Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 857
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Някой има ли впечатления от този салон? http://grabo.bg/sofia/izmivane-podhranvashta-terapiia-za-kosa-i- … r-za-890lv-0dtnn3
Офертата май е добра  newsm78
Салона е на една пряка от нас. Преди 2-3 седмици имаха оферта за постригване и сешоар и имаше доста купени. Би трябвало вече да са използвани. Моля и аз за отзиви!!!

# 496
  • София
Кашмир,
от снимката и описанието мисля, че няма водорасло. Техните снимки са едно към едно с готовите сетове.
Мерси! И аз така предполагам.  Hug argun , това на снимката ти ли си или дъщеря ти? Отдавна искам да те питам.  Rolling Eyes
Отивам в Арлет. Ще рапорувам после! Laughing

# 497
Кашмир,
това на снимката е някаква руска певица, доколкото помня. Попадна ми в Гугъл-снимките, докато търсех снимки с цветя.  Hug Засега нямам дъщеря, но ако пъташ мъжа ми е въпрос на време, той си иска дъщеря и това е.

# 498
  • София
 Mr. Green Извинявай тогава! Ама поне този въпрос няма да ме тормози вече!  Laughing Hug

# 499
Някой на "ти" със самолетните екскурзии има ли? Какво да се гледа, за да няма после неприятни изненади? Гледам тук една оферта за Виена със самолет, но не мога да преценя.

# 500
Има ли тук мами, които са си закупили офертата от Колектива за уикенд в хотел Lucy Кавала? Ето я и нея: http://bg.kolektiva.net/uikend-v-kavala-2-noschuvki-v-hotel-lucy … to-za-293-lv.html и разбира се, вече са били там?
На сайта на хотела, стаите изглеждат много добре, но попаднах на един друг сайт, в който беше поместена ужасна снимка, изобщо не отговаряща на 5 звезден хотел. Ще бъда много благодарна, ако някой се включи   bouquet

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 14:35 от bezant

# 501
  • София
Споделете отзиви за тази оферта за масаж Абхаянга в салони БЕЛИЗ, моля Ви!

http://www.lapni.bg/offer/114/ВИЕ-ПОЖЕЛАХТЕ-71-отстъпка-за-Аюрведа-Абхаянга-масаж-на-цяло-тяло-с-топли-етерични-масла-в-салон-за-красота-BELIZE-или-фитнес-център-BELIZE-само-за-15.90-лв

Кажете в салона или във фитнесцентъра е по-добре да отида за масажа? Препоръчайте някой от масажистите, от когото сте доволни там?

И аз имам подобно питане като това в по-горния коментар:
Моля , тези които ходят сега в КУШАДАСЪ, х-л АДАКУЛЕ, с офертата на Он Травел в Дийлс.бг , да споделят къде ги настаниха: в основната , или в анексната сграда, доволни ли са? (Ние ще пътуваме на 01.05 и искам ако има нещо предварително да го уточня с агенцията, за да не си развалям по възможност почивката.)

# 502
Някой на "ти" със самолетните екскурзии има ли? Какво да се гледа, за да няма после неприятни изненади? Гледам тук една оферта за Виена със самолет, но не мога да преценя.
Гледай дали са включени летищните такси и трансферите. Тези 2 компонента могат да направят офертата двойна ако не са включени

# 503
  • София
козунаците от колектива, май офър и слон негативно по простата причина , че поръчаните козунаци ги нямаше в 14 ч. бяха изкарали само една тава сбадеми и стафиди , а другите след 40 мин. щели да бъдат готови, разбира се не чаках , другото нещо козунаците на реална цена са 2.50 не 3.60 както бяха оферирали , иначе са вкусни

# 504
  • София
Искам специално да благодаря на  Мahidevran  за подробния отговор за Боутек масажа( малко късно, но сутринта нямах достъп до форума??)

Петифурче, преди време питах за този масаж и  отзивите не бяха положителни, мисля, че Ivonska се включи с коментар тогава

# 505
  • София
Вие можете ли да четете коментари в Грабо? Аз не , дори и на мейл вече не ми отговарят- все едно не съществувам  Crossing Arms , а дори и един негативен постинг нямам, може би въпросите ми са Лоши...

# 506
козунаците от колектива, май офър и слон негативно по простата причина , че поръчаните козунаци ги нямаше в 14 ч. бяха изкарали само една тава сбадеми и стафиди , а другите след 40 мин. щели да бъдат готови, разбира се не чаках , другото нещо козунаците на реална цена са 2.50 не 3.60 както бяха оферирали , иначе са вкусни

Аз съм доволна. Отидох в 11:30 имаше опашка, но казаха че днес козунаците са само с поръчка на свободна продажба не може да се купи. Момчето ми взе ваучерите, даже не погледна колко са на брой, казах му какво съм поръчала, и ми ги даде. Трябваше повече да кажа че имам  Mr. Green Да, цената е 2.50 но и за 1.80 си е ок. Топли и вкусни.

# 507
Днес бях в холандската пекарна, за която чакаме да пуснат ваучери Wink. Купих козунак и ми дадоха един ваучер - На посочената дата при покупка на стойност 3 лв получавате безплатен промоционален пакет на стойност 10 лв (холандски десерт, ноел, чиабата, валентинки). Иначе един голям козунак там струва 7,50.

# 508
  • София
Грабнах тази оферта за фитнес- “D&V Gym"(София), 10 посещения в рамките на 3 месеца за 9.90лв. Виждам, че фитнесът е новичък, а цената е извънредно изгодна. С кола ми е близо. Остава само да оползотворя ваучера! Grinning

# 509
Ms.Forsyte , точно такъв пакет си взех оттам миналата година по Великден с флайер! Сега явно ги дават на клиенти, което всъщност си е доста по-логично. Бяха вкусни нещата в пакета, особено единият сладкиш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт