Имена на децата на популярни личности

• 42 223
  • 333
  •   1
Отговори
  • край морето
Нека си направим тема, в която да съберем имена на деца на популярни хора, било то български или не.
Сега се сещам за дъщерята на Гала - Мари, на Оксана - Анаис, на Мария Петрова и Б. Михайлов - Елинор, на Селин Дион - Рене Чарлз; Нелсън и Еди; на Салма Хайек - Валентина Палома; на Пенелопе Круз - Лео ...
Ако се сещате, дописвайте Wink

# 1
Анджелина и Брад водят по всички показатели, но посмъртно не мога повторя имената на отрочетата им Simple Smile

# 2
Я да видим...
Мадокс, Захара, Шайло, Вивиен Маршелин и Нокс нещо си ( май Леон? ),  и Пакс.

Според мен нищо не може да бие
Fifi Trixibelle Geldof
Peaches Honeyblossom Geldof
Little Pixie Geldof
Heavenly Hiraani Tiger Lily Hutchence Geldof

Дъщерите и осиновената дъщеря на Боб Гелдоф. Crazy

Ето още две откачени, да ме прощават, имена, на внучките на Мик Джагър:
Assisi Lola - (b. 1992)
Amba Isis - (b. 1996)

# 3
  • Бургас
Анджелина и Брад водят по всички показатели, но посмъртно не мога повторя имената на отрочетата им Simple Smile
О,аз ще помогна с чичо гугъл,че имената са наистина интересни Laughing. Анджелина Джоли и Брад Пит-Шайло Нувел,Вивиан-Маршелин и Нокс-Леон,Мадокс Чиван,Захара Марли ,Пакс Тиен.
П.С. Еовин ме е изпреварила Mr. Green

# 4
Не им знаех вторите имена  Laughing

# 5
  • Сопот, Пловдив
на Мария Петрова и Б. Михайлов - Елинор

Да добавя имената на другите деца на Боби Михайлов - Николай и Бисера. Сещам се за имена на други деца на фтуболисти: Красимир Балъков - Глория и Красимир, Наско Сираков и  Илияна Раева - Славея и Виолета, Христо Стоичков - Михаела и Христина, Димитър Бербатов - Дея, Стилиян Петров - Стилиян и Кристиян.

# 6
  • Най-красивата страна
Внуците на Симеон Сакскобургготски
Борис
Белтран
Мафалда-Сесилия
Олимпия
Тасило
Мирко
Лукас
Тирсо
Умберто
София
Симеон-Хасан

# 7
Мафалда трепе рибата Simple Smile

# 8
  • Сопот, Пловдив
Топ 8 на известните личности, които кръстиха децата си с шантави имена - http://pravda.bg/%D1%82%D0%BE%D0%BF-8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7% … 1%80%D1%8A%D1%81/ , макар че не бих казала, че повечето от имената са шантави, просто не са особено типични за БГ.

# 9
Дъщеря й Джудит е кръстена на таткото, който се казва Дани -- това предизвика бурен смях у мен  Crazy

О, да, тук не сме споменали Вилерже на Каймаканова-Ножарова.
Макар че не знам до колко ви е известна, фотографка е.

# 10
Изабела - някой някъде из другите теми беше споменал, че щерката на Радост от Огледала (или каквото там води в момента) се казва така. Дъщерята на Елена Петрова май също.

# 11
Близнаците на Елена Петрова се наричат Александър и Изабела.
Мадона - Лурдес Мария и Роко, Том Круз и Кейти Холмс - Сури.

# 12
Децата на Виктория и Дейвид Бекъм:
Brooklyn Joseph, Romeo James и Cruz David
Сега дългоочаквана дъщеричка плануват да нарекат Санта Simple Smile

# 13
  • София
Аурора - дъщеря на Ерос Рамацоти и Мишел Хунцикер.
Стела - дъщеря на Антонио Бандерас и Мелани Грифит.
Хейли - дъщеря на Еминем и някоя си.
Лили - Роуз Мелъди и Джон Кристофър Деп - деца на Джони Деп и Ванеса Паради.

# 14
  • Бургас
Топ 8 на известните личности, които кръстиха децата си с шантави имена - http://pravda.bg/%D1%82%D0%BE%D0%BF-8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7% … 1%80%D1%8A%D1%81/ , макар че не бих казала, че повечето от имената са шантави, просто не са особено типични за БГ.
Забележете началото на статията-"Ето осемте предложения на „Галерия” за най-шантавите имена, с които виповете-чуждопоклонници са кръщавали децата си" Crazy..Имената въобще не са шантави.Съвсем нормални са си,просто не толкова популярни за Бг.Сега се сещам и за Бритни Спиърс-Шон Престън и Джейдън Джеймс.

Общи условия

Активация на акаунт