Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 791
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Някъде на път....
...............
Чакат да влезнат в действие и два ваучера за детоксикация в Марго Перфект..........
Аз ходя в Марго Перфект на детоксикация, досега съм направила вече 5 процедури, записах и съпруга си като видях ефекта  Peace, ползвах също така и кола-маска на крака, после на триъгълник. Следващата седмица имам час за вежди.  Wink
С две думи - очарована съм!  Hug
Това е може би най-успешно оползотвореният ваучер досега!  Peace Продължавам да ползвам услугите им дълго след ваучера за детоксикация....

# 61
  • София

Ще пиша тия дни за вега теста, уви, той не е от печелившите ваучери при мен.
Лека вечер  bouquet

От кой Вега тест не си доволна?

Че аз имам закупен за Елос... Явно много продадени ваучери има, че ми предложиха първи възможен час за 12 Май  Shocked Ама таман ще си ям с чиста съвест по празниците  hahaha

# 62
Момичета, не се подлъгвайте по тази оферта http://www.travelborsa.bg/index.php?id=70, платихме точно толкова без ваучер, но за двойна стандартна стая. Ноооо единствената разлика между стандартните и така наречените "лукс стаи" е голямото антре, което имат последните. Ако не се лъжа Лоша мама в темата за СПа хотелите много точно беше описала хотела, напълно е подкрепям, а бяхме в края на февруари тази година. Не бих се върнала там, пък дори и на половин цена. #Cussing out

п.п писна ми от такива номера на псевдо бизнесмени и хотелиери, нестига че им плащаш, но едва ли не трябва да сме им благодарни че им ползваш хотела

# 63
Влязох с идеята да попитам друго, но като видях какви номера се опитват да направят тези от Селект,...
та молбата ми ако някой от Пловдив е ползвал услугите на това студио да даде отзиви ( в началото на годината имаха подобна оферта)http://www.deals.bg/plovdiv

# 64
  • До хладилника, който обичам
та молбата ми ако някой от Пловдив е ползвал услугите на това студио да даде отзиви ( в началото на годината имаха подобна оферта)http://www.deals.bg/plovdiv
Аз взех 2 ваучера за мишници за FinnBeam, не за мен обаче. Човекът, за който бяха, е доволен - ползва 2 ваучера, т.е. 2 процедури. Засега "е добре", т.е. растат някакви ситни косми, но нищо фрапиращо, тоест явно е имало ефект. Не е напълно безболезнена процедурата, както твърдят, но не е и силна болка. Общо впечатление - добро, доволни сме.
Козметичка друга обаче ми се кълнеше, че тези неща с лазерната епилация били бош-лаф... така че чакаме да видим така ли е.

# 65
Но самото суши беше великолепно! Едно от наистина добрите, които сме яли. Рибата изобщо не беше малко, оризът беше перфектен, сушито беше завито идеално. Даже всичко беше още топло, като ни го донесоха. А, и доставката цепеше секундата.
Това с топлото суши е все едно да се похвалиш каква чудесна топла ракия са ти донесли  Joy.

# 66
Там са 2 - Миленка и Петя. Много са внимателни, но аз при тях лице не съм правила, а само тяло, така че ако ме питаш за дълбоката хидратация - не знам, наистина коя от двете би била по-добрата...
Благодаря, ще видим на място.
Аз имам ваучери за Специална процедура ... само за 24.90 вместо за 65 лева. Сега гледам новата им оферта - Пролетно почистване на лице... само за 19.90 вместо за 55 лева!. Чета: В зависимост от типа кожа и състоянието й сме оформили 2 основни типа почистване: II ТИП - ЕНЗИМНО ПОЧИСТВАНЕ В 9 СТЪПКИ. Да то е същото което аз имам, само че моето струва по-скъпо и се нарича другояче. Изобщо не ми харесва това. Twisted Evil

# 67
  • София
Там са 2 - Миленка и Петя. Много са внимателни, но аз при тях лице не съм правила, а само тяло, така че ако ме питаш за дълбоката хидратация - не знам, наистина коя от двете би била по-добрата...
Благодаря, ще видим на място.
Аз имам ваучери за Специална процедура ... само за 24.90 вместо за 65 лева. Сега гледам новата им оферта - Пролетно почистване на лице... само за 19.90 вместо за 55 лева!. Чета: В зависимост от типа кожа и състоянието й сме оформили 2 основни типа почистване: II ТИП - ЕНЗИМНО ПОЧИСТВАНЕ В 9 СТЪПКИ. Да то е същото което аз имам, само че моето струва по-скъпо и се нарича другояче. Изобщо не ми харесва това. Twisted Evil

Понеже и аз много я гледам тази оферта, и мисля да ходим 2 мацки, та като отворих сайта им видях, че почистването в 9 стъпки е с цена 25,00 лв.  newsm78

# 68
eva_s
Аз преди да купя тази оферта погледнах ценоразписа и видях, че за 65 лева се предлага Vintage 79 Хидраинтензив + и се надявам да получа точно тази процедура, а не ензимно почистване в 9 стъпки.

# 69
  • Sofia
Belize няма ли да пускат оферта за фотоепилация пак?  newsm78

# 70
  • Sofia
Благодаря за темичката   bouquet
Купих ваучери за лечебен масаж в Лозенец, но офертата нещо не я откривам. Embarassed
Някакви отзиви?

# 71
  • София
Даже всичко беше още топло, като ни го донесоха.

Сушито ви е пристигнало топло? Приготвили са го с горещ ориз?  Shocked

Сори, грешно се изразих  Grinning Имах предвид, че не беше все едно извадено от фризера, както това от Енсо

# 72
  • София
Да напомня на който щеше да ходи в Коза ностра http://grabo.bg/sofia/hrana-i-napitki-za-vas-i-dva-chasa-v-detsk … i-za-15lv-0uuqnbt, че чакаме за отзиви  Hug.

# 73
Момичета, някой да е мяркал оферта за рибен педикюр скоро?  bouquet Предишният не го платих, защото се разколебах в последния момент и сега ме е яд  ooooh!

# 74
Днес взех ваучери за бона деа, на много удобно място са  Wink дано да остана доволна Simple Smile

Хубав уикенд  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт