Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 792
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Някъде на път....
Ето това ми звучи супер, само дето програмата ни за май е запълнена. Много кратък срок има офертата  Crossing Arms.
И аз мноооого и се чудя на тази офертичка.....  Thinking

# 646
  • Sofia
Видях, че Белиз са пуснали пак оферта за фотоепилация. Има ли доволни? След като е под мишниците, мислите ли , че ще има проблем да се правят процедурите и през лятото? Ето офертата: http://www.lapni.bg/offer/140/ВИЕ-ПОЖЕЛАХТЕ-60-отстъпка-за-IPL-фотоепилация-на-подмишници-в-салон-за-красота-BELIZE-само-за-10лв

# 647
  • София
Видях, че Белиз са пуснали пак оферта за фотоепилация. Има ли доволни? След като е под мишниците, мислите ли , че ще има проблем да се правят процедурите и през лятото? Ето офертата: http://www.lapni.bg/offer/140/ВИЕ-ПОЖЕЛАХТЕ-60-отстъпка-за-IPL-фотоепилация-на-подмишници-в-салон-за-красота-BELIZE-само-за-10лв

Аз Peace Имам ефект още от първата процедура. Дъщеря ми също.
А имаме още 5 ваучера Simple Smile

# 648
  • Sofia

Колко процедури ви препоръчаха да направите?

# 649

Колко процедури ви препоръчаха да направите?
Аз съм ходила 3 пъти. Ефект забелязах първите два пъти - може би около 40 %. Третия път нямаше ефект.Още в началото ми казаха, че около 6 процедури са необходими.

# 650
  • София
На мен ми казаха 4-5-6, зависи от косъма.

# 651
а от товастудио Белиз доволни има ли?

# 652
Здравейте Simple Smile
Знам, че ако се поровя бързо ще намеря отговор, но сега нямам никакво време- трябва да уча за изпит и затова ще ви позанимавам с глупавия си въпрос.
Една оферта много ми хареса и се пробвах да си я купя- натиснах опцията с банков превод  и ми изписа " Поръчката ти беше получена!Благодарим ти за покупката!" , след което имаше IBAN и
BIC код и В полза на: Колектива България ЕООД.... до тук добре Simple Smile
Сега от мен се иска да отида и да преведа парите,  нали? newsm78 И до колко време трябва  да направя превода, при условие, че сделката е валидна още 2 часа?  newsm78
Ще се радвам, ако някой ме насочи, ако ли не след изпита ще намеря отговора сама Simple Smile
Предварително благодаря   bouquet

# 653
Някъде трябва да три пише колко време има да платиш този ваучер, със сигурност не ти е 2 часа, поне 2-3 дена е. Кажи коя сделка, и ще ти кажа по-точно. Огледай се малко по-добре, трябва да е дадено срока.....

# 654
Трябва да платиш ваучера си до 24ч. след изтичане на офертата,т.е. до утре в полунощ. Но тъй като банките по това време не работят-остава утре през деня да го направиш.

# 655
там пише до кога да преведеш парите, за сега си само с резервация Simple Smile

# 656
Здравей те на всички,много исках да се вклуча в коментарите ви за Студио Идар,но чак сега успях да се регистрирам.Относно козметичката там която се казвала Василена, и която вече не работи в салона,и аз съм  ходила при нея от грабо и не бях доволна,неможе да работи ,но сега  другата мацка която се е върнала на работа,тя си  е професионалист.Скоро си закупих ваучер от колектива и бях много доволна,даже в момента ходя там на темроодеало и целутрон и съм много доволна,мацките се държат много добре и обстановката много ми допада.С удоволствие ще се възползвам ако има и други оферти дори и да няма. И  няма такова нещо - стажанти да  обслужват клиентите,това е абсурдно,което казвате.

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 22:50 от Мирославка

# 657
  • София
   Много моля, момичета, казвайте КОНКРЕТНО и от къде сте НЕдоволни, наистина!
 Безсмислено е да се пише само, че сте недоволни от постригване, терапия+маникюр,защото са ви оставили с мокра коса в опит задопълнително изнудване, а в същото време да криете името на салона! Нали именно затова пишете тук- за да информирате нас, които може би сме готови да платим (или сме платили вече Close), а после да се окажем изиграни.
Поздрави

# 658
нещо за хотел Селект- Велинград?

# 659
Някой ходил ли е вече в студио Калитеа?
Става въпрос за фотоепилация, преди време пак имаха оферта

http://www.vipoferta.bg/showMap.php?id=160

Благодаря и лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт