Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 934
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • софия
Някой по- назад ме беше питал за салона- Арлет The Gym- 10 лв при Ники!!!

# 361
  • Sofia, BG
записвам се да ви следя - и аз да си кажа, че преспокойно можеше да има 3 теми за трите големи града и четвърта обща - нямаше много да натежи на форума, то за такива тъпотии се пускат отделни теми, а това е важно, сред многото постове се пропуска ценна информация и не мога да наваксам с четенето ако не влизам само 3 дни... Tired

а Грабо мнооого се изложиха с тая цензура  Sick не знам докъде си мислят, че ще стигнат така - хората бързо ще ги разберат що за стока са. Сега разбирам общите сайтове, които не пускат техните оферти

# 362
Това с цензурата е излагация. То е един вид ограничение на свободата на словото,макар и да става дума за комерсиални отношения,където е наистина ужасно-много лъжат хората(не само в сайтовете).

Отзиви за солариума в Студио за красота Palm Beach? - София

http://grabo.bg/sofia/mesechna-karta-za-50-minuti-solarium-za-980lv-0s9q2

# 363
Момичета за Грабо аз съм категорична, че те търсят само печалба, не ги интересуват услугите които се предлагат и предпочитат да си затварят очите и демонстративно да лишават потребителите от негативните мнения за да манипулират. Все още има хора които не знаят за колективните сайтове и влизайки в нет, ще открият естествено Грабо и не би им харесало ако прочетат истината за това което правят. Аз съм обявила бойкот Peace
Днес съм в Белиз на фотоепилация на мишници и ще пиша как е Hug

# 364
  • В полите на Витоша :)
Аз да споделя нещо относно Грабо - бясна съм е меко казано! Влизам си преди малко в профила и виждам снимката ми пред коментарите, които съм писала, а аз не съм качвала никога снимки в този сайт  Rage Обадих се и казаха, че и те не били качвали и ми я изтриха, но не е в това въпросът! Ще ги съдя за това, че без мое разрешение се появява снимката ми там! Може би е свързано с фейсбук ли, и аз не знам, но каквото и да е е незаконно и нарушава правата на човека!
Някой друг има ли същия проблем?

# 365
  • София
А пък аз да се включа в искащите оферта от холандската пекарна - Jo Van,  дето е на Ангел Кънчев. Всъщност, може да ви е интересно, миналата година, пак така около  Великден, близо до Попа ми дадоха флайер на тази пекарна, с който отиваш там и плащаш 3 лв, а получаваш печива за 10 ( тези хора колко отдавна са открили колективното пазаруване! Mr. Green). Флайерът важеше само за определена дата, даже аз като отидох, май им се бяха изчерпали, но ми се подписаха на флайера и казаха да дойда на другия ден и отидох пак и ми дадоха всичко. Беше много вкусно, някой ако пак е виждал техни флайери, да каже  Grinning.
И аз искам!!!

# 366
  • София
Аз да споделя нещо относно Грабо - бясна съм е меко казано! Влизам си преди малко в профила и виждам снимката ми пред коментарите, които съм писала, а аз не съм качвала никога снимки в този сайт  Rage Обадих се и казаха, че и те не били качвали и ми я изтриха, но не е в това въпросът! Ще ги съдя за това, че без мое разрешение се появява снимката ми там! Може би е свързано с фейсбук ли, и аз не знам, но каквото и да е е незаконно и нарушава правата на човека!
И аз се видях! Идва от харесването на страницата им във ФБ!

# 367
  • София
Zeke, потресена съм!  #Cussing out

И за да не е само спам да кажа, че си харесах 2 часа билярд за 3 лева. Дано да няма някаква уловка!

# 368
  • Sofia, BG
На мен по същия начин - излиза ми снимката от фейса, но не актулната - предположих, че съм се регистрирала през профила си (нали има опция за логване през ФБ) и се е запазила старата ми снимка в техния сайт

# 369
Не се стърпяхй и се обадих да питам за офертата за чая в Групо: http://grupo.bg/offers/view/tresor-de-fleur-luxury-tea
Включен е тумбестия чайник от снимките - термоустойчиво стъкло, някаква металка цедка имало вътре, понеже бил пригоден точно за такъв вид чай (предполагам за на листа става също).
Понеже на мен ми трябва наистина скоростна доставка, момчето каза, че може още днес да ми го пуснат. Много мили и любезни, взимам го.

# 370
  • До хладилника, който обичам
На мен по същия начин - излиза ми снимката от фейса, но не актулната - предположих, че съм се регистрирала през профила си (нали има опция за логване през ФБ) и се е запазила старата ми снимка в техния сайт
Само на себе си можете да се сърдите, ако сте се регистрирали чрез Facebook Connect. Аз затова избягвам да давам оторизация на външни приложения, които позволяват ФБ кънект; не ми дотежава толкова да вляза с отделно име и парола.

# 371
Драги мами, тъй като се оказа, че следната оферта може да се използва само сутрините до 12 часа от 26 до 29.04. 2011, аз няма да мога да се възползвам от ваучер за масаж на лице + кола маска на зона по избор (става дума за тази оферта - http://grabo.bg/sofia/studio-idar-0k52s5). Смятам да го продам на половин цена - 6лв. Ако някой проявява интерес може да се свърже с мен на лично съобщение, чрез e-mail : renita.kostadinova@gmail.com или на телефон 0898623006.

Bulb Казаха ми и че мястото за ползване на офертата е променено от Сливница на ул. У. Гладстоун 12.

bouquet

# 372
  • В полите на Витоша :)
И сега да кажа за ваучерите, които сме ползвали досега, всичко е за София:
1. измиване, маска, подстригване и сешоар в Diamonds (от випоферта) - доволна съм, изправянето обаче беше с преса (след като момичето ме пита дали съм съгласна), защото ми е много гъста и дълга косата
2. Торта от Карамел за Св. Валентин (от грабо) - вкусна, но много по-малък грамаж от обявеното, в никакъв случай не си заслужава реалната цена от 46 лв.
3. Торта от Златната пещ (от далавера) - ами не ни хареса, имаше странен вкус (аз му казвам "на зъболекар" Simple Smile)
4. Автомивки: Габи Шмид (от 888) - не сме доволни, по стъклата личеше къде е минавал парцала, явно не ползват вестници (а с тях се мие най-добре); RN Perform Center (от грабо) - и от там не сме доволни, не ни намазаха гумите, понеже "ни донесоха некачествен препарат", по джобовете на вратите бяха останали боклуци, стъклата също не бяха добре измити отвътре.
5. Суши от Суши Експрес (грабо) - май си платихме за 1 кг ориз! Почти нямаше риба, соев сос липсваше (не пишеше в условията, че е включен, но все си мисля, че е логично да има)
6. Непалско меню за двама в р-т Гуркха (грабо) - не бихме повторили дори и с ваучер. Не мисля, че храните бяха нетрадиционни за България, още по-малко пък непалски и както каза приятелят ми "Все едно баба ми е взела една готварска книга и е сготвила"
7. Хотел Деспот Слав, Мелник (випоферта) - Стаите не са нищо особено, легата и столовете са с ковано желязо, което на мен не ми създава уют; ния бяхме в по-голяма стая, но терасата беше 1м х 2м с виска стена към 1,80м., т.е. можеш да гледаш само небето и върховете на най-високите скали. Но най-фрапиращото беше обслужването в ресторанта - имахме включени закуски и вечери по предварително определено меню (бяхме 8 човека). Първата вечер чакахме 2 чушки бюрек (допълнително поръчани) около час и половина, 3 пъти ни казваха "готови са почти". Втората вечер обаче прекалиха - уж е предварително определено менюто и си знаят какво да приготвят, а си чакахме кавърмите малко повече от 2 часа! Като цяло не сме доволни от този ваучер и считам това за вина на управителите, които не осигуриха достатъчен персонал (само 1 сервитьор, който беше и барман, за готвач не знам)
8. Подстригване в Andrea SPA & Beauty в Стрелбище (грабо) - най-бързото подстригване в живота ми! Нямаше мокрене, нямаше филиране (защото според фризьорката е много вредно, ама за моята коса е задължително!). И аз, и приятелят ми бяхме подстригани за по 10 мин.!

Лагуна и Go pasta няма нужда да коментирам, доволни сме. От 4Д киното също, но на редовна цена не бихме отишли. От всички билярди сме доволни, само дето в този на Сливница ни казаха, че джага няма в момента, а беше включена във ваучера.

Утре съм на маска, сешоар и маникюр във Фреш, ще пиша след това.

Извинявам се за дългия пост, досега главно четях, днес намерих време и да споделя впечатления Simple Smile

# 373
Оххх...да ви се оплача. За втори път ми отменят часът за постригване в Арлет the Gym..... Вчера, защото бил само един фризор, а днес - били назад с часовете. И чак за май месец си запазих час. Излагат се вече... #Cussing out#Cussing out #2gunfire

# 374
  • София
И аз да кажа за Грабо- в началото ме спечелиха с това, че след ползването на ваучера може да се напише коментар за ползваната услуга. А сега.....трябва Модератор да провери и чак тогава евентуално да се помести. Това си е чиста цензура Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт