Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 968
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • софия
http://www.great.bg/napoli-offer1.html - сдобих се с 2 ваучера, които ще комбинирам с ваучерите от http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/goljama-pica-po-izbor-ili-lazanja-za.html оферта  Laughing Надявам се пиците да са вкусни Simple Smile
Цитат
средна работа. Не ме яд за парите, дадени за ваучерите, но при други условия не бих отишла там. Пицарията е тип квартална, няма салон за непушачи и обстановката не е кой знае какво. Пиците бяха големи, но блатът е прекалено дебел за моя вкус. ...като за непретенциозно хапване на обяд - става, но не и за повече.
Това съм запазила като мнение за тях. Дано на вас ви хареса Simple Smile

# 286
  • София
    Nadia79, Zvanche, заповядайте . Аз си взех ваучер, който мисля да използвам началоно на юни  Wink
eva_s салона е на много лесно място не е между блокчета , а на самия булевард където върви трамвай 8
даде ми два каталога на Лореал и Лонда профешънъл, но аз си избрах цвят от Лонда ( смеси ми 2 цвята 9 и 10 като сложи малко коректор в сместа)

# 287
Аз точно с Лонда постигам мойто русо и май ще взема да се възползвам....  Peace

А някой да има отзиви от салон Неш на ул.Перник, имам и за там ваучер, който ще ползвам скоро  Thinking

# 288
някой питаше за боята на lepidoperia
eva_s салона е на много лесно място не е между блокчета , а на самия булевард където върви трамвай 8
даде ми два каталога на Лореал и Лонда профешънъл, но аз си избрах цвят от Лонда ( смеси ми 2 цвята 9 и 10 като сложи малко коректор в сместа)

Някакви отзиви за педикюра с водна пила в Бона Деа,офертата е стара и някой все трябва да я е посетил?

оппссссс,вече са отговорили за боята

# 289

Цитат
средна работа. Не ме яд за парите, дадени за ваучерите, но при други условия не бих отишла там. Пицарията е тип квартална, няма салон за непушачи и обстановката не е кой знае какво. Пиците бяха големи, но блатът е прекалено дебел за моя вкус. ...като за непретенциозно хапване на обяд - става, но не и за повече.
Това съм запазила като мнение за тях. Дано на вас ви хареса Simple Smile
Благодаря Simple Smile Ние не сме много претенциозни, пък и за толкова пари, не може да се очаква кой знае колко Wink

# 290
Добре де, тия 888.bg нямаха ли пейпал??
Много тъпи начини за плащане са посочили, чудя се мога ли да имам доверие да си въведа данните от кредитната карта?

Не искам да ползвам нито easy pay, нито ebg. Няма ли през банкомат възможност??

# 291
  • София
Nadia79
аз до сега съм вземала 4 ваучера от тях и още н от други сайтове с кредитната ми карта и досега съм нямала фал, но ако се притесняваш пробвай  през изи пей
сега видях ,че сте питали за боята, но вече са ви отговорили  Peace

# 292
Аз пък искам майски празници в Източни Родопи или Кръстова гора. Crossing Arms
Хисаря също няма да откажа когато и да е!

Благодаря предварително! Simple Smile

# 293
  • софия
Вярно lepidopteria е писала за боята, ама кой да чете и помни толкова Embarassed
Наде, аз избрах да платя с изи. Имам наоколо сума ти офиси и ми е доста удобно, но така и не разбрах до кога трябва да платя Thinking

Аз пък искам майски празници в Източни Родопи или Кръстова гора. Crossing Arms
И аз, и аз  smile3521

# 294
  • София
zvanche обикновено срока е до 2 дена

# 295
  • СОФИЯ
СФ

За офертата на магазини Берьозка ми дава, че вече съм закупила два ваучера, съответно не дава възможност дори да платя. Хелп  newsm78

И при мен стана така. От Колектива ми писаха някакви номера на ваучери, да ги плащам по банков път...Зарязах ги, че не ми се занимава. Не знам какво стана, но не мога да плащам с кредитна карта, което значи, че няма да ги ползвам.  Rolling Eyes

Даа, и при мен така, но понеже офертата не беше изтекла си направих нова регистрация и си взех други ваучери. Явно с карта се плаща на момента, не може по-късно да платиш.

То аз точно на момента исках да платя, ама не стана работата, както и да е.
Обаче нямате насмогване с четене, за писане да не говорим  Grinning !

# 296
Здравейте,

Искам да Ви информирам, че от вчера работи нов сайт за колективно пазаруване avanto.bg.
Текущата оферта е за Shellac, очаквайте в следващите оферти - екскурзии, хапване, забавления и др. Всички оферти ще бъдат проверявани за качеството им.

Различното тук ще бъде, че сайта ще предлага понякога и стоки с големи отсъпки! - детски играчки, дрехи, техника и др.

Поздрави и успешно пазаруване!

P.S - ако проявява интерес администратора на темата може да добави логото на сайта аvanto.bg в началото на темата при другите сайтове.

# 297
  • софия
Ще го добавя в следващата тема.  Peace

# 298
Аз повече сайта на вип оферта няма да го отварям.
Няма да си губя времето с това занимание. Naughty
Да си следят какви ги вършат партньорите им, предлагащи офертите и да ги ръчкат в ребрата своевременно.
Следващ път, ако прочета пак нещо подвеждащо, ще сезирам КТЗП.
На мен в моята дейност, нямаща нищо общо с туризма, никой не би ми позволил подобни своеволия.

# 299
  • София
Люлин, за какво става въпрос(за коя оферта)?

Общи условия

Активация на акаунт