Имена на децата на популярни личности

• 42 254
  • 333
  •   1
Отговори
# 315
  • Сопот, Пловдив
На мен това Джордж не ми харесва. Но пък Александър ми е баш принцско  Grinning , имам приятел холандец, роден малко след техния принц(вече крал), чието второ име е Александър, както това на принца, тогава там било масово явление там да се дава едно от имената на принца на момченцата, поне той така ми казва де, но като чух името на бебето, веднага се сетих за тази история.

# 316
Да, Джордж е скучно, но си е класика. То Чарлс, Уилям и Хенри също не бликат от оригиналност.  Mr. Green
Примерно аз много харесвам на Зара името от тяхната фамилия. То е Зара Ан Елизабет. Едно Зара малко така по-фръцливо и другото - скука  Joy Но пак цялото е като мелодийка.

# 317
В Tmz имаше цяла бъзиклийска статия относно името Джордж - че Уилям и Кейт е можело да проявят малко оригиналност и разни духовитости в този смисъл и накрая завършваха с 'no offence' към Джордж Клуни. Като че ли на Дж.Кл. му пука какво мислят от Tmz.  hahaha

# 318
Изчетох цялата тема с интерес.  Simple Smile Забелязах, че са обсъдени малко и имената на децата на Майкъл Джаксън, дори има и снимки на сладурчетата.  Hug Да уточня имената на трите деца:

Майкъл Джоузеф Джаксън Джуниър- Принс

Парис- Майкъл Катрин Джаксън

Принс Майкъл Джаксън Втори- Бланкет

Познати като Принс, Парис и Бланкет.  Wink

Не видях из темата името на момиченцето на Дрю Бримор- Олив.  Simple Smile

# 319
  • Бургас
Лора Крумова - син Явор;  Галена Великова - дъщеря  Енисей

# 320
Чанинг Тейтъм и Джена Дюан - дъщеря Евърли
Ким Кардашиян - Кейдънс Донда Уест - дъщеря

# 321
За мен е новина, че Лора Крумова е родила! Много се радвам!  Simple Smile

# 322
Галена Великова - дъщеря  Енисей
#Crazy

# 323

Била сънувала това име! Wink

# 324
  • край морето
Адреналинката Жана роди син - Преслав. Да й е жив и здрав  bouquet

# 325
  • Бургас
Синоптичката Станислава Цалова е родила днес момче - Светослав Simple Smile

# 326
Как пък го измисли Светослав, аз изобщо не ги харесвам тези имена Simple Smile , но да е живо и здраво детето.

# 327
  • Бургас
Как пък го измисли Светослав, аз изобщо не ги харесвам тези имена Simple Smile , но да е живо и здраво детето.

Ето информация от вестник 24 часа:" Тя и съпругът Данчо решили да кръстят сина си на дядо му Светослав - свекър на Станислава. "

# 328
Въпроса ми беше как майката е измислила името, не ти?

# 329
Въпроса ми беше как майката е измислила името, не ти?
Ти четеш ли? А осмисляш ли?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт