Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 793
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
София
 Момичета искам да ви препоръчам http://bg.kolektiva.net/sofia/vaucher-na-stojnost-50-lv-samo-za- … -ot-picsi-bg.html, предния път се възползвах от тяхната оферта, сега също ще го направя, макар че е от Колектива, но си струва  Peace

# 676
На мен не ми стана ясно, колко голяма в крайна сметка е тази фотокнига - с колко страници и какъв размер  newsm78

# 677
  • София
На мен не ми стана ясно, колко голяма в крайна сметка е тази фотокнига - с колко страници и какъв размер  newsm78
Влез в сайта им, разгледай продуктите им и си избираш каквото ти хареса за 50,00 лв., предния път аз избрах книга писки лукс  Peace

# 678
Момичета, питах но не получих отговор....отзиви за студио Белийз имате ли...за фотоепилацията.
Опитах да разгледам сайта им но там няма никаква информация за тази процедура, нито цени. Една мама спомена че и преди са имали оферта, много моля ако някоий има впечетления да ги сподели.
Благодаря ви много.
Миличка на 1-ва страница Belize ги има точно два пъти в положителните оценки и то точно за фотоепилация, така че сигурно има доволни....
Малко четене ще е добра мотивация за труда на Звънче    bouquet

И на мен не ми стана много ясна офертата на Пикси за фотопродукти, 50 лв. реална цена по ценоразпис от всички продукти, ама ако купиш 2 ваучера, 1 попълваш в полето, друг на e-mail....каква точно е целта  newsm78

# 679
  • София
 t. ilieva, коя е вашата фирма, за проекта за обзавеждане ли   newsm78

# 680
На мен не ми стана ясно, колко голяма в крайна сметка е тази фотокнига - с колко страници и какъв размер  newsm78
Ваучерът струва 19.90 лева, а от сайта на picsi.bg  си избираш услуги за 50 лева( има фото книги, пъзели, плакати и др. Можеш да си купиш 2 ваучера и да си поръчаш съответно за 100 лева, а да платиш  39.80. И аз се каня да си правя фотокнига, но се притеснявам дали ще се справя с подреждането. Сега си изтеглих софтуер за фото книги от сайта им, но ми изглежда трудничко.

# 681
Някой питаше за Рамаяна, та да кажа и аз мнение (не съм ги ползвала с ваучер). Някога много я харесвах, но последните два пъти като си взехме за вкъщи установих, че трябва да търся месото в яденето и вкуса е влошен за разлика от преди (ползвах услугите им около 7-8 години), затова я смених с друг индийски ресторант. Не е зле за ваучер и моля да се вземе предвид, че мнението ми е субективно - всичко е въпрос на вкус.

# 682
  • София
VAVA, на мен ми отне 2 дни и стана страхотна, свалих си и дгуги картини от интернет за основа под снимките  Wink

# 683
VAVA, на мен ми отне 2 дни и стана страхотна, свалих си и дгуги картини от интернет за основа под снимките  Wink
ОК, значи ще си купя и ще те ползвам за консултант. Не разбрах точно как се слага фон с друга картинка или снимка под снимките. На лични ще те питам като стигна до там.

Ако можете да добавите на първа страница, че съм много доволна от фотоепилацията в БОБИ М. Студиото е новичко и много семпло, но са много любезни. Аз вече ходих 3 пъти на фотоепилация на триъгълник и подмищници и почти нямам нужда от четвъртото посещение, за което имам ваучер, но ще си го използвам.  

# 684
Момичета, питах но не получих отговор....отзиви за студио Белийз имате ли...за фотоепилацията.
Опитах да разгледам сайта им но там няма никаква информация за тази процедура, нито цени. Една мама спомена че и преди са имали оферта, много моля ако някоий има впечетления да ги сподели.
Благодаря ви много.

Ходила съм 3 пъти. Ефект имаше само първите 2. Имам още 2 ваучера.

zvet81 Да знаеш само (за Мама Мия), че малката пица е наистина малка, а голямата не много голяма. Иначе са много вкусни- в понеделник си поръчахме за вечеря. Донесоха ги точно навреме, топли.  Peace

# 685
Здравейте, отскоро чета тук и разглеждам сайтовете...Искам да попитам какво означава карето, където пише колко ваучера са продадени до момента и лентата? Значи ли, че остава да се прдадат още толкова да кажем, ако е стигнало до половината? Не знам дали го обясних правилно, ама не знам как по друг начин да попитам...Т.е. ако остават малко часове до края на офертата, обаче закупените ваучери са малък % и има вероятност вече да не се закупят достатъчно, да не се хабя да се пробвам. Още не съм пазарувала...А паричките по сметка ли ги възстановяват, ако съм плащала с дебитна или кредитна карта?
Благодаря ви предварително!

# 686

Нямам скорошни впечатления, защото след първия опит не повторих  Confused Поръчахме няколко неща оттам през БГменю, приятелят ми получи порция изключително твърдо и сухо агнешко, а моята порция "Скариди къри" представляваше една купа гъст сос с няколко самотни скариди вътре, на цена 15-16 лева  ooooh! Разбирате защо не се реших да пробвам втори път  Mr. Green

# 687
Здравейте, отскоро чета тук и разглеждам сайтовете...Искам да попитам какво означава карето, където пише колко ваучера са продадени до момента и лентата? Значи ли, че остава да се прдадат още толкова да кажем, ако е стигнало до половината? Не знам дали го обясних правилно, ама не знам как по друг начин да попитам...Т.е. ако остават малко часове до края на офертата, обаче закупените ваучери са малък % и има вероятност вече да не се закупят достатъчно, да не се хабя да се пробвам. Още не съм пазарувала...А паричките по сметка ли ги възстановяват, ако съм плащала с дебитна или кредитна карта?
Благодаря ви предварително!

Може да срещнеш няколко неща:
1. Офертата е валидна еди-колко-си-време - това значи, че след часовника изтиктака и се занули повече няма да можеш да купиш ваучер от тази оферта
2. Минимален брой закупени ваучери - офертата става активна след като този минимален брой бъде закупен. В противен случай ако си платила вече, но не са стигнали бройката, необходима за активиране ти връщат парите.
3. Максимален брой ваучери - колко най-много ваучера могат да се продадат от тази оферта изобщо.
Забележка: информация относно колко ваучера ти персонално може да закупиш може да се намери в секциите - условия или подобно.
4. Сделката е/не е активна - това май няма смисъл да го коментирам, нали? Simple Smile

Не се сещам за други неща, които можеш да срещнеш.

# 688
  • Sofia
Някой правил ли си е регистрация в този сайт http://happydeal.bg/? Сделките предстои да стартират доколкото разбирам, но в момента се разиграва томбола.
Препоръчаха ми го, като линка който се дава, всъщност бил един вид начин за включване в томболата. Всеки може да си вземе също линк и да участва на свой ред.
Честно казано на томболата не разчитам, но сделките ще следя с интерес.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 15:06 от Бу

# 689
http://happydeal.bg/ Е, хайде записвайте се за томболите))) Laughing

Thinking Много странно вчера публикувах 3 линка към оферти, които искам да продам на някой, защото не мога да ги ползвам, а днес поста ми го няма:xarms:

Отново ще ги публикувам:

1. http://ofertomat.bg/offers/view/24.html МАНИКЮР
2. http://ofertomat.bg/offers/view/10.html МАНИКЮР

Днес се обаждах за час за VelaSmooth в BEXQ, ужас, ваучера изтича края на юни и викам да си запиша час, а жената отсреща ми каза че няма места да юли... направо се втрещих, каза ми ако искам да се обадя на колектива и да ми върнели парите или да ми удължат ваучера, ама аз искам да се пооформя преди юли месец, че тогава смята да пека д-то на плажа((( Та мацки ако някоя от вас се смили над мен и ми отстъпи някой записан час за Юни месе, аз записах за началото на Юли, да си ги сменим  Praynig   bouquet

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 15:06 от Бу

Общи условия

Активация на акаунт