти желая  Hug Hug

# 714
Само аз не съм гледала серията снощи, така се оказа..
Затова със сигурност съм по-зле от вас.., искам да пратя всички на ...
и да си отделя час и половина, ще изкукам до довечера.
Добро утро Сани. Благодаря за кафето....Серията беше страхотна, не те знам как ще издържиш до довечера......Хайде чакаме да я изгледаш и да видим и твоето мнение....Приятна работа и гледане  Hug Hug Hug

# 715

Добро утро!          

Сани, мерсаж за кафето.......хубав ден.....на всички!

temenuzhena, давай.....справяш се, чудесно...питай, за да те улесним....притесняваш се, май!?

# 716
Много сте впечетлени, явно...от епизода, всички....разбира се, страхотна беше...играта, музиката......тъгата, драмата на опитите да потърсят...решение, сега...след погрома на живота им....решението на Али, да се откаже от себе си...от всичко, предоставяйки ...Джемиле да го направи, ала за последно....кавайки й..най-после, онова...което, никога всъщност...не успя, тя не му даде възможност.......не искаше да го чуе, приела отказването му от тях, като.....негово по-друго решение, че .....искайки това, иска да избяга от отговорностите....за тях, за нея.....да си живее живота.....който, не успя...........онова, бе живот който бе принуден и обстоятелства, които трябваше да приеме....наредени от станалите, тогава.....така подредилите се, случайности.....
Каролин, призна накрая Али, появата й....намушкването й, от Джемиле....сложи началото на този завършек, сега....може би ти щеше да ме хванеш за ръка, както ме помоли и аз щях да се върна...Джемиле, и ти нямаше да направиш онази грешка, да нараниш Каролин...тя, сега няма да нарани и Али, разира се....може би няма да нарани и себе си, ще хвърли ножа ...в морето, този нож....прекалено ще е ако състоянието й, отново ...направи, някоя грешка! Отново ще сгреши, да помисли поне ....за децата си, Али да успее....да й го вземе.....дори и с риск, той да се нарани......какво, ще е още една рана добавена към многото му...такива! ooooh! ooooh! ooooh!

# 717
Милички, много ми липсвахте ! Дали ще успея ... newsm78 Много светли празници в душите ви  bouquet ! Естествено след филма не мога да заспя.... Момичета, дали идва финала на този тежък филм? Впечатлиха ме очите на Джемиле /супер игра на Бингюл!/, преобладаваше лудостта й.... Сямо за момент, когато засвири цегулката с надежда си помислих, че ще си спомни любовта между тях, но , уви, това беше миг.... Очаква ни тежка серия. Очевидно Инджи умира,  а Али е намушкан , не се съмнявам.  Или го спасяват хората на рибаря, или филма свършва след серия-две. Много драма в този филм, мнооооооооооооого.....
И ти ни липсваше, аз те видях късно....на балкона, четеше....но явно не можеше така бързо, да отреагираш за да се включиш! Да, страхотна игра на Джемиле.....лудостта й ни порази, уплаши...успя, да не направи нещо на себе си по-скоро, не ...накрая! Там, разбрахме пак по играта на очите й...как, слуша й.....се съгласява, пак с очите....как, тогава осъзнава онова което чуваше.....дано, цигулката...музиката, навяваше едни...спомени, за някогашната им.....надежда, отлетялата.....прокудената от случайностите на съдбата им, страхотен момент...наистина, дори сега като пиша...настръхвам! Аз, надежда имам...защото филмът, няма да свърши.....ще проследят, живота им...до наши дни....споко, има много серии..предполагам и втори сезон, надяваме се....па, може и трети! Нищо, не се знае...още една такава 31-ва...и после ще скочат във времето, ще сменят актьори.....ще дойдат, нови....ще почакаме!
Хубав ден, включвай се....не се притеснявай, явно по нощите си по спокойна, геният ти компютърният, тогава....по-добре, мисли!  bouquet  bouquet  bouquet

# 718

afife jale ödül töreninden resimler 

# 719

Общи условия

Активация на акаунт