Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Има ли тук мами, които са си закупили офертата от Колектива за уикенд в хотел Lucy Кавала? Ето я и нея: http://bg.kolektiva.net/uikend-v-kavala-2-noschuvki-v-hotel-lucy … to-za-293-lv.html и разбира се, вече са били там?
На сайта на хотела, стаите изглеждат много добре, но попаднах на един друг сайт, в който беше поместена ужасна снимка, изобщо не отговаряща на 5 звезден хотел. Ще бъда много благодарна, ако някой се включи   bouquet

Не съм била, но когато преди време търсех хотел в района, момичетата от форума ме посъветваха да си потърся около Кавала, а не в града. С изключение на луксозния Имарет, почти всички били меко казано неприемливи.

Люлин, благодаря за препоръката за спагетите на ресторант Финно - Пловдив. Бяха много вкусни. Поръчахме си и други неща и те бяха много хубави. И като обстановка и обслужване беше добре. С други думи - спечелиха ни за клиенти, а и ни е сравнително близо  Grinning.

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 23:24 от Тaня67

# 511
Мен ме е яд,4е ГРУПО дават да се плаща през пей пал само над 50 лв. Исках да взема пици от Мама Миа,но се ядосах и се отказах  Naughty
и мен много ме ядосват с това ограничение  #Cussing out и затова на няколко пъти се отказвах от покупка...
не знам защо имат такова изискване - минимум 50 лв

# 512
  • София
Вие можете ли да четете коментари в Грабо? Аз не , дори и на мейл вече не ми отговарят- все едно не съществувам  Crossing Arms , а дори и един негативен постинг нямам, може би въпросите ми са Лоши...
 Всички въпроси по интересуващата ме оферта(вкл. и моят)бяха публикувани на следващия ден в коментарите.Търпение Peace Simple Smile

# 513
 Hug Някой по-горе питаше за свободна консумация в заведения . В http://www.gruponi.bg/ има две оферти http://sofia.zavedenia.com/2525/РАМАЯНА/ . Втората е предпоследна в страницата, но днес нещо не ми се отваря newsm78

# 514
Грабнах тази оферта за фитнес- “D&V Gym"(София), 10 посещения в рамките на 3 месеца за 9.90лв. Виждам, че фитнесът е новичък, а цената е извънредно изгодна. С кола ми е близо. Остава само да оползотворя ваучера! Grinning
Страхотна оферта, ще се възползвам и аз Simple Smile

# 515
Някой ходил ли е на маникюр в Арлет в Галакси Център?

# 516
  • СОФИЯ
Днес на обяд отново ползвахме ваучери в ресторанта на х-л св. Георги и отново сме много доволни. Забелязах, че имаше още две маси с ваучери  Grinning

# 517
............................ http     И аз имам подобно питане като това в по-горния коментар:
Моля , тези които ходят сега в КУШАДАСЪ, х-л АДАКУЛЕ, с офертата на Он Травел в Дийлс.бг , да споделят къде ги настаниха: в основната , или в анексната сграда, доволни ли са? (Ние ще пътуваме на 01.05 и искам ако има нещо предварително да го уточня с агенцията, за да не си развалям по възможност почивката.)
Адакуле е било затвор и е направено на хотел.Меко казано мен ме притеснява това.Няма балкони само малки прозорци.Има българи ходили там,които не са разочаровани .Бяха ги настанили в новата сграда,която е строена после и има тераси.Така,че може би става въпрос за анекс сградата и е добре да искате поне да сте там.Другото е,че нямат плаж, а една платформа .
Дано съм ти помогнала.

# 518
Слчайно някой да има 2 излишни ваучера за фотоепилация в "Easy Epil"?
Тази седмица изтича срокът за ползване, ако по някаква причина да ви излишни, мога да купя 2 Simple Smile

# 519
............................ http     И аз имам подобно питане като това в по-горния коментар:
Моля , тези които ходят сега в КУШАДАСЪ, х-л АДАКУЛЕ, с офертата на Он Травел в Дийлс.бг , да споделят къде ги настаниха: в основната , или в анексната сграда, доволни ли са? (Ние ще пътуваме на 01.05 и искам ако има нещо предварително да го уточня с агенцията, за да не си развалям по възможност почивката.)
Адакуле е било затвор и е направено на хотел.Меко казано мен ме притеснява това.Няма балкони само малки прозорци.Има българи ходили там,които не са разочаровани .Бяха ги настанили в новата сграда,която е строена после и има тераси.Така,че може би става въпрос за анекс сградата и е добре да искате поне да сте там.Другото е,че нямат плаж, а една платформа .     Дано съм ти помогнала.

Ами ние с мъжо бяхме там на сватбено пътешествие (преди 3 години). Меко казано съм супер очарована. Обслужване, храна, спокойствие, атмосфера всичко е на ниво. Ако искаш снимки пиши на лична да ти пратя линк. Незнам сега каква е офертата, ние пътувахме със самолет, с Он Травел, организацията беше супер. Тъй като бяхме с още едно приятелско семейство, но те бяха в друг хотел, на тях са им махнали още сутринта в деня на заминаване гривните за Ол Инклузив, а на нас си ни ги оставиха, хапнахме си на обяд, даже гривната си я пазя за спомен  Party Стаите са чуднички ние помолихме да ни сложат с изглед към морето и сутрин се събуждахме с тази гледка. Тераса не сме усетили и липсата да ти кажа... масите не се вдигаха, върнах се с 4 кила отгоре Mr. Green

П.С. Сега видях офертата (хотела май по снимките като гледам са го разширили, преди нямаяе водна пързалка)... ние сме ходили със самолет,(20 и кусур часа не ми се пътуваше само в едната страна, със самолет е 40 минути)))) и ни излезна 1000 лв. за двамата. като разбира се всяка допълнителна екскурзийка се доплаща. по спомен всяка в порядъка на 15-25 долара, сега може и в евро.  [color]

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 23:22 от ina.gg

# 520
  • София
............................ http     И аз имам подобно питане като това в по-горния коментар:
Адакуле е било затвор и е направено на хотел.Меко казано мен ме притеснява това.Няма балкони само малки прозорци.Има българи ходили там,които не са разочаровани .Бяха ги настанили в новата сграда,която е строена после и има тераси.Така,че може би става въпрос за анекс сградата и е добре да искате поне да сте там.Другото е,че нямат плаж, а една платформа .
Дано съм ти помогнала.

Toва категорично не е вярно- че е бивш затвор!!! Чела си го вероятно в някой форум, където и аз прочетох тази измишльотина и като се поинтересувах от сигурни източници се спуках от смях...докъде стига човешкото въображение понякога. Grinning Mr. Green   Но принципно дори и истина да беше, това какво отношение би имало с днешното му предназначение??? Единствено психологическата нагласа на клиентите, разбира се, но да не забравяме все пак, че това не е истина в крайна сметка... Peace

Благодаря момичета за вниманието, аз съм запозната като цяло с Кушадасъ от лични посещения, наистина е малко далеч с автобус, но прехода е през нощта, така че няма да се усети почти- а и само такъв беше варианта на офертата... Peace

Аз по конкретно се интересувам обаче дали някой е ходил с ваучер този месец там, и по точно как са се представили Он травел като организатори в този случай. Иначе не се и съмнявам , че от страна на турската организация нещата , условията са на обичайното ниво са такъв клас хотел. Тях, турците просто си гио бива за бизнес, за алъш-вериш както си знаем ние. А за хапването: на диетка съм в момента и няма много много да се заглеждам по вкусните местни изкушения..., лелеее как ли ще устояяя!!! Crazy Не ме притеснява, че основната сграда е без тераси, не мисля да се задържаме много, много по стаите, а и нито ще пера, нито ще суша мисля Mr. Green.      Е, исках и аз като вас да си вземем (с доплащане, разбира се) стая с морски изглед, но от Он травел злобно ми обърнаха гръб в това отношение. Та затова се притеснявам леееко за тяхното отношение като организатори в този момент- с ваучерите. Това ми беше въпросчето всъщност.
 Heart EyesИзвинете за дългия пост!

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 23:55 от Петифурче

# 521

И аз имам подобно питане като това в по-горния коментар:

Аз бях там септември месец. Със смесени чувства съм....., но като за тези пари е идеално.
Първо относно сградите: бях в основната сграда(тази без балкони). Стаите са големички и с ново обзавеждане. Анексите се падат зад основната сграда и лично на мен не ми допадат като разположение, а и по информация от познати, които са били и в двете сгради основната е по-добрата. Има едни стаи, които се падат по пътя към плажа и са на малко кофти място, добре ще е ако не сте там (предполагам, че се водят 1ви етаж).
Като цяло 5* са му множко, но бива.
Има едно нещо, което ме шокира: кърпите на плажа буквално приличаха на парцали, дори веднъж и дадоха половин кърпа  Shocked , предполагам, че при вас няма да го има този проблем, все пак сезонът тепърва започва, а онези предполагам са ги изхвърлили.
Външните басейни бяха ледени и ние предпочетохме морето.  Аз лично харесах платформата (и без това не обичам пясък).
Мога още  мноооого да изпиша о въпроса с хотела, но да не ви занимавам с излишни подробности. При въпроси съм на разположение.  Grinning

# 522
Е, така ли никой не е ходил в този хотел Lucy в Кавала от офертата на Колектива newsm78 Имаше доста дати и почти всички вече минаха.

# 523
Ужасно ми се хапва суши, а на теория това не изглежда лошо. Някой знае ли нещо за ресторанта на практика?

http://www.evtinoto.com/offers/Maki-set-sushi-ot-restorant-Dobro … vmesto-za-3440-lv
Не ми се струва много изгодно.Това е оферта: http://www.promomax.bg/оферта/100114 и поне е проверено.След Енсо и Наско мен лично ме е страх да си правя експерименти(Имам ваучер от Енсо,който няма да използвам дори и с нож на врата)

# 524
Ужасно ми се хапва суши, а на теория това не изглежда лошо. Някой знае ли нещо за ресторанта на практика?

http://www.evtinoto.com/offers/Maki-set-sushi-ot-restorant-Dobro … vmesto-za-3440-lv
Не ми се струва много изгодно.Това е оферта: http://www.promomax.bg/оферта/100114 и поне е проверено.След Енсо и Наско мен лично ме е страх да си правя експерименти(Имам ваучер от Енсо,който няма да използвам дори и с нож на врата)
Сушито в Добро е на средно ниво. Определено е класа над сушито от суши експрес обаче, което е на ниво закусвалня за бързо хранене. Аз лично от двете оферти бих се възползвала от офертата в Добро. Предимството на суши експрес е, че поне е много  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт