Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 62 021
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Искам да ви предупредя за тази оферта Смяна на 4 бр. гуми за 19.60 лв, вместо за 50 лв. в сервизи на "Маргел" http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/smjana-na-4-br-gumi-s-razmer-ot.html
Днес моя приятелка е ходила да си смени гумите (били са две коли- тя и гаджето и) и накрая са ги изненадали "приятно" с фактура за доплащане от 30 лева за двете коли.  Към 9 лева за тежести и 6 за измиване на гуми и джанти  #Crazy. Никои не ги е попитал искат ли го това измиване (тежестите си пише че не са включени) а и на тях не им се е разправяло и са палтили.
И аз имам два ваучера...ужас...изнудих мъжът ми да не сменяме този сезон при наш приятел гумаджия които взима по 40 лева на кола, уж да спестим тези пари а то накрая пак същото излиза...сега ще ми изяде главата (макар че аз мисля да кажа ще не искам да ми мият гумите)

Странна работа. Ние си сменихме нашите гуми(от др.място купени) и са по 5 лв/брой смяна с всичкото,демек 20 лв. на кола,обаче без ваучери и подобни. Това 50 лв. е супер измислено,само където салонът им е лъскав. В кв.Редута е гумаджията,без ваучер обаче  Mr. Green

# 106
  • София-в сърцата на моите деца
Момичета, някой да е мяркал оферта за рибен педикюр скоро?  bouquet Предишният не го платих, защото се разколебах в последния момент и сега ме е яд  ooooh!
http://www.dalavera.bg/84/14-lv-za-fish-spa-therapy-spa-terapiya … 40-lv-65-otstapka
 Peace

# 107
  • Някъде на път....
По мое  мнение би трябвало да се обръща доста сериозно внимание на противопоказанията -не само при тази оферта, а въобще. Дори, ако не се  споменават от фирмите-Питайте. По-добре да се информираме предварително, отколкото да има последствия. Казвам го Само  и единствено от личен опит с детоксикацията. Не беше упоменато, че е противопоказна при хора на непрекъсната лекарствена терапия( процедурата изхвърля лекарството от организма и то спира да действа, а при мен имаше и по-тежки2-3 дневни последствия). Като започнах да не се чувствам добре-започнах да чета по цял ден в нета и накрая да открия инфо в чужди сайтове. Със студиото нямах проблеми-върнаха ми парите, те също се притесниха и нямаха представа за това. Много често вносителите на уреди превеждат частично,непълно или неточно инструкциите, за това, което продават. Много дълго стана,но се надявам да съм полезна.
Много полезна информация, благодаря!  Hug

Обаче сега се замислих... ами ако се пият противозачатъчни, те изхвърлят ли се от организма?....  Thinking  Защото една приятелка ходи паралелно с мен на детокс.... да не се окаже изненадана след месец..... Laughing

# 108
  • София
"-хора, които в момента взимат фоточувствителни лекарства или хранителни добавки."

Какви са тея фоточувствителни добавки?  Shocked

# 109
Да се похваля с успешна покупка на ваучер - цирк Балкански от Голдън дийлс. Програмата на цирка е много добра, но е ужасно тясно на балкона, където са местата с ваучер. Мъжът ми каза, че не би повторил посещението на цирка, а пък аз съм на противоположното мнение.

# 110
По мое  мнение би трябвало да се обръща доста сериозно внимание на противопоказанията -не само при тази оферта, а въобще. Дори, ако не се  споменават от фирмите-Питайте. По-добре да се информираме предварително, отколкото да има последствия. Казвам го Само  и единствено от личен опит с детоксикацията. Не беше упоменато, че е противопоказна при хора на непрекъсната лекарствена терапия( процедурата изхвърля лекарството от организма и то спира да действа, а при мен имаше и по-тежки2-3 дневни последствия). Като започнах да не се чувствам добре-започнах да чета по цял ден в нета и накрая да открия инфо в чужди сайтове. Със студиото нямах проблеми-върнаха ми парите, те също се притесниха и нямаха представа за това. Много често вносителите на уреди превеждат частично,непълно или неточно инструкциите, за това, което продават. Много дълго стана,но се надявам да съм полезна.
Много важно и полезно!!! на какви работи се подлагаме без да се замисляме, но и никой не предупреждава (само ако хората изрично питат в коментарите и не винаги се отговаря)

И Честит празник на всички именници!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 111
Някой пита за рибния спа маникюр http://www.dalavera.bg/84/14-lv-za-fish-spa-therapy-spa-terapiya … 40-lv-65-otstapka
Това вместо запис.  Embarassed

# 112
  • София
Не се стърпях и пак купих ваучер за билярд от Грабо, независимо, че имаме още няколко неизползвани  Whistling

# 113
Здравейте!
Незная дали питам на точното място, но ме интересува как заплащате на жени, които почистват дома ви? Интересувам се и почасово и за ангажираните цял ден. Благодаря и приятно пролетно почистване!

# 114
Да се похваля с успешна покупка на ваучер - цирк Балкански от Голдън дийлс. Програмата на цирка е много добра, но е ужасно тясно на балкона, където са местата с ваучер. Мъжът ми каза, че не би повторил посещението на цирка, а пък аз съм на противоположното мнение.
Какви животни има? Има ли слонове?

# 115
Вместо запис, да похваля тази оферта от Офертомат хидратираща терапия за лице  Peace
Много съм доволна и от процедурата, и от отношението и обслужването   Hug
Бих посетила салона отново и без ваучер поне за процедурите, които мога да си позволя  Wink
Дотук от 2 използвани ваучера и 2та са ОК +
- Ароматерапевтичен масаж на цяло тяло, маникюр и сешоар в салон Porto Relax - много доволна  thumbsup
- горецитираната в Гранд хотел “София” Wink - също  Peace
- на 2.5. - съм в Сабина - SPA капсула + Виши душ + Антицелулитна процедура с DERMOSONIC + грижа за лицето с френска козметика ТHALAC - надявам се отново да мога да споделя положително мнение  Praynig

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 12:11 от *2K*

# 116
  • София
Какви животни има? Има ли слонове?

Не питаш мен, ама да кажа Simple Smile))) Само бели лъвове има тази година.

# 117
  • София
Това с детоксикацията е много индивидуално, но мисля, че е редно да си информиран за съществуването на някаква опасност. Аз приемам бета-блокер и лекарство за кръвно и двете не се спират без лекарско предписание( а ако се спират-то става постепенно и по схема), а детоксикацията явно намалява действието им. Във всички обяви пише, че процедурата е препоръчителна за хора с високо кръвно, но никъде НЕ е посочено, че това е така, ако НЕ се приемат лекарства за това.
Момичета, не се стряскайте от всичко това-то важи за по- улегнали( възрастово  Mr. Green) хора! Самия факт, че аз имах този проблем,  може би означава, че процедурата действа  Simple Smile, а що се отнася до противозачатъчните....... никъде не срешнах инфо за това.Пишеше: ако сте на постоянен прием на лекарства се консултирайте с лекар.

# 118
  • София
И от толкова дискусии забравих да дам отчет:
 -Ароматерапевтичен масаж на цяло тяло, маникюр и сешоар в салон Porto Relax -внимателни, млади момичета. Стаята за масажи беше много добре отоплена( това е важно като се има предвид, че температурата навън беше 2 градуса) и обстановката предразполагаше към пълен релакс. И понеже все се коментира продължителността( нямах намерение да засичам, но понеже във всички коментари това  е болната тема и някак си вниманието ми се насочи натам-моят масаж беше 55 мин.Според мен съвсем прилично времетраене- и без ваучер понякога пак е било толкова

# 119
Да се отчета и аз - снощи най-после оползотворихме ваучерите от Лагуна Simple Smile Останахме предоволни, тортите бяха чудесни, преснички, нищо необичайно за сладкарницата Heart Eyes, любимци са ми и си остават Simple Smile

Днес мислим да се метнем с колата до лунапарка в Гео Милев - ясно е, че за възрастни няма почти нищо, но поне с една дружка ще се изредим няколко пъти на блъскащите колички Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт