Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 950
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • До хладилника, който обичам
А според мен звъни на фирмата и питай защо.

# 256
  • София
СФ

За офертата на магазини Берьозка ми дава, че вече съм закупила два ваучера, съответно не дава възможност дори да платя. Хелп  newsm78

И при мен стана така. От Колектива ми писаха някакви номера на ваучери, да ги плащам по банков път...Зарязах ги, че не ми се занимава. Не знам какво стана, но не мога да плащам с кредитна карта, което значи, че няма да ги ползвам.  Rolling Eyes

# 257
Вчера отново бях на сешоар и маникюр с ваучер - ми ... средна работа, хем тук беше похвален салона.
Първо бая ме пооскубваше фризьорката и се оправдава "ами много ви е заплетена косата, въпреки че сложих балсам" - ама къв балсам, къдрава коса се разресва с маска, да не говорим, че и във ваучера пишеше маска...  ooooh!
Финално прическата добре стана.

Маникюра добре, ама накрая един крем за ръце да ми бяха сложили... и днес вече имам олющено и мехурчета...

# 258
СФ

За офертата на магазини Берьозка ми дава, че вече съм закупила два ваучера, съответно не дава възможност дори да платя. Хелп  newsm78

И при мен стана така. От Колектива ми писаха някакви номера на ваучери, да ги плащам по банков път...Зарязах ги, че не ми се занимава. Не знам какво стана, но не мога да плащам с кредитна карта, което значи, че няма да ги ползвам.  Rolling Eyes

Даа, и при мен така, но понеже офертата не беше изтекла си направих нова регистрация и си взех други ваучери. Явно с карта се плаща на момента, не може по-късно да платиш.

# 259
  • София
Nadia79, за коя оферта говориш?

# 260
На Sibella, няма линк т.к е стара офертата от февруари.

# 261
  • София
Аз ходих вчера на маникюр с декорация на всеки нокът за 9лева, на Сливница в Глобус, от далавера го бях взела. Много съм доволна, много интересни неща прави Деси и много отворена към клиентите, което за мен е много важно, защото жените ходим на тези места, за да се разкрасим и да си побъбрим.

# 262
На Sibella, няма линк т.к е стара офертата от февруари.

Брей преди не слагаха крем като ходих аз на ноктите)) Мацката на мен ми изпили добре ноктите и хубаво ме лакира, но като видях оръфаните пилички и това че не ми сложи ръцете във ваничка и т.н. определено не ме спечели като последващ клиент. Фризьорката не ме скуба, ама аз съм и с права коса де. Маската миришеше много хубаво  Party

# 263
  • София
 Използвахме ваучера за екскурзия до Солун на Колектива(агенция Европатур). Доволна съм от самата организация, но имам доста забележки към хотела- обявен като 3-звезден. Въпреки това, цената от 100 лева на ваучер си струваше.
 Не ни караха да плащаме допълнителни скрити такси, каквито забелязвам, че има при доста от офертите. Ако някой ще пътува със същата оферта и има въпроси да ми пише на лични Peace, ще отговоря с удоволствие.

Ползвах и педикюра с рибки и масаж с етерични масла от PF. Студиото е доста трудно за намиране, но търсенето си струва. Останах очарована от отношението на персонала.  
 За рибките няма да говоря, защото ще повтаря всички останали, които са доволни, но масажът беше невероятен. Масажистът е изключителен професионалист. Редовната цена е малко по- скъпа от повечето на пазара, но смятам, че има защо. Peace

И накрая да си кажа и аз мнението за темата.
Искам да поздравя момичетата от Варна и Пловдив, които взеха много разумното решение да си пренесат темите в Клюкарника.  bouquet
За мен темата стана много трудна за четене, носеше много малко полезна информация и по-скоро бих се отказала да чета, защото е доста загуба на време, ако беше останала обща за всички градове.
И моля ви, спрете с този запис, когато се отвори нова тема. Тя е достатъчно актуална, винаги е на първа страница в подфорума и лесна за намиране. По-добре напишете впечатления от оферта.

# 264
За София: усърдно разглеждам офертите, където има педикюр, и моля за мнение за следните оферти:
http://grabo.bg/sofia/manikiur-i-pedikiur-s-opi-za-15lv-0rd6zf  - има вече близо 600 закупени Rolling Eyes  - как ще се справят тези хора?!?!
и
http://888.bg/offers/detail/active/5524 - обаче този сайт нищо не ми говори.... Embarassed да не се окаже че плащам за нещо и после нищо не ползвам...

Имате ли впечатления от двата салона? Мерси предварително!

# 265
Niniel три пъти до сега съм се възползвала от оферти на 888.бг  Peace

Някой да е ходил случайно при д-р Светлана Маринашева --   http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=138 ?

# 266
Да похваля пицария Туканъ (София). Малко ми е далче като дестинация и без специален повод не бих се вдигнала до там, но обслужването беше добро и любезно, храната топла, вкусна и бързо се сервира.   chef Вътре не се пуши, който иска може да си вземе електронна цигара. Naughty

# 267
  • До хладилника, който обичам
Искам да поздравя момичетата от Варна и Пловдив, които взеха много разумното решение да си пренесат темите в Клюкарника.  bouquet
За мен темата стана много трудна за четене, носеше много малко полезна информация и по-скоро бих се отказала да чета, защото е доста загуба на време, ако беше останала обща за всички градове.
Само да внеса уточнението, че темата остава обща за всички градове Peace Тоест, тук продължават да се обсъждат всякакви сделки, особено важащите за всички градове, като екскурзии и сделки, чийто продукт може да се праща навсякъде, и не е тема само за София.
Ако искате само софийска тема, ще трябва да бъде в Потребителските групи към Клюкарника.

# 268
И аз се включвам с молба за отзиви за Студио "ECLIPSE". Много ме изкушава дългия срок на валидност на ваучерите им за маникюр и маникюр и педикюр. Дано някоя от Вас да е ходила там и да сподели впечатления Simple Smile

Niniel, скоро си закупих от 888.bg ваучер за подстригване. Не съм имала проблем, след като го платих, си получих кода на пощата и в акаунта на самия сайт.

# 269
  • София
Niniel, и аз си взех такъв ваучер http://grabo.bg/sofia/manikiur-i-pedikiur-s-opi-za-15lv-0rd6zf, но мисля да го ползвам чак юни примерно. Щом от студиото са пуснали толкова много ваучери значи са сметнали, че ще могат да се справят. Единствено мисля, че след празниците ще е трудно да си запишеш час. Ще чакаме отзиви  Peace

Общи условия

Активация на акаунт