Отговори
# 615
Здравейте мацки,
За килцата за съм +8 от началото и бях доста закръгленка и пухкава първите месеци, сега обаче на фона на корема, всичко друго изглежда мъничко  Grinning
За нагреватели и стерилизатори нямам нито опит, нито мнение, та разчитам да се включат мамите с опит  Laughing

# 616
Здравейте коремчета,

Не съм писала отдавна, но сега ще се опитам да наваксам с четенето тук.
Надявам се всички да се чувствате добре и бебоците да ви носят само приятни усещания без тревоги  Praynig
Ние с нашият тати още чакаме осезаем за него шут от принцесата, но .... уви!!!! Той вече миличкия взе да губи търпение и сега слага ултиматуми на мен да я накарам да го ритне, но нали и тя е човече и тя вече характер си има  Laughing
Вие имате ли повече успех вече?!?!?!

# 617
  • София
Благодаря на всички за стиснатите палчета Hug
Стерилизатор и помпа имам на Авент и ще си ги ползвам тях. Нагревател не мисля да купувам. За шишетата и аз се чудя какви да взема. Преди ползвах на Авент и съм доволна, но ми се иска да разнообразя и не знам какви ще купувам.

# 618
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Минавам да ви поздравя, че се позагубих последно време. Връщам се да ви чета, че съм изпуснала.Целувки за всички мами. Ние с бебка сме добре, при нас ритниците са мноооого. Hug

# 619
anis81, нямаме твоя проблем - нощем като легна и бебето само мъжа ми рита по гърба, и миналия път беше така, той даже се дразни, че не можел да заспи.

# 620
Стерилизатор и нагревател имаме на Чико от каката и тях ще ползвам.За шишетата и бибите-още съм в чуденка,каката доста време беше с биба, предпочиташе силиконова нук или авент,шишета ползвахме предимно на Чико,Нук и Авент,сега ще му мисля Peace
Аз утре съм при моя док,пак ще видя бебка,дано всичко е наред Praynig

# 621
Jordani, незнам каква е целта на пътуването ви, но ти пожелавам лек път, всичко, което сте планували да се развие добре! Hug Hug Hug
За уредите и шишетата ще се ориентирам или отново към Авент или към Томи Типи. От Авент съм много доволна, имам си шишета, имам ръчна помпа, нагревател /използвала съм го само като ходим някъде на почивка, иначе си преварявах водичка и я държах в термос, винаги подходящо топличка/, а стерилизатора си го дадох на една приятелка уж за кратко, тя взе че го държи вече трета година, та незнам, сигурно ще трябва да взема нов... Thinking
SIMONA_S, приятен преглед!
anis81, моят юнак е от буйните, непрекъснато е силно активен, но има други мами в темата, които като теб казват, че не усещат бебчетата, така че не се притеснявай. Hug

# 622
  • Sofia
Да кажа за нагревателите и стерилизаторите, понеже май съм единствената дотук, която си е купила 2 в 1, ето такъв:

Определено беше грешна покупка, не защото имам някакви критики към работата на самия уред, а защото е се оказа неудачно да си вземеш стерилизатор + нагревател в едно по следната причина - уредът е доста голям (логично, все пак с него се стерилизират доста шишета), но стерилизация ползвах до 5-6 месец. След това имах нужда само от нагревател за пюретата и то главно за пътувания (вкъщи винаги може да си подгрееш пюре с подръчни материали- на котлона в топла вода, в купичка на котлона или както решиш), но ми трябваше нагревател за пътувания, където ползването на пюрета е доста належащо, понеже по екскурзии и хотели няма големи възможности нито да готвиш, нито да погряваш. Обаче комбинираните уреди са доста по-големи от стандартните малки нагревателчета и беше ужасно неудобно мъкненето на това голямо нещо. За мен по-удачно е ползването на стерилизатор и евентуално някакво малко нагревателче за пюрета, но не и комбиниран уред.

# 623
На мен нагревателя никаква работа не ми вършеше, ползвала съм го може би 1-2 седмици. Дъщеря ми пиеше АМ и ядеше пюрета със стайна температура, честно казано изобщо не съм се замисляла да са по-топли (с изключение на тези първи 2 седмици), а и сега като опитва топло ядене се мръщи.

# 624
Уф не ме лови сън та реших да се поровя малко във форума.
Относно шишета, стерилизатори и нагреватели изобщо не съм запозната тъй че засега само ще ви чете и ще натрупвам знания  Embarassed Crazy Laughing
В четвъртък съм на преглед. Доки ще трябва да ми дава направления за кръв и урина, че краката ми много се подуват и отичат (най-вече стъпалата от глезена надолу) и ме е страх да не е нещо сериозно  Rolling Eyes Shocked Надявам се с бебчо всичко да е наред.
Ние с таткото още не сме измислили име за нашия малък юнак. А вие ???  newsm78
При нас е малко сложно с имената, защото мъжът ми е с италианска националност(баша му е от сицилия, а той самия е роден и израстнал в Рим), с английско гражданство (майка му е англичанка), а аз съм си чиста българка...... та ни се иска името да е универсално.... нещо което да може лесно да се произнася и чете и на трите езика  baby_neutral
Ако някоя мам има идейки да помага  Heart Eyes

# 625
Нещо като Александър, Борис, Филип? Rolling Eyes

# 626
  • Пловдив
Добро утро, тумбачета!
Отдавна не съм писала, надявам се, че не сте ни забравили  Wink.
В момента сме в разгара на ремонта и сме при майка ми, затова не ми остава много време за форумчето.
Иначе сме добре. Бебчо си расте и ритка много. Ще го правя футболист  Laughing.
Утре съм на ЖК да видим как сме.
Пожелавам ви един хубав, та макар и малко дъждовен ден!

# 627
Добро утро момичета.
Добре дошли на новите момичета и на тези узнали пола...ей сега ще ви цапна по една гарга.
Чета ви.. но като излязох в болничен така съм се отпуснала, че ме мързи и да пиша. А предната седмица имах толкова много неща да свърша, а и в работата беше някаква лудница..докато издам обекта.
При мен нищо ново..бременея и дебелея.
За стерилизатора,помпата за кърма и шишетата- ще ползвам Авент.
GerryBaby- Сава.
И на бързо да ви се оплача...през миналата седмица получих страхотен сърбеж отдолу, а и като бях на работа, почесването ми беше трудно приложимо и викам на моя...ти само си ходил някъде по чуждо Mr. Green..Оказа се че виновник за това ми положение е ароматизираната тоалетната хартия зева...от другите марки проблеми не съм имала.
П.С. Това време взе да ми писва, то бива лошо време Wear Umbrella

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 07:29 от *blizoo*

# 628
Добро утро и от мен!
И на мен ми писна вече от това лошо време, а снощи като гледах прогнозата, до края седмицата го дават, че ще превалява. Twisted Evil
Нагревател и стерилизатор не съм ползвала. Отначало стерилизирах във вряща вода, а след това в течността за стерилизилане на Чико. За топлене, топлех в микровълновата.
Ренка, сутринта се бях сетила за теб, че ни си писала скоро.
Близоо, това за ароматизираната тоалетна хартия го знам, и затова избягвам да купувам такава.
GerryBaby, съвет за име не мога да ти дам, защото и ние не сме измислили още име. Толкова ми е трудно, че сигурно в последния момент ще се спра на нещо.
Jordani успех! Hug

# 629
Добро утро!

И на мен ми писна от калпавото време. По Гергьовден ще ходим в Копривщица, а времето е отврат. Даже го дават да духа.  Tired
blizoo, важното е, че не е нещо сериозно. Само дето си набедила човека!  Wink
renka, успех с ремонта!
GerryBaby, и ние още си нямаме име за младежа, но при нас това е характерно. И предния път го измислихме в последния момент.   Mr. Green
Буболечковаааа, много ви е хубав аватарЪТ!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт