Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Никола 7, това е форум основно на майките, и явно не четете, честно казано.
Къде пише как се настаняват семейства с деца?
Къде са ви коментарите в сайта?
Къде са ви описани начините на плащане?
Желая ви успех!
Въпреки че тази дискусия тук не ми се струва да е много по правилата.
Тя офертата там звучи повече като за алкохолен туризъм Laughing Набляга се на алкохола сред "природата и спокойствието":
Цитат
неограничена употреба на български алкохол (ракия, вино, водка, бира) по време на вечеря.
Иначе и аз само в FAQ, след ровене, намирам описани начините на плащане. Знам ли, ако се престраша да купя нещо, може чак тогава да излиза и там newsm78

# 391
А пък отзивът от там е:
Цитат
Био селище "Моравско село": "за стандартните цени са просто абсурдни, а  3-те  звезди са незаслужени. Имаше един израз - искат ''с трици да ловят маймуни''."
Понеже очевидно работиш в/за аванто, любопитно ми е проверявата ли по някакъв начин офертите и ако да - как?

Аз лично съм посещавал Моравско село и останах доволен. Да, стандартните цени съм им високи, но тук не се набляга на звездите и лукс а по-скоро на природата и спокойствието. По-добре от прехвалените бетонни комплекси с безброй звезди и отвратителен персонал.
 А колкото до офертата мисля, че отстъпката не е направена изкуствено, както на повечето други - все пак две нощувки за двама с закуски и две вечери и включен алкохол неограничено за 130лв. е наистина супер цена, както и да се сметне!

Поздрави,
Пак автореклама  Mr. Green

# 392
Никола 7, това е форум основно на майките, и явно не четете, честно казано.
Къде пише как се настаняват семейства с деца?
Къде са ви коментарите в сайта?
Къде са ви описани начините на плащане?
Желая ви успех!
Въпреки че тази дискусия тук не ми се струва да е много по правилата.

Наистина ме извинете за нахалството!

Напускам дискусията, само ще отговоря на поставените въпроси:
Къде пише как се настаняват семейства с деца - признавам си наш пропуск - до час ще бъде коригиран.
Къде са ви описани начините на плащане? - начините на плащане са описани най-долу на сайта - като се кликне на избрания начин излиза описание
Къде са ви коментарите в сайта? - за съжаление към момента все още нямаме коментари, ако имате въпроси може да попитате на телефон и скайп посочен в контакти, както и в групата ни във Facebook

# 393
Момичета, ваучера за масаж на лице вече си намери притежател.

Снимките към показата оферта са меко казано отблъскващи  Sick не знам при такива снимки дали някой изобщо ще прояви интерес към офертата.

Мога да дам няколко отзива :

Парче торта в Лагуна - тортите са страхотни, едва ли има някой, който да не ги харесва. + за офертата!

Пица, салата и бира от пицария Мама Мия - пицата не беше особено голяма, нито безумно вкусно, салатата ми хареса. Като цяло за цената си офертата беше много добра, но пак повтарям за цената си, от това, което опитах едва ли бих отишла в Мама Мия специално за да хапна пица, но + за офертата

Грим в парфюмерия Белисима - девойката много се постара да ме гримира - отдели ми около час, въпреки че в офертата пишеше половин час. Уви тъй като не слагам такива големи количества грим, се чувствах малко странно. Като цяло не бих се гримирала отново там, но това е въпрос на вкус. + -

Паста -  Go pasta - беше вкусна, стана бързо, но като количство беше по - малко от описаното и можеше да сложат още малко сос, но за нещо непретенциозно не е зле - ако минавам от там и съм гладна бих си взела отново, така че + за офертата

Сушито на грабо от Суши Експрес - с две ръце за - беше невероятно, поднесено красиво, направено точно както трябва + за офертата

Маникюр в нейл бар Пебълс (Студентски град) - стана добре, но първо се мъжът на маникюристката се държа безобразно и второ за моят маникюр и маникюрът на приятелката ми, с която бях отне общо почти 2 часа  #Crazy - не смятам да се връщам там и - за офертата

Подстригване + маска и сушене в Косара стайл - като изключим факта, че чаках около час, защото нямаха топла вода (което откровено казано доста ме подразни)  newsm78 останах сравнително доволна, но не достатъчно, за да станат студио, което да посещавам постоянно иначе + за офертата.

Това е за сега Simple Smile   bouquet

# 394
Такааа... първо да предупредя, че за последно съм ходила преди повече от година, но доколкото прочетох фризьорката/ маникюристката си е същата- Деси.
Да успокоя момичетата, които имат боядисване- в това я бива. Аз ходех там точно, за да се боядисвам.  Grinning Не, че последния път не ми претака цвета, понеже й беше свършил този, които ползвах и не ме направи много тъмна....
За останалото обаче е леееко зле.  Crazy Капката, която преля чашата и спрях да ходя там беше, че ми отряза 5 сантиметра от косата, а бях отишла да ми вземе връхчетата (държа да отбележа, че по принцип не съм от хората, които треперят да не им отрежат случайно 1мм. в повече, а и се подстригвам почти всеки месец). А за маникюра нямам думи, води ми класацията по нескопосаност (спомените вече са избледнели, но за там храня най-силно чувство за коф*и маникюр). Още си спомням, че ми нарисува някакво супер грозно цвете, което беше чувствително различно на 2-те ръце.
Иначе както каза White Choco салонът си е квартален- постоянно идват разни съмнителни авери на фризьорките за по биричка и цигарка  Laughing
Между другото и аз се изкушавам за боята, т.к. в салона където ходя смениха боята и новата ми идва много скъпа, но друго не бих дала да ми правят.   Naughty
Надявам се, че съм била полезна на някого.

# 395
Цоп и аз тука ... ама голяма зарибявка са тези сайтове.
За сега сме яли суши от кв.Изток и съм доволна от ресторант Кабуки ей това най-го обичам от всичките Simple Smile / http://assa.me/sushi-set-3 /
Поръчах си маникюр и педикюр от далавера / http://www.dalavera.bg/143/15-lv-za-manikyur-i-spa-pedikyur-s-o- … -45lv-67-otstapka / - надявам се да са ок. Ще им звъня да си запазвам час след празниците. И ще пиша с отзиви после...
А пък една приятелка организира великденско търсене на яйца и имен ден на нейната девойка /с великденски заек и т.н./ като купи от тези ваучери за РД  http://www.dalavera.bg/144/50-lv-za-vaucher-za-detsko-parti-v-ts … namalen-ot-100-lv . Във вторник сме там та ще видим как ще мине.
Да питам търся си някакви отслабващи/стягащи процедурки по изгодно - някой да даде отзиви? Само да не е кавитация, че нещо не ми се рискува....

# 396
Тъкмо другата седмица ми е последния път слагане на Шелак в "Бебалс" и се чудих за после откъде да си търся друго място за маникюр и новия сайт "Avanto" ми реши проблема.  Mr. Green
Само че исках да си купя два ваучера вместо един  Crossing Arms , но срока от само два месеца не дава много свобода на потребителите. Понеже както и да го погледнеш за около два месеца не може да си сложиш 4 пъти Шилак, може 3, но не и 4 - винаги има няколко дни между двете седмици в които стои непокътнат - я да си починат ноктите, я да порастнат малко ако са били счупени, я час не може да си запазиш в удобно време.
Та мисълта ми е ако искат хората да си купят повече от един ваучер - да променят срока за ползване поне на три месеца!  Crossing Arms

Веднага ще си купя още един ако го направят!  Joy

# 397
По-добре от прехвалените бетонни комплекси с безброй звезди
В тези 4-5 звездни комплекси поне виждаш за какво плащаш, а за какъв ЛУКСОЗЕН апартамент говорим на село, с обслужване като в хотел 2 звезди?

# 398
Тези бижута са с ужасно качество http://www.dalavera.bg/139/25-50-lv-za-prekrasni-komplekti-bizhu … maleni-ot-69lv-63

Ходих да ги гледам на живо, че си бях харесала синичките - много са зле, метала е на места потъмнял, пласмасата която е отгоре е на шупли, неравна - не знам как са ги сметнали , че струват 69 лв, но са най-обикновени китайски боклуци  ooooh!

# 399
Аз останах разочарована от офертата за парче торта+кафе от Лагуна. Тортите си ги знаете, за тях няма какво да кажа, но обслужването беше ....... нямам думи. Тия хора, като наемат персонал не ги ли обучават как да се отнасят с клиенти  Tired
Поръчваме си тортите и сервитьорката ни сюрпризира:
- Нямаме вода, така че няма да си получите кафетата  doh Това казано с леко ехидна и доволна усмивчица  Rolling Eyes
Няма нещо от сорта "много съжалявам" или "мога да ви предложа"...
Хапнах ме си ние тортите, мислим да тръгваме и виждаме, че по другите маси носят кафета  Shocked Минава покрай нас сервитьорката, питаме я да не би да е дошла водата. Подмина ни като пътен знак  Crazy След малко все пак се спря пред нас и ни обясни, че нямат вода, но това кафе било от "специаааална кафе машина" Аз добавям толкова "специаааална", че прави кафе без вода? При което ми отговаря, че кафето от офертата било за 1,80 лв. а това от "специааааалната машина" било 2,50 лв. И си тръгна!  doh Не че нямахме финансовата възможност да си позволим от това уникално кафе, но да ни беше предложила още докато взимаше поръчката!
Естествено станахме и отидохме в друго заведение да пием кафе. В Лагуна няма да стъпя повече. Много ме е яд, че от няколко години за рожденни дни, за празници все тяхни торти взимам ( е и от Романс, но повечето Лагуна). Да вземат да се стегнат, може ли да допускат такова обслужване.

Ходих днес и на шелак, но след седмица ще дам отзиви.

# 400
  • София
 Ninia, днес цялото каре в центъра, където е и Лагуната, беше без вода поради авария.
Най-вероятно са решили, че запасите от вода ще са за редовните клиенти, които са без ваучери.
Не ги оправдавам, само разсъждавам относно вероятната причина за подобно отношение.

# 401
  • София
По-добре от прехвалените бетонни комплекси с безброй звезди
В тези 4-5 звездни комплекси поне виждаш за какво плащаш, а за какъв ЛУКСОЗЕН апартамент говорим на село, с обслужване като в хотел 2 звезди?

За протокола - обслужването в Моравско село е много добро  Peace
А що се отнася по принцип до звездите на хотелите и съотношението цена - качество има много какво да се говори. Била съм в 4 и 5 звездни хотели, които съвсем не отговарят на категоризацията.

# 402
Ninia, днес цялото каре в центъра, където е и Лагуната, беше без вода поради авария.
Най-вероятно са решили, че запасите от вода ще са за редовните клиенти, които са без ваучери.
Не ги оправдавам, само разсъждавам относно вероятната причина за подобно отношение.
Това, че нямат вода не оправдава пренебрежителното им отношение.
Аз пък си мисля, че след като нямат вода ( казаха че до вечерта няма да имат) заведението не би трябвало да работи. Все пак предлагат салати, основни ястия, да не говорим за мръсните чаши, чинии, прибори.
И като са решили да предлагат топли напитки въпреки липсата на вода, да предложат целия асортимент, а не специаааното кафе от 2,50 лв, фрапе и нам си какво още над 2,50  Rolling Eyes
Между другото една от служителките се появи с кофа и загреба от изкуствения фонтан. Искрено се надявам тази вода да не е била за специаааалните кафета на Лагуна  Praynig

# 403
Тъкмо другата седмица ми е последния път слагане на Шелак в "Бебалс" и се чудих за после откъде да си търся друго място за маникюр и новия сайт "Avanto" ми реши проблема.  Mr. Green
Само че исках да си купя два ваучера вместо един  Crossing Arms , но срока от само два месеца не дава много свобода на потребителите. Понеже както и да го погледнеш за около два месеца не може да си сложиш 4 пъти Шилак, може 3, но не и 4 - винаги има няколко дни между двете седмици в които стои непокътнат - я да си починат ноктите, я да порастнат малко ако са били счупени, я час не може да си запазиш в удобно време.
Та мисълта ми е ако искат хората да си купят повече от един ваучер - да променят срока за ползване поне на три месеца!  Crossing Arms

Здравейте,
Отново се намесвам без да имам правото.  Simple Smile

Благодаря за препоръката, при закупуване на повече от един ваучер, валидността се удължава до 01.09, вече е посочено в условията на офертата.

# 404
  • София
За Лагуна - можеха да ви предложат по 1 сок или мин. вода вместо кафето.
Така не си правят реклама, но....

Общи условия

Активация на акаунт