Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 62 029
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=136 - лазерна епилация горна устна за 7.50 като за пръв път ще пробвам   Sunglasses

# 301
  • София
 Мисля, че Люлин говори за хотела в Родопите  newsm78, цената с отстъпка е нереална, казвам го защото разгледах сайта им.
Последно време и аз се дразня много на повечето сайтове, които въобще не се и опитват да защитят нашите интереси като потребители, а само гледат да вземат повечко пари  Crossing Arms Само дето забравят, че без нас са кръгла 0, особено ние/ мамчетата от БГ Мама/, защото сме основната им таргет група  Naughty

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 14:24 от eva_s

# 302
  • София
Видяхте ли поредната оферта на ЕНСО? Mr. Green  Колко сайта трябва да обиколят и какви коментари трябва да се напишат, за да престанат да им публикуват офертите? Thinking

# 303
  • София
Видяхте ли поредната оферта на ЕНСО? Mr. Green  Колко сайта трябва да обиколят и какви коментари трябва да се напишат, за да престанат да им публикуват офертите? Thinking

Мога да дам за пример още такива- ''Андреа спа и бюти'', ''Fresh and Clean''  има и други, но сега не се сещам. Това потвърждава мнението на доста от нас, че сайтовете се интересуват само от това да приберат процента си  Sick
 П.П. сега видях, че офертата пак е от Грабо  #Cussing out

# 304
  • София
Вярно lepidopteria е писала за боята, ама кой да чете и помни толкова Embarassed
Наде, аз избрах да платя с изи. Имам наоколо сума ти офиси и ми е доста удобно, но така и не разбрах до кога трябва да платя Thinking

zvanche, аз съм пробвала да плащам преди време с изипей от 888 и се оказа, че кодът е валиден само докато е валидна офертата Tired Съответно не можах да платя, свързах се със сайта и ми казаха, че при тях било така и единствения начин да платя след това било с банков превод. Поради което се отказах от ваучерите Naughty

И аз си взех ваучер за боядисване, платих направо с картата - цветът на lepidopteria е страхотен  bouquet Трябва да и подарят едно безплатно боядисване за добрата реклама Mr. Green

# 305
  • софия
Видяхте ли поредната оферта на ЕНСО? Mr. Green  Колко сайта трябва да обиколят и какви коментари трябва да се напишат, за да престанат да им публикуват офертите? Thinking
Както се убедихме, в Грабо няма да пуснат негативен коментар за сушито, така, че явно ЕНСО са решили да продължат със саморекламата. В един момент, почти всички ще са пробвали по веднъж от "сушито" им и няма и да помислят да повторят  Mr. Green

Вярно lepidopteria е писала за боята, ама кой да чете и помни толкова Embarassed
Наде, аз избрах да платя с изи. Имам наоколо сума ти офиси и ми е доста удобно, но така и не разбрах до кога трябва да платя Thinking

zvanche, аз съм пробвала да плащам преди време с изипей от 888 и се оказа, че кодът е валиден само докато е валидна офертата Tired Съответно не можах да платя, свързах се със сайта и ми казаха, че при тях било така и единствения начин да платя след това било с банков превод. Поради което се отказах от ваучерите Naughty

И аз си взех ваучер за боядисване, платих направо с картата - цветът на lepidopteria е страхотен  bouquet Трябва да и подарят едно безплатно боядисване за добрата реклама Mr. Green
Е това е много куцо. Сега трябва да изляза специално, че до края остават 3 часа. Благодаря ти за информацията Hug

# 306
Момичета,някой ходи ли на спа маникюр в Магама-нещо не се разбира дали включва лакиране.Представяте ли си какъв ще е този маникюр без лак?
http://ofertomat.bg/offers/view/10.html

# 307
 Мога да дам за пример още такива- ''Андреа спа и бюти''

Ох, тези как не престанаха да публикуват оферти...  Tired Имам още един ваучер за там, а вече са толкова натоварени, че миналия път козметичката ме изпрати да си ходя с доволно количество маска около ноздрите  ooooh! Добре че се погледнах на излизане от салона  Tired

# 308
Ranick, eva s, точно за него.  Peace
Предишната издънка отново беше с Ягодина.
Явно сега там ги завладява някаква мода, един хотел се включи, сега втори, и те с офф роуд приключение.
И двата обаче с некоректна политика спрямо клиентите!

# 309
  • Пловдив
Ranick, eva s, точно за него.  Peace
Предишната издънка отново беше с Ягодина.
Явно сега там ги завладява някаква мода, един хотел се включи, сега втори, и те с офф роуд приключение.
И двата обаче с некоректна политика спрямо клиентите!
Ние ще ходим от първата оферта през юни за каква некоректа политика говориш , че не схванах?

# 310
Бях писала в предната тема.
На мен ми дадоха една цена за децата, а в коментарите на сходен въпрос бяха дали по-ниска цена.
Опитах отново по тел. да разбера каква е цената в крайна сметка, казаха, че шефовете са следващите 2 седмици в чужбина. Тоест, не ми отговориха.
Изтрих си заявката.
Тези сега са също така смехотворни, прочети коментарите.

# 311
  • Пловдив
И аз се свързах с една жена и каза ,че ще ни настанят в тройна стая, което е супер за нас. Не съм чела коментарите повече там ,но сега погледнах че има 350 закупени ваучера за там. Става въпрос за тази оферта   http://www.vipoferta.com/offer.php?offer_id=136

# 312
Мен тройна стая изобщо не ме устройва за нас четиримата. Както и да е.
Полакомиха се, това е факт.
Изтриха негативните коментари за хотела, тях ги видях с очите си.
На вас пожелавам приятно изкарване, после да пишеш!

# 313
Mомичета, взехме си суши от кв. Изток "много суши за малко пари" беше доста вкусно...  bouquet Благодарности за препоръките, снощи хапнахме вурстчета с картофки и бяха доста вкусни, малки са като количество, но като за 2.80лв. толкова
Днес си купувам новата оферта за пица "Капричоза" от "Мама Миа"  Simple Smile Моите наблюдения от там засега са ок, така че ще рискувам отново Simple Smile Поздрави от мен

# 314
  • Пловдив
И  ние сме четирима , но аз най вероятно ще спя с малките а баща им на другото легло ще ходим чак през юни. Надявам се да се появи и хубава оферта и за вашето семейство.

Общи условия

Активация на акаунт