Ешерихия коли

• 1 002
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! И друг път съм се обръщала към вас и съм получавала компетентно мнение, каквото смятам че ще получа и сега. Преди 2 седмици отидох на гинеколог, защото от доста отдавна ме мъчи бяло течение, След изследванията се оказа, че имам ешерихия коли. В първия момент се стреснах адски много, но ми казаха, че не е кой знае колко сериозно. Сега докато чакам да излязат резултатите от урината, ми предписаха свещички. Искам да попитам, ако лечението на бактерията протече успешно, да очаквам ли течението да изчезне? Също така през месец два имам периоди от около няколко дена, в които имам непрекъснатото чувство, че ми се ходи по малка нужда, но е лъжливо. Всъщност нещо съвсем леко ме придърпва и чувствам корема си подут. Възможно ли е и това да е причинено от тази бактерия и след лечението да изчезне?

# 1
Здравейте, iva_peneva,

Очакваме мнението на нашите специалисти по поставения от Вас въпрос, което веднага ще представим в отговор.

С поздрави,
Екип на АГ болница "Д-р Щерев"

# 2
Здравейте, г-жо Пенева,

Напълно възможно и много вероятно е описаните от Вас оплаквания да са свързани с ешерихия коли и при успешно лечение да изчезнат, както да изчезне и течението Ви.

С поздрави,
д-р Ралица Милчева
Акушер-гинеколог, АГ болница "Д-р Щерев"

Общи условия

Активация на акаунт