Имена на децата на популярни личности

• 42 254
  • 333
  •   1
Отговори
# 300
И аз имам познат - Никола, викахме му Кайчо.  Simple Smile

# 301
На мен Кая ми напомня Кай от Снежната кралица Heart Eyes. Интересна тема, не я знаех, сега ще чета назад.

Да не съм много офф: малката дъщеря на Бербатов - Елиа

# 302
Леа Лу - дъщерята на Абрамович. Много нежно ми звучи

# 303
Дани Колева - Даниел -  Деивид - Дарис

# 304
Леа Лу - дъщерята на Абрамович. Много нежно ми звучи

И на мен! Женските имена с Л са прекрасни. Аз не мога да ползвам тази буква, иначе вероятно бих измислила нещо с нея.

# 305
Не знам дали е коментирано, но дъщерята на Бисер Киров се казва Венциноса. Според уикипедия има и три внучки - Малена, Елиса и Фрида.

# 306
Не знам дали е коментирано, но дъщерята на Бисер Киров се казва Венциноса. Според уикипедия има и три внучки - Малена, Елиса и Фрида.
Венци най-вероятно е от "венец", но "-носа" -  Rolling Eyes ?

# 307
Евгени Димитров  - Маестрото има син - Венелин

# 308
  • София
Венци най-вероятно е от "венец", но "-носа" -  Rolling Eyes ?
Носеща венци, предполагам, но на мен винаги ми е звучало като "дългоноса".

# 309
Еее, почти ме изчерпахте този път  Laughing
Мисля, че още не е споменат Юксел Къдриев с дъщеря си Габриела.
И Емил Чолаков с с неговата Ема, кръстена на баща си  Rolling Eyes  Поне името е хубаво.

# 310
The Duke and Duchess of Cambridge are delighted to announce that they have named their son George Alexander Louis.

Кралското бебе си има име вече.  Heart Eyes Предвид, че дядо му е чакал за име повече от месец, а баща му - седмица, младите мама и татко бързо са се справили със задачата.  Flutter На мен името ми харесва, силно и звучно ми е, комбинацията е добра.   bouquet

# 311
  • Пловдив
Вчера се роди син и на Теди Велинова и д-р Енчев - Филип.
Пенелопе Круз също роди вчера, но още не се знае полът и името на бебето.

# 312
The Duke and Duchess of Cambridge are delighted to announce that they have named their son George Alexander Louis.

Кралското бебе си има име вече.  Heart Eyes Предвид, че дядо му е чакал за име повече от месец, а баща му - седмица, младите мама и татко бързо са се справили със задачата.  Flutter На мен името ми харесва, силно и звучно ми е, комбинацията е добра.   bouquet

И на мен ми харесва името Peace

# 313
На мен това Александър никак не ми е принцско, сигурно щото тук е много народно  Laughing
Но комбинацията е мелодична и приятна  Grinning

# 314
Ео, на мен именно комбинацията от трите ми харесва - иначе Джордж ми е леко скучно.

Общи условия

Активация на акаунт