Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 786
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  Много моля, момичета, казвайте КОНКРЕТНО и от къде сте НЕдоволни, наистина!
 Безсмислено е да се пише само, че сте недоволни от постригване, терапия+маникюр,защото са ви оставили с мокра коса в опит задопълнително изнудване, а в същото време да криете името на салона! Нали именно затова пишете тук- за да информирате нас, които може би сме готови да платим (или сме платили вече Close), а после да се окажем изиграни.
Поздрави

Петифурче, така е, абсолютно си права! Има много хора, които не публикуват, но въпреки това  четат какво пишем ние тук и се информират. За всички добросъвестни търговците ваучерите са един разход за реклама и трябва да им окажем подкрепа за усилията. Тук правилото да обърнем другата буза не важи - ако не кажем нищо и не направим нищо когато са груби и некоректни с нас, ще си позволят да го направят на следващия. Понякога да отвърнеш не е лошо - напротив, има строго възпитателен ефект върху тарикатите.

От друга страна моля всички, които са разочаровани от даден доставчик да бъдат точни и конкретни какво точно не им е харесало. Повечето го правят, но все пак се случва да някой да се ограничи до "ми, не съм доволна" Важно е кое точно ни е подразнило - да си направим сметката! Simple Smile

Още веднъж да питам, има ли други ентусиасти за 'по ваучер' в София през май? Simple Smile

# 661
  • София
За втори път да похваля пицарии Мама Миа.
2 големи пици + 1 л. бира - 8.50 лв. Поръчах ги днес на обяд. Дойдоха на време.
Пиците бяха топли, а бирата студена.
Според скъпия са малко по-тънки от нормалното. Но той има професионално изкривяване - 15 г. е бил шофьор-доставчик на храна.
Взех и педикюр с рибки за мене и дъщерята. Тя много искаше да отиде да пробва, нали е по нейната професия. Ще пиша после за впечатленията.

# 662
Още веднъж да питам, има ли други ентусиасти за 'по ваучер' в София през май? Simple Smile
За София с удоволствие Hug Май първото питане съм го пропуснала, че по празниците се бяха понатрупали доста страници за изчитане ooooh!

# 663
  • София
Впечатления от индийски ресторант "Рамаяна" (София) newsm78

Имам свободен ваучер за маникюр и спа-терапия за ръце от "Бона Деа"-София , валиден до 20.05.  Ако някой го иска, да пише на лични. Peace

# 664
  • София

От трите индийски ресторанта в София, които съм пробвала, кухнята в Рамаяна ми е най-вкусна и най-сходна с индийското готвене, на което ме свикнаха в Северна Америка. И останалите са добри, но този аз го предпочитам и досега гаф там не сме преживявали.

Между другото, любимото ми ястие там е Навратан корма.

# 665
  • София
jijoya, много благодаря за отзива!  bouquet

# 666
  • София
нещо за хотел Селект- Велинград?
Ходила съм без ваучер. Положението беше следното:
Петък вечер, събота и неделя сутрин: водата е басейните страхотни, стаите от петък късната вечер топли, приятни, по коридорите топло, храната превъзходна, чудиш се от кое да си вземеш.
Неделя вечер и понеделник сутрин: Водата в басейните студена, особено в малкия, в големия се ядваше, според мен защото там се движи човек. Коридорите, след басейна до стаята ти падат зъбите от студ. Как бяха постигнали това проветрение не знам. Храната за неделя вечер беше като от уенически стол, взехме 3-4 неща, нищо не ставаше за ядене. Или готвача им работи само петък и събота и после е друг некадърен, или взимат както мъжа ми спомена от кетъринг. Лично аз ако не е за петък вечер и събота не бих отишла по друго време, а иначе басейните са широки и доста приятни, стига водата да е топла. Дано съм помогнала.

# 667
  • Някъде на път....
......
Има! И аз!  Peace  Wink

# 668
Искам да си купя ваучер от Travelborsa за Трявна.Вчера цял ден се опитвам да влезна в профила си, но не става. Писах им, казаха, че имали проблем да се регистрирам отново. Направих го, но все още не мога да купя ваучера. След натискане на "потвърди" ме изхвърля от сайта и ми излиза, това съобщение "Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[22P02]: Invalid text representation: 7 ERROR: invalid input syntax for integer: ""' in /home/travelborsa/htdocs/buy_paysystem.php:163 Stack trace: #0 /home/travelborsa/htdocs/buy_paysystem.php(163): PDOStatement->execute() #1 {main} thrown in /home/travelborsa/htdocs/buy_paysystem.php on line 163 " От различни компютри пробвах не става.
Гледам, че закупените ваучери са само 9 и това е така от вчера сутринта newsm78. Някой друг има ли същия проблем? От сайта все още не са ми отговорили, ако четат тук, моля да предприемат нещо Rolling EyesНяма да имам достъп следващите няколко дни до интернет и ще изпусна офертата ooooh!

# 669
  • София
Видяхте ли офертата на клиника Леграно-http://grabo.bg/sofia/lazerno-podmladiavane-ot-legrano-s-nad-80-namalenie-0zwzv   вече взех ваучер,но ако имате  впечатления споделете!Мисля,че това е втора тяхна оферта и сигурно някой е ползвал услугите.

# 670
  • София
За София с удоволствие Hug Май първото питане съм го пропуснала, че по празниците се бяха понатрупали доста страници за изчитане ooooh!
И аз искам, ще ме вземете ли Laughing

Точно тази сутрин си мислих, че от доста време нищо не съм си купувала. Тази сутрин се отчетох - взех ваучер за фотокнига, за игралната зала в Карфур, сега и за Рамаяна си мисля, че мъжлето е фен на тази кухня.
Мисля си и за офертата за голяма+малка пица+бира от Мама Миа за 9,90. Много оферти напускаха, това само реклама ли е или се превърна в нещо друго newsm78
Ходих на мезотерапия в един салон до пазар Красно село. Ефект след първата процедура - нулев, в събота отивам пак и ще споделя.

# 671
  • Някъде на път....
...... Много оферти напускаха, това само реклама ли е или се превърна в нещо друго newsm78

В повечето случаи е реклама, има и добри попадения!  Wink

Момичета, днес и нашата фирма има оферта в един от сайтовете! Дано е интересна за повече хора!  Peace

# 672
Искам да похваля, ама много да похваля, ресторант Бели Брези-толкова много се стараят хората, че чак неудобно ми стана  Wink Посрещна ни и ни изпрати сосбственикът, сервитьорът беше супер вежлив. Храната беше също много вкусна. Определено ще отидем пак!

Сега се чудя за кого да си взема ваучер за зъбен камък...  newsm78

# 673
Да отчета оползотворен ваучер снощи:
София
Gellish в студио Sassy - ами сравнително доволна съм. Оформянето наистина е прекалено на бързо и на сухо, но моите нокти така или иначе си бяха оформени, изкриви ми само 2 и си ги оправих в къщи. Кожички нямам и не пожелах изрязване , а само избутване. При нанасянето на лака момичето много се стара, аз след негативния коментар се бях настоила много подозрително и буквално се бях навряла в нея да гледам дали нанася навсякъде. Действително покрива целите нокти и след изпичането на гела сякаш малко се отдръпва от краищата на ноктите и остава една тъничка непокрита лентичка  newsm78. Крайният резултат е приличен. Девойката ми нанесе и 3-ти пласт, въпреки че в офертата пишеше 2, понеже избрах тъмночервен лак и на 2 слоя изглеждаше леко прозрачен и светъл. Палците ги прави отделно, за да могат да се изпекат добре. Попитах за доплащане естествено, но нищо не ми взе. Определено ще си ползвам и втория ваучер.    Peace

В събота сме на рафтинг по Струма с клуб ReFLip. Ходили сме преди 2 години с тях и си ги знаем, не очаквам неприятни изненади, освен от времето, което е твърде студено за моя вкус  Confused.
Магнифико са пуснали фотоепилация : http://myoffer.bg/offers/Fotoepilatziya-na-paket-ot-3-zoni-samo- … a-ot-tzenata-sega
Четох някакви отрицателни мнения за там, ама май бяха за кавитация, за фотоепилацията някой да сподели мнение  Praynig.
zvet81 сподели моля те малко повече. И аз имам ваучер за мезотерапия та, да знам какво да очаквам. Вчера имаше 2 жени, които бяха на тази процедура докато ми правиха маникюра, но не можах да ги огледам  Embarassed.

# 674
Момичета, питах но не получих отговор....отзиви за студио Белийз имате ли...за фотоепилацията.
Опитах да разгледам сайта им но там няма никаква информация за тази процедура, нито цени. Една мама спомена че и преди са имали оферта, много моля ако някоий има впечетления да ги сподели.
Благодаря ви много.

Общи условия

Активация на акаунт