Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 935
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Момичета имам ваучери за 10 процедури на цели бедра, седалище, корем и паласки с апарат Вела Смуут (против целулит и затлъстяване) в медико-козметичен център BEX'Q в София. Използвала съм само една процедура. Планирахме дълго отсъствие от страната, но се наложи да стане по-рано от очакваното.  Sad Ако някой се интересува да пише на лични.  Praynig А забравих да кажа, че студиото е много приятно. Ново, чисто и подредено. Дават ти еднократен халат и чехли. Хората са много внимателни и любезни и обясняват всичко, което ме интересува.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 11:22 от denymeny

# 271
White_tulip , aventita,  Ninia,
благодарско за отговорите!
На мен и двете студиа са ми удобни като местоположение, затова така обмислям Thinking
много вероятно е и  за двете места да взема , като ги посетя ще дам отчета Simple Smile

# 272
  • В полите на Витоша :)
Още един нов сайт, който ми е малко странен  Rolling Eyes http://www.izgodnosega.com/catalog/index.php

# 273
Момичета, ето още един сайт, който можем да следим - www.kirijka.bg 

А иначе искам да ви попитам някой възползва ли се вече от ваучера си за играта Потоци пари и ако да- доволни ли сте? : ) Ние с приятеля ми сме се записали за 7ми май.

# 274
ето още един сайт, който можем да следим - www.kirijka.bg 
И как ще става това? На сайта няма нито една оферта! Twisted Evil Много се дразня от сайтовете, които искат мейла за да ти пращат оферти.

# 275
  • софия
И как ще става това? На сайта няма нито една оферта! Twisted Evil Много се дразня от сайтовете, които искат мейла за да ти пращат оферти.
Аз нали съм Мара подробна се регистрирах и се оказа, че трябва да очакваме скоро официалното стартиране на сайта Mr. Green
кирийка от кяр ли идва? За първи път я чувам тази дума (кирийка).

btw как ги намирате/от къде тези нови сайтове?

Какъв е срокът за плащане на ваучери от 888? Нещо, нищо не намирам в сайта им newsm78 Взех си 2 ваучера за салон клеопатра. Направил е много добър цвят на lepidopteria. Аз не съм руса, но се надявам да е толкова добър и с брюнетските цветове. Ще видим и майка какво ще я направи. Тя е блонди Crazy

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 12:40 от zvanche

# 276
  • София
Мен също! И ги пропускам!  Crossing Arms Naughty

# 277
Ами аз го открих от фейсбук играта им с печалба нетбук, иначе да май скоро ще стартират.

# 278
  • София
Ееее, тия сайтове никнат като гъби бе  Shocked
Дали във всичкиоферти.бг могат да смогват?

# 279
  • София
Само да не стане след буйния растеж, внезапно увяхване  newsm78. Пазара се насити, дори пренасити с подобни сайтове. И съответно офертите ставят, както бяхме обсъждали преди не чак толкова "примамливи".

# 280
  • софия
Точно така ще стане. И така е нормално. Ще започнат да "окапват" с темповете, с които се нароиха.

# 281
С каква боя действат в Клеопатра, интересува ме русото на lepidopteria??

# 282
  • софия
Не знам. И в офертата има зададен този въпрос, но не е отговорено още. Дано се появи lepidopteria да каже.

# 283
http://www.great.bg/napoli-offer1.html - сдобих се с 2 ваучера, които ще комбинирам с ваучерите от http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/goljama-pica-po-izbor-ili-lazanja-za.html оферта  Laughing Надявам се пиците да са вкусни Simple Smile

# 284
  • До хладилника, който обичам
Нали четат тук "ловците" от сайтовете за оферти Crossing Arms Искам евтина сделка за цветни визитки - последната такава оферта беше за 1000 визитки, аз 1000 човека къде ще срещна, че да им ги дам Laughing това да не са флаери!

И искам сделка за миене на прозорци и чистене на апартаменти (вълнува ме Пловдив) - но не анблок, в смисъл, мен лично най-вече ми се иска миене на прозорци (предвеликденско надали, ама...), друг ще иска чистене...

Общи условия

Активация на акаунт