Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 904
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • софия
Ужасно ми се хапва суши, а на теория това не изглежда лошо. Някой знае ли нещо за ресторанта на практика?

http://www.evtinoto.com/offers/Maki-set-sushi-ot-restorant-Dobro … vmesto-za-3440-lv
Ресторантът не е лош. Учудвам се, че предлагат суши, но явно са решили да са "в крак". Peace

# 421
СОФИЯ
Помня, че някой беше доволен след Боуен терапията, но не помня кой. Embarassed Моля да се познае  Hug и да даде актуална информация, дали се е запазил ефектът. Искам да направя подарък на баща ми, силно се надявам да е ефективно.  Praynig

Два лечебни БОУТЕК масажа по уникален метод за 20 вместо за 40 лв. в салон Arcos MAGAMA

# 422
Вчера се обадих да си поръчам пиците от пицария "МАМА МИА" тетелофна, който бяха посочили от grupo.bg за конкакт и поръчка на пиците НЕ беше включен цял ден #Cussing out, а офертата тече от вчера. Писах им емайл, и те ми казаха да използвам някой от другите телефони на различните пицарии "Мама Миа" в София, обадих се на единия, мога да кажа ,че не получих много мило отношение, още повече, че въпросният "човек" мисля, че дори не знаеше , че има нова оферта за пици при тях. Попита ме какви да са пиците? И аз отговорих, че те са фиксирани - голяма и малка "Капричоза"... ??? Поръчката ми е за днес за 20:00ч. ако нещо ме накарат да плащам  ще  #Cussing out Аз бях до тук с пица "Мама Миа"
Въпросната оферта е това: http://grupo.bg/offers/view/mamma-mia-3
Ще пиша довечера след като се надявам си получа пиците....

# 423
  • Перник
здравейте,вчера бях на боядисване в Клеопатра,и да дам отзиви-салона наистина е квартален,аз се боядисах руса,само дето не ме матира накрая,и съм доста светла в корените,ще трябва да си взимам нещо за матиране,предложи ми кафе,вода,всичко нормално,след мен дойде още едно момиче с ваучер,може би и тя пише тук-не знам,това,което ми направи лошо впечатление,е че през цялото време седяха някакви момичета на диванчетата,и си говореха простотии,и оглеждаха всеки клиент мноого щателно,това е от мен!

# 424
СОФИЯ
Помня, че някой беше доволен след Боуен терапията, но не помня кой. Embarassed Моля да се познае  Hug и да даде актуална информация, дали се е запазил ефектът. Искам да направя подарък на баща ми, силно се надявам да е ефективно.  Praynig

Два лечебни БОУТЕК масажа по уникален метод за 20 вместо за 40 лв. в салон Arcos MAGAMA

Здравейте, и аз се заинтересувах от тази оферта, но не знам как става номера с използването на виртуалните 10лв , които имам в zadrujno. Моля , който е успял да ги "използва" да ми даде насоки , благодаря предварително  Embarassed

# 425
  • До хладилника, който обичам
Те сами ти се включват при плащането - изписва ти, че имаш едиколко си лв и те пита после съгласна ли си да доплатиш остатъка и така. Нищо не се иска от теб.

# 426
Те сами ти се включват при плащането - изписва ти, че имаш едиколко си лв и те пита после съгласна ли си да доплатиш остатъка и така. Нищо не се иска от теб.

Благодаря  ти много  bouquet Хубав ден и весели празници  Peace

# 427
Ужасно ми се хапва суши, а на теория това не изглежда лошо. Някой знае ли нещо за ресторанта на практика?

http://www.evtinoto.com/offers/Maki-set-sushi-ot-restorant-Dobro … vmesto-za-3440-lv

Аз преди около месец поръчах суши в това в парка "Заимов" и не беше никак вкусно Sick . Едва изядох 3 парчета и се отказах (това е единствения случай, в който си оставям сушито, по принцип много обичам).
Може пък в другото "Добро" да е по-вкусно, знам ли .....

# 428

Ресторантът не е лош. Учудвам се, че предлагат суши, но явно са решили да са "в крак". Peace
Аз съм седяла в Добро в Лозенец, малко над Елемаг преди повече от 3 години и имаше суши  Wink

В Грабо има някакво въведение.. Май не може да се пишат коментари, ами задаваш въпроси Thinking

# 429
http://arenabg.grabo.bg/noshtuvka-sas-zakuska-za-dvama-v-hotel-b … tzi-za-24lv-0645w
 Момичета, някоя от Вас мисли  ли да се възползва от тази оферта? Аз съм силно заинтригувана. Нали правилно съм разбрала,че 24 лв нощувка за двама+две нощувки? Simple Smile

# 430
  • София

Сушито го има поне от миналото лято, но ... не е прясно. Поне на нас не ни хареса и повече не сме пробвали. Почти всичко друго в менюто е много вкусно!

# 431
София:
Днес имаме поръчано суши от Да бар, много ме притеснява, че искат да ми го поднесат топло.
Аз съм правила в домашни условия, с топъл ориз не виждам как би станало...

Иначе се присъединявам към голямата група доволни хора от "Туканъ", за първи път излизаме от заведение без да се налага да пера всички от горе до долу. Браво на хората.
Вкусно и без цигарен дим.

# 432
  • София
СОФИЯ
Вчера си взех книгите от тази оферта:
http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/johnni-dep-nik-johnson-shon … i-ozi-ozbarn.html
Момичето каза, че и без ваучери промоцията важи до изчерпване на наличните количества, ако книгите се взимат от редакцията. Можело и да ги изпратят по куриер за сметка на клиента.
"Еднорог" издава и книгите на Орхан Памук, Артуро Перес-Реверте, ... Всичките им книги сега са с 30% намаление!

# 433
София:
Днес имаме поръчано суши от Да бар, много ме притеснява, че искат да ми го поднесат топло.

Иначе се присъединявам към голямата група доволни хора от "Туканъ", за първи път излизаме от заведение без да се налага да пера всички от горе до долу. Браво на хората.

Сушито не е топло, а един от сетовете, който е със сьомга от горе (не знам как се казва точно вида) момчето го минава с кухненска горелка и запечатва така парчето... Поне аз като ходих - това го направи пред мен и беше единственото топло Simple Smile)

# 434
София:

Сушито не е топло, а един от сетовете, който е със сьомга от горе (не знам как се казва точно вида) момчето го минава с кухненска горелка и запечатва така парчето... Поне аз като ходих - това го направи пред мен и беше единственото топло Simple Smile)

За кой сет говорите бяхме миналата седмица нямаше нищо такова с подгряване, горелки и тн, освен, че норито беше доста тънко нарязано този път: ето и снимка

Uploaded with ImageShack.us

Относно пица Наполи :

Uploaded with ImageShack.us

Това е пица Наполи без някакъв салам само, обстановка старовремска кръчма като бях там по обед нямаше никой освен една маса с баби на по па кафенце.

П.С. ако от Да бар ме четат понеже знаят кой снима на място, сетът си беше на ниво само това ми направи впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт