Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 62 033
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
за тази козметика Колин знам че е една от добрите и моята козметичка я ползва. Но за самито студио незнам. Но на мен ми е много близо и с намаление от задружните 10 лв ще ми дойде дюшиш Mr. Green

# 331
Салатка + чаша наливно вино= 2 лв.- кв.Гео Милев(това е до нас,иначе нямаше да се загледам).
От тази пицария много хора проплакаха,но поне обстановката приятна ли е?:
http://great.bg/napoli-offer1.html

Момичета,виждате ли соларно студио(обаче изпитано) пак в района на Плиска,Гео Милев,Слатина,Мол Седика...Благодаря!

# 332
Ей тая красота си закупих току що, дано да изглежда така и наживо Heart Eyes

Добавено: попаднах на тази статия за цъфтящия чай, за първи път виждам такова нещо, но клипчето най-долу е впечатляващо Peace

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 21:25 от Пух

# 333
  • София
Бях днес в Арлет- постригване, сешоар. Оценка- 6! Много внимание, чак по едно време ми стана неудобно.

Може ли по подробно - ако знаеш как се казваше фризьорката или поне как изглеждаше.

# 334
  • София
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=136 - лазерна епилация горна устна за 7.50 като за пръв път ще пробвам   Sunglasses

Io_io и аз си взех, само че от друг салон. Чудих се за тази, за която си споменала, но тази  от http://napolovina.com/offer.php?id=84 ми се струваше по-изгодна, не само като цена, но и като местоположение (много по-близо ми е). В коментарите на сделката бяха писали, че може да се ползва 1 ваучер за две процедури само на горна устна. Едни вид за 27 лв си закупих 6  процедури само за горна устна. Пък и са закупени близо 420 ваучера. Ще споделя после дали съм доволна. Дано и при теб всичко да е ок. Ще чакам да споделиш после отзиви  Peace

# 335
Здравейте момичета ,искам да попитам на какъв номер си записахте час за салон Бранков за подстригване при Рошавка , тъй като днес цял де се опитвам да се свържа на тел. 980 27 67
който е даден на ваучера и никой не ми вдига, ще съм благодарна ако някой сподели,че ваучера ми изтича в края на месеца. 

# 336
  • софия
Aisha -момче- Ники. Много внимателен...обясняваше ми. За сешоара- попита ме как точно и т.н.

# 337
Firegirl аз съм там вторник, за пъри път, горна устна  Rolling Eyes
Бях днес в Арлет- постригване, сешоар. Оценка- 6! Много внимание, чак по едно време ми стана неудобно.
Някой беше ли вече ли Елида на почистване на лице?
В кой салон по-точно, че и аз утре имам запазен час, за Арлет The Gym, че ми е малко притеснено, че не знам още как да се постригвам ? Дали ще ми помогнат в чуденето ? newsm78

# 338
Aisha -момче- Ники. Много внимателен...обясняваше ми. За сешоара- попита ме как точно и т.н.

В кой салон??? Арлет имат 3 салона в София ! Аз лично ходих в Галакси център пък и бях умна да заведа още 2 момичета пак с ваучер и повече няма да стъпим там ако ще и без без пари да е, мога да цитирам и имената им само да намерим "визитките: които дадоха.  Иначе на сайта на Арлет сами си въртят оферти с ваучер, но и без ваучер да идеш пак на тази цена ще те пострижат. При последното посещение в Галакси имаше табела, че  подстригване + сешоар + миене + масажи и оформяне на прическата = 17 лв. което нямаше общо с обявената цена от 30  лв на ваучерът.

# 339
"Салатка + чаша наливно вино= 2 лв.- кв.Гео Милев(това е до нас,иначе нямаше да се загледам).
http://great.bg/napoli-offer1.htm

Ние ходихме наскоро точно там за офертата за палачинки за 1.50лв. Пица "Наполи" е доста малко заведение, не съвсем близо до Sky city, като цяло обстановката е доста скромна, не е разделено за пушачи/не... абе малка квартална кръчма, както пееше Ивана Simple Smile Мен (макар,че живея в кв. Редута и ми е адски близо) не би ме накарало да се върна отново, на друг може и да хареса, но за мен не е нещо особено, нито е адски готино като качество на храната, за да кажеш, че би отишъл отново въпреки обстановката, но... всеки си има вкус!

# 340

Здравейте, и аз го загледах това, чайника включен ли е в цената? newsm78
Нещо не ми става много ясно от написаното... дано да сте доволна "Пух"  Simple Smile Ще чакам отзиви Simple Smile

# 341

Добавено: попаднах на тази статия за цъфтящия чай, за първи път виждам такова нещо, но клипчето най-долу е впечатляващо Peace

Супер изглежда!   bouquet А чаят дали е вкусен?

И още един въпрос - някой знае ли с коя от каничките е офертата - не пише, може би трябва да се свържа с фирмата...

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 22:31 от brumbu

# 342
"Салатка + чаша наливно вино= 2 лв.- кв.Гео Милев(това е до нас,иначе нямаше да се загледам).
http://great.bg/napoli-offer1.htm

Ние ходихме наскоро точно там за офертата за палачинки за 1.50лв. Пица "Наполи" е доста малко заведение, не съвсем близо до Sky city, като цяло обстановката е доста скромна, не е разделено за пушачи/не... абе малка квартална кръчма, както пееше Ивана Simple Smile Мен (макар,че живея в кв. Редута и ми е адски близо) не би ме накарало да се върна отново, на друг може и да хареса, но за мен не е нещо особено, нито е адски готино като качество на храната, за да кажеш, че би отишъл отново въпреки обстановката, но... всеки си има вкус!

И ние сме в Редута,затова ни е на една разходка разстояние,може би за седмична квартална став. Мерси за инфото,да не очакваме кой знае какво  hahaha

Между др.,тази оферта е направо набутвация:
Кушадaсъ All inclusive за Гергьовден само за 280 лв, вместо за 560 лв, в хотел "Солара"!
Става дума за хотел 3 звезди,5 нощувки и с автобус,а за черешка- май месец  #Cussing out Много далеч са от истината,дано не се подлъжат много хора,за тези пари има и 4-5 зв.хотели

# 343
А за тази оферта:
4 комплекта книжки и DVD самоучители по английски само за 15.90 лв, вместо за 32 лв! Който учи, ще сполучи!

От Англия за малко повече пари човек може да поръча много модерни музикални и интерактивно-занимателни системи,да кажем на Лийп Фрог. "Самоучител" и дете на 7 г. звучи сухооо

# 344
  • София
Благодаря. Той работи в Арлет The Gym.

Общи условия

Активация на акаунт