Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 867
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Бу, един бърз поглед върху този сайт, примерно, ме кара да мисля, че можеш да вземеш необходимият брой визитки на по-ниска цена.  Peace

# 466
Здравейте Simple Smile Днес бях на солариум в Бургас - офертата от Далавера за студио Джерико. Студиото е само с един солариум, на много трудно откриваема уличка, но момичето и момчето бяха много мили, вътре си има хавлийки, мокри кърпички и отделно хартия и спрей за почистване. Много съм доволна.
Преди време бях писала негативен коментар за соларното студио Таити в Студентски - за трудността откъм запазване на часове, продължава да е така; но пък момичето там предния път беше много мило.
За ресторант Бижу - Задружно - обаждам се аз да резервирам за обяд и какво ми казват - ами имаме си квота за ваучери - предложиха ми за следващия ден, аз отказах. Много лошо впечатление...
Бях питала и преди за отзиви за Тайм Аут в Сандански - ще съм благодарна   bouquet

# 467
Здравейте,

сега влязъх в лапни.бг и видях, че са с нов дизайн, това което ми направи впечатление е, че имат общо 22 оферти какво мислите за тях като цяло ? 

Поздрави

# 468
Здравейте,

сега влязъх в лапни.бг и видях, че са с нов дизайн, това което ми направи впечатление е, че имат общо 22 оферти какво мислите за тях като цяло ? 

Поздрави
Здравей, jumpi  Simple Smile
На мен лично много ми харесва дизайна им и освен това имат много хубави оферти и мисля да си взема от масажите в  Цветелина newsm03

# 469
  • София
И аз да дам отчет за салон Бранков.  Останах изключително доволна. Мен ме подстрига Христина. Направи ми много добро впечатление, защото не ме претупа - дори обратното, виждаше се че се старае. Изслуша ме  внимателно как искам да ме подстриже, даде ми добри идеи и съвети. След като приключи много се харесах.  Много добре ми оформи косата. Да не говорим и за това че си бях запазила час за 18:30, бях готова в 20:00 часа, при условие че работното им време е до 19:30 - искам да кажа, че дори не бързаше да приключи с мен за да си ходи - а определено не работи и бавно.  
От тук на татък тя ще е моята фризьорка. newsm44
За мен цената обявена като реална (без намалението) от офертата е повече от нормална - 36 лв. измиване, подхранване, подстригване и оформяне.  Peace
 В София съм се подстригвала само  3 пъти до сега, при различни фризьори - не стига че за тези неща които изброих по малко от 45 лв. не съм давала, ами и никой не ме подстрига като хората (а фризьорите ми бяха препоръчани от колеги и познати).
Искам да благодаря на Хриси още веднъж   bouquet   bouquet   bouquet , и ако някой реши да отиде при нея, няма да съжалява

# 470
  • До хладилника, който обичам
Ако не е много нахално ще споделиш ли защо ти казват Бу, че и на мен така ми викат и до момента не бях срещала адаш в това отношение.
От 11-12 години ми е ника в нета. Идва от boo - ти си седиш и изведнъж някой иззад ъгъла "Бу!" и ти - хлъц!

sweetkids_mama, благодаря ти. Явно няма да ползвам тази оферта, ще си поръчам от другаде по-малък брой визитки.

# 471
Дайте отзиви за този хотел, никой не купува ваучери, а Девин е страхотно място:
http://888.bg/offers/detail/active/7185/5283669660a7d1460d534ee67c08ee66

# 472
  • София
От Групо.бг чуха вопъла ми за визитки, ама половинчато, тоя път оферта за 500 визитки, вместо 1000 (честно, хора, на кого давате по 500 визитки?! Предните 100 ги харчих 2 години  Laughing) 500 бр. едностранни пълноцветни визитки по свой дизайн, 350 гр.  … вка вместо 65 лв.
Това добра цена ли е, според вас? Особено питам хората извън София, че там цените за много неща са по принцип нереални  Grinning

Според мен цената е добра за 500 бр., мен лично и 1000 ме устройват Simple Smile

Ние вчера хапнахме топъл-топъл още козунака от пекарни Стела- хубав беше, струва си.

Пак са пуснали хубава офертичка за това хотелче в Троян
http://www.zadrujno.bg/varna.
Бяхме там с преднишни ваучери, доволни останахме всички. Peace , ама защо не пускат и за цяла България- така я го видим, я не! Rolling Eyes

Какво ще кажете за салони Безийз? Може да е коментирано, но тия дни не съм била редовна тук, признавам. Blush

Приятен ден на всички!

# 473
  • София
Аз се чудя на оферта за почистване на климатици. Дали някой е ползвал услугите на фирмата? Страх ме е да не пострадат тапетите и мебелите, които са около климатиците, а имат нужда от почистване.

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 15:27 от Тaня67

# 474
Пак са пуснали хубава офертичка за това хотелче в Троян
http://www.zadrujno.bg/varna.
Бяхме там с преднишни ваучери, доволни останахме всички. Peace , ама защо не пускат и за цяла България- така я го видим, я не! Rolling Eyes

Мда, странно е това с офертите, валидни само за определни градове - в случая да не би на варненци да им е по-близо от на столичани Троян Mr. Green Щом вече сте посещавали хотелчето и сте доволни, мисля и аз да купя ваучери, тъкмо имам още 10 лв неупотребени задружни пари Heart Eyes

# 475
  • София
  И да споделя още нещо: напоследък никак не ми допадат офертите за заведения, тъй като повечето са с някакви фиксирани менюта!!! Аз и мъжа ми например не коснумираме месо,  а всички менюта от сделките ни ограничават и не можем да се възползваме!

Sick

# 476
  • София
Да дам отчет:
http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/fresh-i-shokoladovo-sufle-v … l-bar-eatery.html (офертата след която, при липсващи ваучери и разправии спрях да пазарувам-до пускането на Изипей) -детето е много доволно, суфлето беше вкусно, много добре аранжирано и с топка сладолед. Обстановката също ни допадна, обслужването-без разлика от останалите маси любезни и отзивчиви. Има само един недостатък( за мен) Цялото заведение е за пушачи и ако не беше почивен ден и нямаше много хора- не е подходящо за деца.Мисля, че трябва да се посочват подобни детайли в офертите Peace

http://grabo.bg/sofia/profesionalno-pochistvane-na-litze-piling- … -terapiia-06k9mwf имах няколко ваучера и съм много доволна. Има 2 неща, с които ме спечелиха- 1.не съм чакала нито един път, за да ме обслужат, а аз не съм закъснявала Grinning  и  2. не съм се засичала с други клиенти и пред мен не са коментирани други клиенти, нито са ме правили 'съпричастна' с техни проблеми ... Собственичката ми каза, че съм там, за да ми е приятно и да се почувства и кожата ми добре  Peace

# 477
  И да споделя още нещо: напоследък никак не ми допадат офертите за заведения, тъй като повечето са с някакви фиксирани менюта!!! Аз и мъжа ми например не коснумираме месо,  а всички менюта от сделките ни ограничават и не можем да се възползваме!

Sick

Петифурче, аз имам същия проблем, защото съм вегетарианка и не консумирам никакъв алкохол. Ужасно е, има хубави намаление за интересни ресторанти и трябва да им обърна гръб, защото са напълно непригодни за такива като мен/нас.  Cry

# 478
  • Sofia
Някой има ли впечатления от този салон? http://grabo.bg/sofia/izmivane-podhranvashta-terapiia-za-kosa-i- … r-za-890lv-0dtnn3
Офертата май е добра  newsm78

# 479
  • София
Здравейте!
Пуснали са нова оферта за терапия с рибки Garra Rufa
http://deals.promozona.bg/deals/garra-rufa-terapia-70-procenta-namalenie
Някой посещавал ли е това студио?

Общи условия

Активация на акаунт