Отговори
# 630
Лекциите са публикувани на първата страничка в Още полезна информация...в гугъл документс...за да нямаме проблеми с администраторите. Hug

# 631
  Хоп , добро утро , прекрасни  Hug

Аз чакам да пише моята Илианка , губи ми се от доста време  Hug Heart Eyes

Благодаря на мамите с опит , които споделят с нас неопитните ... аз да попитам понеже нямаме от тези кани, които затоплят вода , дали се употребява този уред често и има ли смисъл да купувам ? Другото, което ме интересува са бейбифоните , препоръки за такъв ... че нашия татко е болен на тема техника и сега си е харесал някакъв за 200 и незнамси колко лв  ooooh! 
  Ние вече си избрахме креватче , нормално обикновенно и към него скрин . Ще поръчваме към края на юли.

Хубав ден ви желая , наистина дъжда е ужасен ... а при нас е съчетано и с мъгла  Twisted Evil

# 632
  • София
Привет и от мен момичета  Hug
Времето наистина е доста дъждовно и хладно и аз съм намислила да пътувам почивните дни, та ще видим как ще  Rolling Eyes.
Надявам се поне да се наспя малко и да добутвам и този месец, че вече ми омръзна работа  Tired.
Хайде хубав ден на всички  Hug.

# 633
green eyes и maria_1980 предполагам, че и ние в последния момент ще го измислим ама аз съм се заинатила, че поне някаква идея трябва да имаме   Mr. Green Бях убедена, че ще си имаме момиченце и бях измислила 200 имена, ама за момченце ми е по трудно  newsm78
*blizoo* - интересно предложение, харесва ми  Hug
BubolecheMeche - точно това са имената, към които се бях насочила и аз Simple Smile

Благодарско на всички мами !  bowuu

Времето тук в Бургас е мрачно но поне не вали засега  Praynig
Днес влизаме в 26 г.с. Simple Smile Времето си тече, а аз все повече се вълнувам и нямам търпение да гушна малкото си ангелче  Embarassed baby_neutral Blush

# 634
GerryBaby, и аз съм така с имената ... в началото преди 1 месец си мислехме , че ще е девойка , но след ФМ се оказа 100% мъж и сега сме в шах , какво да е ... оставила съм мисленето на таткото , защото свеки си мечтае да има нейната буква  Twisted Evil , но просто с тази буква не ни харесва нито едно име ... с две думи още сме на никъде с името.

До мамитата в Бургас , кога ще си направим срещичка да обменим мисли?  Hug

# 635
Здравейте тумбачета,
За загряване на млякото ползвахме течаща топла вода в чаша, сега загрявам малко водата в каната и го правя точно за пиене.
За пюретата ги слагам малко в каната пак и са точно за хапване, а когато ще ходим на разходка оставям бурканчето да заври в каната и като дойде време за хранене е достигнало точната температура.
За името сме измислили но все пак има още време за размисъл.

bouquet и хубава седмица, дано да се оправя това време, че не може да мръднем.

# 636
До мамитата в Бургас , кога ще си направим срещичка да обменим мисли?  Hug

mmmshushy80 подкрепям идеята за срещичка. Мисля, че ще ни е много от полза особено на мамите на които ни е първа бременност Simple Smile

# 637
Ооох, това време направо ще вземе да ме депресира! То бива-бива, ама цяла седмица май месец дъжд, на нищо не прилича!!!! И то точно по почивните дни!!! Ние бяхме планували преминаането на една екопътека, обаче времето ни разби плана на пух и прах Crossing Arms. Гадна работа...

# 638
Привет и от мен!   bouquet
За имената  Thinking аз имах сън в началото на бременността и
почти сигурна съм в избора... нооооо ще го пазя в тайна  Grinning

Времето е гадно, но погледнете го от хубавата му страна...
Филмчета, почивка на дивана  Laughing пълен релакс  Joy

Hug всички и чакам да пишете за Бургаска среща  Whistling

# 639
  Бургазлийки , хайде кажете като за начало за срещата дни в които сте свободни и часови диапазон ... примерно аз всеки ден през седмицата след 17 часа съм свободна , но като чели през почивните дни ми е по спокойно , защото знам ,че не ме чака някой гладен в къщи  Mr. Green

# 640
Ооох, това време направо ще вземе да ме депресира! То бива-бива, ама цяла седмица май месец дъжд, на нищо не прилича!!!! И то точно по почивните дни!!! Ние бяхме планували преминаането на една екопътека, обаче времето ни разби плана на пух и прах Crossing Arms. Гадна работа...

ох Вени, какво си говориш....
Ние щяхме да ходим на имен ден, именика ни даже вече е купил пържолите и биричката, ама освен да ги накиснем в някоя локва не знам:) Ясно е че за огън времето не става  Confused
Днес имам страшни кисеини, направо ме изгарят от сутринта:(
Ние нямаме име измислено, нямаме и креватче, нито биберони, нагреватели и въобще каквото и да е било:) Все си викам че време има, пък накрая май ще ми се пече яйце на гъзеца... Ама нека поне в седмия месец да вляза, тъй съм си решила:)

# 641
mmmshushy80 за  срещата на бургазлийки аз съм напълно съгласна. И на мен почивните дни ми е най-свободно, но тази и другата седмица съм на сватби в Казанлък.

# 642
Ние име си имаме, ама къща си нямаме Rolling Eyes. Още сме в процес на търсене на квартира и представете си ме какво местене ме чака, само като си представя събиране и подреждане на багаж, дори и без нищо друго да не правя, пак си се плаша... а още нищо подходящо не сме открили...

# 643
veni9 за местенето те разбирам напълно. Ние в момента сме на квартира, но като се роди бебчо ще си се прибираме в нашия край на чист въздух Simple Smile а и там имаме къща и не ми се дават излишни пари за наеми, но това е друга тема Simple Smile Та имах предвид, че като се роди бебчо след като си оправя нещата тук с болнични и НОИ ще е голямо местене - направо не ми се мисли. Уж отсега съм започнала да попребирам нещатат и зимните неща вече са по кашони и чували, но пак ми се струва че няма да е никак лесно Sad
Дано скоро да си намерите това което търсите, че да се преместите по с време Simple Smile

# 644
Zlatyt, благодаря! Дано... Hug

Общи условия

Активация на акаунт