Отговори
# 645
  Бургазлийки , аз идвам с малко инфо , за хубави дрешки за нашите пораснали коремки , днес си купих първия панталон , той не прилича много на бремнен , но е хубав , та има много неща в един магазин в центъра в Безистена  / срещу Унисона/ накрая от лявата страна. Дано да сте ме разбрали  Hug
 veni9, не се тревожи ще се наместите и ние сме на същия хал и на всичкото отгоре още не съм започнала да търся нещо подходящо като квартира  Blush

# 646
Здравейте,мами,да се похваля и тук-аз ще си имам още една мома Grinningвреме е и аз да помоля Близу за едно розово щъркелче!!!!!!

# 647
ЧЕСТИТО!

# 648
здравейте и от мен най-накрая, след години четене    Blush и аз решавам да се включа.
бъдеща мама на младеж  Hug
  bouquet

# 649
Добре дошла, poveche!

# 650
vanialilia :Честито!!!  bouquet
Jordani:Успех мила!!! newsm10
poveche:Честито и добре дошла!!!  bouquet
TEDDY_BEAR:Доктора ме прегледа с ръка отдолу за да види дали няма опасност да родя в 7мия месец така ми каза на мен,лекаря е изпитано много добър всички мои приятелки са ходили при него и няма такава която да не е доволна,от теб чувам че е опасно,но смятам че ме прегледа така защото  бебето ми е слезнало надолу а пък е и в подходяща поза за излизане .... ще му кажа за следващият път че отказвам да ме гледа отдолу за да няма проблеми с бебето.За това как ще излиза бебо ами притесняваме това че ще раждам нормално а той е едро бебе отсега,1054гр. за 26та седмица си е много,моята най-добра приятелка е бременна в 28ма седмица и бебето и е момченце но тежи 980гр .... Да питам има ли някоя която има болки в ребрата?моите ребра направо ги чувствам как гният,или пък като легна по гръб след 5 мин сърцето ми започва да бие много силно 
приятен ден на всички коремчета  Hug

# 651
  • София
Ами и моето бебе го водят едро вече е сигурно над 1100гр седмицата ми може да видиш сама Peace.
Имай предвид, че това е много относително, защото те реално няма как да ги премерят, а ги изчисляват по диаметъра на глава, корем, крак, така че сещай се колко е реално това. Peace
Както каза една лекарка- аз съм дебела, ама виж какви ми е слаба ръката-така и с бебета, не се сравнявай с приятелки или с каквото и да е, просто са ориентировъчни.
А относно това, че било готова за излизане и някакви такива неща, ти и повечето тук ще влезем тепърва в 7 месец, та бебето хич не е готова за излизане, не знам как се изкават така тия доктори,ама бебе 1 кг е всичко друго, но не и готово, имаме още 2-3 пълни месеца-като броим и 7- и колкото по-накрая се роди, толкова е по-готово !
За лекарят това е мое мнение, не ти го налагам,просто на мен никога не са ми го правили, дори секрет за изследвания като са ми взимали съвсем накрая и лекарят всеки път ме успокоява, че ще е внимателен и няма да пребърква по-надълбоко. Та аз за себе си не бих позволила да ми правят такива неща, ако не е наложително.
Така че да стискаме зъби още малко остана. Simple Smile

# 652
Е, добре де, то може да слязло надолу и да е в подходяща позиция за излизане през следващите три месеца, какво от това? А може и да е седалищно и високо, и да се обърне в последния момент. Тия лекари понякога...  ooooh!

# 653
Мен ме преглеждат всеки месец с вагинален ехограф, за да измерят дължината на шийката. Иначе за това, че бебето е готово, ми се струва малко странно - то тепърва има място да се мести и обръща, понякога в последния момент се обръщат с главата надолу, отсега е много рано да се съди според мен. newsm78
За теглото на бебето - не знам колко е моето, но и не питам, аз изобщо не вярвам на тези мерки. Една приятелка роди секцио 2800 понеже и казали, че е над 5 кила, а друга, която плашеха, че било дребно, роди 4400.... Всъщност от всичките ми познати аз съм единствения случай, при който горе-долу бяха уцелили - лекарката ми каза 2 седмици преди термина, че вероятно ще е стандартно бебе 3200-3300 и се роди 3230 Laughing

# 654
  • София
Здравейте и от мен, днес не съм се разписвала  Laughing
Изчезвам бързо тъй като днес моя страхотен мъж има рожден ден и ще празнуваме Simple Smile Черпя ви виртуално но не и визуално (за да няма изкушаващи неща)
Приятна вечер!

# 655
  • Оранжевата стая
Здравейте, момичета!
Рядко пиша и чета, но може да ме запишете на първа страница, че чакаме момченце  Heart Eyes

# 656
Привет сладурки Simple Smile

Браво на мамите с добри новини от прегледите и честито на разбралите пола Simple Smile

На новите мами - добре дошли  Hug

Това време ще ме побърка..... толко е мрачно, валящо и студено.... а уви дрехите, в които си побирам тумбака не са особено дебели..... а единственото яке, което закопчавам също е тъничко (но поне е с качулка и става за дъжд:) )

Уикенда ще ходим на Търново, и май ще си киснем в хотела.... ако не се пооправи малко времето ще видим разходки през крив макарон  smile3518 smile3516

Иначе за килцата съм +7, но поне вече раста предимно на корем, а не на дупе и баджаци Simple Smile

# 657
Моите 6 кг са навсякъде за съжаление:( (най-много ме дразни на лицето). Според познати не ми личи, но си имам сигурен измерител - сестра ми, с която сме близначки и обикновено сме еднакви килограми. Миналата бременност аз докато дебелеех, нея всички я съжаляваха, че била отслабнала - пък тя не беше, просто в сравнение с мен беше незабележима Mr. Green

# 658
аз също съм +6 и също имам сестра близначка, която е 6 кг по-малко от мен:)- бяхме еднакви на килограми преди... Сравнявайки се с нея...и аз се чувствам доста понапълняла...

# 659
Здравейте, днес преглена мина добре.Бебо е с главата надолу, след първоначално измерване 1.600кг. Направо се  Shocked и доки мери още 2 пъти.. и 890гр
На новите добре дошли Simple Smile
Дне изпаднах в шок при доки, кантара показа 13кг от началото и понеже видимо не съм чак толкова голям слон и съм качила предимно на корем и малко дупе я питах дали е верен. Тя каза, че въобще незнае и да се меря и на друг. Немога да си представя са съм толкова, не вярвам Peace  Twisted Evil
Лека нощ и сладки сънища.

Общи условия

Активация на акаунт