Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 880
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
СОФИЯ
Помня, че някой беше доволен след Боуен терапията, но не помня кой. Embarassed Моля да се познае  Hug и да даде актуална информация, дали се е запазил ефектът. Искам да направя подарък на баща ми, силно се надявам да е ефективно.  Praynig

Два лечебни БОУТЕК масажа по уникален метод за 20 вместо за 40 лв. в салон Arcos MAGAMA

И аз влязох с този въпрос. Също помня, че една дама беше страшно доволна, дано се включи, че и аз го целя за подарък, а хич не им се иска да подаря неприятно преживяване.   bouquet

3 часа преди края на работния ден се видях свободна и влязох да почета уж само, а и да коментирам Simple Smile
моя колежка - скорошна майка и тя - каза, че се чувствала много релаксирана по време на масажа, а след него - много свежа и тонизирана (без ваучер). Натискал на определени точки, които ти въздействат на тялото само да се регенерира... И аз се колебая, обичам да ме мачкат, пък Боутек съвсем леко и премерено докосва само важните места. Но при нея имало ефект и за щитовидната жлеза, където си има проблеми, човекът си разбирал от работата и за разни болежки знаел къде да прилага натиск... Ако не си бях изхарчила 10-те задружни лева, нямаше сега да му мисля толкова Simple Smile

# 451
Привет,
 имам записан час за фотоепилация и почистване на лице в  Oazis Beauty Studio на бул.България 45 (това е в сградата на Home for You). Търсих отзиви от това студио, но не открих.
Ще се радвам, ако някой от вас сподели личните си впечатления от там.
Благодаря предварително.

# 452
  • Хасково
Някой има ли отзиви за тези два салона http://www.great.bg/%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%8F-% … %D0%BB%D0%B2.html http://napolovina.com/offer.php?id=95 И двата ваучера ще са за подарък и не искам да има гафове Rolling Eyes

# 453
Получих си чая от ГРУПО: http://grupo.bg/offers/view/tresor-de-fleur-luxury-tea
Ами каничката ми се струва миниатюрна  Crazy, то си пише, че е 400мл. ама ..... Иначе интересно изглежда, дано да го харесат, че е за подарък.
Получих си и аз пратката, много е фина каничката, на мен ми допада Heart Eyes Вероятно щеше да стои странно, ако беше по-голяма, пък и щях да й се притеснявам за дръжката, че си е стъкло Crazy Взех и още една за подарък, сигурна съм, че ще се хареса.

Единственото, което ми направи неприятно впечатление беше с лимита на офертата - по начало 50 бройки, но като мина 45 поръчани скочи на 80. Някак си такива трикове хич не ми вдъхват доверие, само не знам от коя страна идват - от фирмата, предлагаща продукта или от посредника Crossing Arms

# 454
  • София
Пух, всички трикове идват от предлагащата фирма.

# 455
  • София
Много благодаря на всички, отговорили за сушито от ресторант "Добро".

Реших, че ще поръчам от Кабуки - в това специализират, а и доколкото помня, хората тук се изказаха добре. Плюс, че имат едно комбо все със сьомга, пък аз от сурова (неопушена) сьомга не знам дали има много неща за ядене на света, дето да ги обичам повече Grinning

Чаках Уасаби гардън да пуснат ваучър, там ходя обикновено (има един до х-л Плиска и още един на пресечка-две от там) и досега нито веднъж не са ме разочаровали, ама не щат и не щат и това е. Явно нямат нужда от допълнителни приходи, дай боже всекиму...

# 456
Някой има ли отзиви за тези два салона http://www.great.bg/%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%8F-% … %D0%BB%D0%B2.html http://napolovina.com/offer.php?id=95 И двата ваучера ще са за подарък и не искам да има гафове Rolling Eyes

И двете са на по-високи цени,отколкото е имало или има в момента.
"ОПИ" офертата я имаше някъде за 15 лв.,освен,ако нямате предпочитание точно към този център(това че пише "медицинки център" нищо не значи Simple Smile
А шоколадовата терапия- мисля,че съм я виждала за 20 лв.,35 лв.ми се струва много(намалено)
Също по това колко пъти е закупено може да се направи някакъв извод дали си заслужава.
 Peace

# 457
O.P.I има и за 10 лв.

# 458
  • София
Здравейте!
Днес бяхме с приятелката ми в Студио НОВА с този ваучер
http://www.dalavera.bg/84/14-lv-za-fish-spa-therapy-spa-terapiya … 40-lv-65-otstapka
Беше много приятно. Салонът и сградата, в която се помещава не е нищо кой знае какво, далече от лукса, но самата процедура си заслужаваше. Момичетата бяха много приятни и любезни, даже се посмяха с мен на реакциите на приятелката ми като си топна краката във водата Simple Smile
Единствено ми направи лошо впечатление, че след като момичето ми направи масаж на краката не си смени ръкавиците и масажира след това и приятелката ми.
Като цяло съм доволна и ако пак пуснат ваучери бих отишла пак. даже мисля да взема ваучери за рождения ден на майка ми другия месец.
Като за първи ваучер съм доволна, дано все така да ми върви  Mr. Green

# 459
  • До хладилника, който обичам
От Групо.бг чуха вопъла ми за визитки, ама половинчато, тоя път оферта за 500 визитки, вместо 1000 (честно, хора, на кого давате по 500 визитки?! Предните 100 ги харчих 2 години  Laughing) 500 бр. едностранни пълноцветни визитки по свой дизайн, 350 гр.  … вка вместо 65 лв.
Това добра цена ли е, според вас? Особено питам хората извън София, че там цените за много неща са по принцип нереални  Grinning

# 460
  • София
Бу, и аз сега видях офертата и точно за теб и молбата ти се сетих Simple Smile И според мен са много, не знам колко пъти ще си смениш телефона преди да свършат  Joy За цена не мога да коментирам.
Ако не е много нахално ще споделиш ли защо ти казват Бу, че и на мен така ми викат и до момента не бях срещала адаш в това отношение.

И като е тръгнало да даваме заявки за сделки аз да кажа, че ще се радвам на нещо от Мистър Пица, Уго или Дивака  Peace

# 461
  • София
И като е тръгнало да даваме заявки за сделки аз да кажа, че ще се радвам на нещо от Мистър Пица, Уго или Дивака  Peace

И Дон Домат става  Wink

# 462
Привет, момичета Hug
Мноого хубава темичка сте направили и се записвам да следя Simple Smile
Сега да ви питам за този салон или за процедурата някой да има информация http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=139 , защото си взех ваучери за тази оферта, но нямам никакви отзиви.
Също така се чудя и за ноктопластиката ето тук: http://grabo.bg/sofia/razkrasiavashta-protzedura-za-25lv-05su3gn  Thinking Най - вече се колебая, защото е от Грабо, а доколкото виждам май няма много фенове Laughing
Хубава вечер на всички  bouquet

# 463
  • София
Като сме почнали със заявките, да дам и аз моите:

София

- искам пак оферта за суши от DA_BAR и хапване в  "Туканъ"

- искам добра оферта за детски рожден ден- в специализиран детски клуб, например Слон-балон, Барбарони или Пухената къща, с включен кетъринг и забавления за децата.

- искам оферта за представления в Народния театър

- искам изгодна оферта за фитнес в Младост

- искам ваучер за лятна занималня през юни

wavey

# 464
  • София
СОФИЯ
Помня, че някой беше доволен след Боуен терапията, но не помня кой. Embarassed Моля да се познае  Hug и да даде актуална информация, дали се е запазил ефектът. Искам да направя подарък на баща ми, силно се надявам да е ефективно.  Praynig

Два лечебни БОУТЕК масажа по уникален метод за 20 вместо за 40 лв. в салон Arcos MAGAMA

И аз влязох с този въпрос. Също помня, че една дама беше страшно доволна, дано се включи, че и аз го целя за подарък, а хич не им се иска да подаря неприятно преживяване.   bouquet

3 часа преди края на работния ден се видях свободна и влязох да почета уж само, а и да коментирам Simple Smile
моя колежка - скорошна майка и тя - каза, че се чувствала много релаксирана по време на масажа, а след него - много свежа и тонизирана (без ваучер). Натискал на определени точки, които ти въздействат на тялото само да се регенерира... И аз се колебая, обичам да ме мачкат, пък Боутек съвсем леко и премерено докосва само важните места. Но при нея имало ефект и за щитовидната жлеза, където си има проблеми, човекът си разбирал от работата и за разни болежки знаел къде да прилага натиск... Ако не си бях изхарчила 10-те задружни лева, нямаше сега да му мисля толкова Simple Smile

Вихрена, много ти благодаря!   bouquet Купих ваучер, че и го подарих вече, дано получателят остане доволен.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт