Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Имам едно питане към Мahidevran-ако е запозната с този Боуен масаж да ни каже какво представлява, Благодаря и предварително  bouquet

# 481
  И да споделя още нещо: напоследък никак не ми допадат офертите за заведения, тъй като повечето са с някакви фиксирани менюта!!! Аз и мъжа ми например не коснумираме месо,  а всички менюта от сделките ни ограничават и не можем да се възползваме!

Sick

Петифурче, аз имам същия проблем, защото съм вегетарианка и не консумирам никакъв алкохол. Ужасно е, има хубави намаление за интересни ресторанти и трябва да им обърна гръб, защото са напълно непригодни за такива като мен/нас.  Cry
И аз към вашата компания Simple Smile) Хич не ми излизат изгодно.. Или има месо, или алкохол, или и двете Simple Smile
Предлагам да пускат повече оферти свободна консумация за определена сума. Примерно поръчваш за 20, плащаш 10. Peace

Ranick, за лице под 18 години в заведение за пушачи, глоба плаща и родителя (150-200лв). По-добре не рискувай, че не се знае кога ще минат проверяващи Peace

# 482
  • София
За глобата знам, разбира се- но нали днес е почивен ден( един от 4 ) и реших, че няма да има проверяващи  Mr. Green  и както вече писах нямаше много хора и пушек. Иначе аз като непушач, никога не бих си подложила детето на това. Лошото е, че в заведението имаше още 4 деца с бабите си-бяха на възраст до 6г, а дъщеря ми е на 12.
Днес зададох въпрос в Грабо- все още не са го публикували, но ми отговориха на мейл. Това ли им е новата практика? И колкото пъти вляза и искам да прочета какви са другите коменари-Не ми ги показва, въпреки, че съм логната. Crossing Arms

# 483
  • София
И аз да дам отчет за салон Бранков.  Останах изключително доволна. 

Радвам се, че си доволна! Моя приятелка си прави почистване на лице в същия салон, пак с ваучер, и остана с много добри впечатления! Peace

Изпуснах пастата в Central Bar & Eatery,  но щом заведението е за пушачи, не съжалявам. Grinning

# 484
  • София
http://grupo.bg/offers/view/opi-alma-morel Това би трябвало да включва лак, нали?  newsm78

# 485
http://grupo.bg/offers/view/opi-alma-morel Това би трябвало да включва лак, нали?  newsm78
Лака е OPI,не знам да има само маникюр с това име.  Laughing

# 486
  • София
Да бе, и аз не знам да има маникюр с това име. Но може да ползват примерно гел за кожички и крем за ръце ОПИ и хоп, ей ти маникюр ОПИ.  Wink Станах много подозрителна към офертите и чета всичко много внимателно.  Peace А момичета, варненки къде се изнесоха?

# 487
Преди малко се върнахме от ресторант Мезон Годе - София, бяхме двама души (аз и годеникът ми) с два ваучера, защото условието на офертата позволяваше по ваучер на човек Wink Начетох се на негативни коментари за въпросния ресторант, но моите впечатления са отлични! - изключително внимателно обслужване, много красиво поднесени и вкусни ястия и прекрасно френско вино, последното с уговорката, че съм абсолютно незапозната с вината, разчитам само на вкуса си Heart Eyes Освен това като атмосфера ресторантът наистина е много изискан, всеки детайл е внимателно подбран, чак до солниците с морска сол, които изглеждаха досущ като произведения на изкуството Wink Изобщо, впечатлена съм и бих го посетила отново и без ваучер - сравнително скъпо заведение, но според мен си струва изживяването. За двама души бутилка френско вино, две салати и две основни струваха 67 лв, т.е. доплатихме си 27 лв над 40-те от ваучерите - определено един много разумен ваучер Laughing Аз досега явно имам късмет - попадам все на читави оферти, а и съпружеството много се радва на успешните сделки Mr. Green

# 488
Имам едно питане към Мahidevran-ако е запозната с този Боуен масаж да ни каже какво представлява, Благодаря и предварително  bouquet

Здравей, Ranick! Чудя си как да ти отговоря, че ситуацията е като в онзи виц с 'по принцип' и 'де факто...'.

По принцип: теоретично съм запозната с Боуен техниката. Не е масаж, т.е. не се прави с масла и няма движения типични за масажа. Спада към т.н. bodywork - терапевтична работа на тялото. Представлява едни много леки приплъзващи движения с пръсти на тъканите - контактът е много лек. Точки от тялото се активират по този начин и после се позволява до 2 мин почивка, за да може тялото да го асимилира. Целта е да се освободи натрупаното напрежение в мускулите и/ли да ги тонизира. Много пациенти обясняват, че е отпускащо и помага за облекчаване на болка.

От друга страна, обаче, няма никакво научно обяснение как точно помага техниката и на какво може реално да се дължи получено облекчение. Има само спекулации, но не и факти. Том Боуен, 'откривателят' на техниката, е австалиец и е бил общ работник, не медицинско лице. Въобще, дори практикуващите да наблюдават подобрение у пациентите си, не могат да обяснят защо работи това от физиологична гледна точка.

По принцип казаното до тук се свежда до едно нещо: голям брой хора твърдят, че Боуен техниката ги облекчава. Не съм го изпробвала лично и не мога да кажа със сигурност. По принцип също така най-голямото предимство е, че терапията е изключително лека и ако не помогне, няма да навреди. Не е инвазивно. В най-лошия случай могат да се дадат едни пари и да се изхабят 45 минути време. Simple Smile

Де факто аз лично не познавам как работят в България. Т.е. нямам представа нито какви са им квалификациите, нито дали практикуват 'по книга' или си правят терапия и й закачат интересно западно име. Едно ще кажа - ако някой ви убеждава, че е болезнено или инвазивно или че е някакъв висш пилотаж в мануалната терапия, не му де доверявайте. Аз не бих!

Това е от мен. Simple Smile Надявам се да съм била полезна!

Редакция: намерих клипче в youtube. Има и други, но ето го: http://www.youtube.com/watch?v=5-EJ6azNUEI&feature=related

# 489
Да бе, и аз не знам да има маникюр с това име. Но може да ползват примерно гел за кожички и крем за ръце ОПИ и хоп, ей ти маникюр ОПИ.  Wink Станах много подозрителна към офертите и чета всичко много внимателно.  Peace А момичета, варненки къде се изнесоха?
Ние сме като гъби, никнем навсякъде.  Blush Направихме си нов варненски клонинг, който се намира в Клюкарник -> потребителски групи. Simple Smile

kashmir, абсолютно е така! Angel Face имаха точно такава оферта - ето тази - маникюр с продукти на OPI, но без лак! Доплащал се 3 лв... евтини трикове до немай къде.

И аз към вашата компания Simple Smile) Хич не ми излизат изгодно.. Или има месо, или алкохол, или и двете Simple Smile
Предлагам да пускат повече оферти свободна консумация за определена сума. Примерно поръчваш за 20, плащаш 10. Peace

Или поне да го направят за храна, напитките отделно. Справедливо е! Хем ще си вземеш нещо от заведението им на редовна цена, хем не си ограничен от гледна точка на храната. На повечето места дори не искат да заменят бирата или виното по оферта с вода. Ние шофьорите не ги харесваме тия неща...

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 10:58 от Мahidevran

# 490
  • София
 Мahidevran, идвам да ви намеря!  Hug

Хапнахме в Бар eнд грил Фреди - всичко беше много вкусно!  Heart Eyes Иначе обстановката е леко неприятна, някаква комбинация между бивше соц-барче към някое предприятие (което предполагам е било де факто), бирария и нещо като дискотека (с диско топки, които никак не се вързваха към интериора). Обслужването беше любезно, а цените достъпни. Ще повторим, но лятото отвън. 7/10

Посетихме и Домашната сладкарница. Ние си я посещаваме от време принципно. Не съм особен любител на сладкото, но ми е мило да хапвам торти, като от детството ми. Имаме за още едно ходене.  Peace 8/10

Утре съм на подстригване в Арлет The GymPeace

Ох, пак ми се е прияло Go Pasta!  newsm22

Да попитам тези, които си падат по сушито. Това http://assa.me/sushi-set според вас има ли водорасло или не? Че нещо не мога да го заобичам проклетото водорасло.  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 01:14 от kashmir

# 491
София

Ваучер Детоксикация Медицински център Кинетик: Дамата беше много мила и любезна, но самата процедура нищо особено, приятно беше но не мога да кажа че съм усетила някакъв по-осезаем и траен ефект. Хранителният режим който трябваше да направят според офертата, казаха че ще бъде изпратен по емайл. За сега не съм получила нищо, освен това не ми е ясно на какъв принцип ще го изготвят, след като изобщо не сме коментирали по време на посещението, тоест, едва ли е индивидуален режим.
Кавитация в Сплендид Спа Борово: Персоналът беше много любезен. Процедурата я прави мъж. Имаше резултат в сантиметри след процедурата но я правих само веднъж.
Фотоепилация във Виа Медика: Бях вече 2 пъти, много съм доволна засега. Много любезни, и двата пъти беше мъж и много внимателен. Отначало бях скептично настроена след 1вата процедура, след 7 дни нямаше видим ефект но впоследствие наистина имаше участъци без окосмяване а другите пораснаха доста бавно. След 2рата също виждам ефект и се надявам така да продължи.
Цветотерапия по д-р Бах:
Наложи се да почакам въпреки че имах час. Въпреки това, лекарката беше много приветлива и мила, изслуша ме с внимание, беше ми приятно да си поговоря с нея. На база на разговора ми направи разтвор от различни есенции на Бах, ползвам ги отскоро и не много редовно така че не мога да дам отзив относно ефект но съм ползвала Рескю Ремеди на Бах и съм доволна.

Уроци по плуване национален спортен клуб Олимп: в парк хотел Витоша. По принцип харесвам хотела, но явно басейнът беше студен. Ваучерът го ползва синът ми и настина след 1вия урок. Не ми хареса че според офертата уроците са индивидуални а децата ги организират в група и имаш два дни от седмицата и определни часове в които да ползваш ваучерите. Хареса ми тренировката и синът ми беше доволен но тренъорът не беше никак склонен да предложи други варианти за часове и дни. Едва ли ще ползвам останалите ваучери поне не за сина ми защото не искам пак да е болен освен ако не затоплят по-добре басейна.
  Б-Шейп в Спирит Спа Студио       Ходила съм на тази процедура преди 1-2 години, определено беше доста по-скъпо. Тогава направих пълен курс поне 15 процедури, нямах възможност да ходя с нужната честота тъй като много пътувам, имаше ефект и след края на курса но още по-голям ефект няколко месеца по-късно който се изрази в общо отслабване. Сега си купих ваучер за 5 процедури, бях веднъж и отношението не беше различно от преди, когато ходих без ваучер. Надявам се да има пак добър ефект.
Весели празници на всички!

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 01:24 от Victoria_R

# 492
Кашмир,
от снимката и описанието мисля, че няма водорасло. Техните снимки са едно към едно с готовите сетове.

# 493
запис да следя отзивите за сделките  Peace Жалко, че винаги когато има хубава оферта от някой салон например е доста далеч от мен  Confused

# 494
Имам 2 излишни ваучера за френския ресторант Maison Godet
http://www.zadrujno.bg/493/frenski-resturant-hranene-gurme-grupo … ane-otstapka.aspx
ако някой проявява интерес да ми пише на pag129@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт