Отговори
# 660
Привет момичета Hug
Да се отчета след прегледа-всичко си ни е наред,тежим 850гр,мома е все още Grinningвзехем секрет,защото имам явно гъбички,та ми изписа един крем,дано ги преборим гадинките!
Честито на всички,узнали пола Hug
Добре дошла на новата мама  bouquet
Вени,всичко ще се нареди Hug
Гушкам ви,хубава нощ ви желая Hug

# 661
аз всяка сутрин се качвам на кантара Simple Smile Та да не се плаша от резултата после (а да свиквам по малко)....  

После се слагам на диета и активно спортуване и се надявам да си върна фигурата (преди да забременея бях 51...)

# 662
villito, и аз бях 51, както предния път, така и сега. С Ирина напълнях с 15 кг и ги свалих за 2-3 месеца без диета и особено физическо натоварване (с изключение на разходките с количката:)) та затова не съм особено обезпокоена и сега. По принцип си поддържам едни и същи килограми приблизително постоянно, та явно организмът сам предпочита да се върне към тях. Ако и при теб е така, може би няма причина за притеснения:)

# 663
Мони, днес ми е тръгнало да ме успокояваш  Hug

# 664
Вили,  Hug, и мъжът ми така ме успокоява като мрънкам, че съм дебела - казва ми, какво се оплакваш, нали после бързо отслабваш.... а пък хич не ми се иска в най-големите жеги да съм дебелана, но няма как - и в големите студове не беше кой знае какъв кеф:))) Опитвам се поне да пия много вода, за да не ми се подуват краката, че миналият път беше много неприятно:(

# 665
Аз вода винаги съм пила, поне по 2 литра.... ама като знам лятото как ми се подуват краката ( и без да съм била бременна)... не ми се мисли... ама с по-широки равни сандали се надявам да се справя с положението...
Иначе моя мъж ме успокоява за килата, че ще ми намери свиреп инструктор по аеробика и ще ме праща 2 пъти в седмицата, докато не си вляза в най-тесните дънки  Joy 

# 666
Ех, тия мъже, добре че са те...  Laughing

# 667
И аз много се мотивирах как след раждането ще спортувам, но явно никак не ме влече, никога с нкакъв спорт не съм се занимавала, а на фитнес ходя мнооого рядко Embarassed

# 668
Фитнесът и на мен винаги ми е бил мъчна работа..... мноооого бързо ми става скучно в залата... Иначе на аеробика/тае бо/ каланетика и подобните им, ако е читав инструктора си ходя с кеф Simple Smile 

Гадното е само, че на скоро се преместихме от 1 на другия край на града и сега ще трябва да си търся ново място за спортуване, че старото ще ми е далечко Sad

# 669
Мамета, гледайте днес на какво инфо попаднах:)
http://www.rodilnitza.com/blog/birth/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0 … 0%B9-2011-%D0%B3/
Хубав ден! Не прекалявайте утре с агнешкото:)  Hug

# 670
  • София
Добро утро,момичета  Hug.
И тук да се оплача от студа, направо не е истина  Sad. Кога ще се оправи това време, идея си нямам.
Пожелавам хубав ден на всички и приятни почивни дни Hug.

# 671
  Здравейте , сладурки  Hug При нас не е така студено , по скоро е влажно ...

Хубав ден на всички и лека почивка в предстоящите празнични дни  Hug  bouquet

# 672
  • София
Ох, Теди и аз това се питам  Rolling Eyes
Добре че не съм прибрала зимни якета и боруши, вчера мъжът ми каза, че дъхът му се виждал  #Crazy
Аз като цяло не се оплаквам т.к с колата не усещам студ но ... уикенда имах планове за пикник и цър пър на въздух и пак ще ни се размине Simple Smile но така пък ще си посвърша работа вкъщи и ще си почиваме и излежаваме...
Мислехме и на парада утре вечер да ходим но ако е дъждовно на дали Simple Smile по скоро ще спретнем гости с приятели на агнешко Simple Smile
Хайде приятен последен работен ден (за работещите)!

# 673
Добро утро на всички мами и от мен Simple Smile
В Бургас слънцето се опитва да си пробие път през облаците и започва лекичко да ни се усмихва Simple Smile
Днес следобяд съм на преглед при Доки и се надявам всичко да е наред. Ще пиша за да кажа как е минало Simple Smile
mmmshushy80 ти къде ходиш на ЖК ?
Момичета вие до кога пихте Фолиевата киселина? Аз я привърших и се чудя дали да си взимам ново шишенце ?!?  Rolling Eyes #Crazy

# 674
Добро утро, времето си е лошо, но поне да не повлиява на настроението ви Simple Smile
Фолиевата я пих до края на 4-тия.

Общи условия

Активация на акаунт