АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 60 492
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Искам да почерпя, защото днес моята майчица става на 60 години

И да й пожелая да е жива и здрава, да е все така усмихната и волева, упорита и най-добрата майка на света!

# 196
  • гр.София
 Нана,здраве и дълголетие за майка ти Peace
 Това е реалната торта,нали?

Елвинг,срещата не оттече ли за към 24 май?
 Аз нямам претенции,кога да е,стига С да е здрава.

# 197
Честит юбилей на майчето ти,Нана.Жива и здрава да е! Аз ...дремя нада кафето Tired ХУбаво беше снощи, ама сутринта не ми се ставаше от леглото Купонясвахме до 23 и нещо  Дария едва съм я накарала да си легне  ooooh!  Тая сутрин се излюпи диването свежо и нахилено Crazy Откъде я взима тая енергия- не знам.Симо преди малко я  закара на градина, а  аз се заемам със себе си.Дано се освестя че ме чакат и малко зада4ки  през деня.

# 198
Нана, честит двоен празник на вашето семейство! Да са ти живи и майка ти, и брат ти  bouquet

Аз май ще съм пас за срещите. При мен се форсираха нещата с ученето и трябва да чета сериозно ooooh!, а като нямам толкова време, изобщо не знам как ще ги вземам тези изпити.

# 199
  • София
Ето я реалната торта

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.23413167

А и да почерпя за брат ми, че има имен ден

# 200
Добър ден и от мен  Grinning

Нана, честит празник на майка ти! Пожелавам й много здраве и радост покрай вас! Честито и на брат ти! Здраве, щастие и късмет!

Бубче, честита ти девойка!

Скорошно оздравяване на Вики. И Ели много обича да изрязва. Играчките хич не я влекат, но обожава да рисува, оцветява, реже, лепи и т.н. В събота и на нас ни предстои купуването на колело. Старото й е от 2 до 4 годинки и него ще го наследи Павел, а за нея ново.

# 201
  • София
Нана, да си живи и здрави майка ти и брат ти!  Hug Ако помня правилно - чрд и на таткото на Ния!  Simple Smile
Вярно, че срещата остана за по-нататък, ама откъде толкоз акъл да помня  Embarassed , понеже спряхме да го коментираме и реших, че пропадна  Crazy

# 202
  • София
Нан да е жива и здрава майка, честит празник на цялото ви семейство и честит имен ден на брат ти.

Велмар - какво се чудиш на Дари, виж майка й  hahaha

Албенче успех с ученето.

# 203
  • София
Елфче, както каза Димитрова - На този етап би било несериозно да се гарантира пола на бебето, ао може да си позволи предположението, че бебето е момиче Peace
Ина цяла сутрин си пя една псеничка на английски за цифрите и така ми я вкара в главата, че сега и целия ми офис си я пее Mr. Green Тя утре има открит урок по английски, а във вторник им е тържеството за края на годината, така че ми предстоят емоции с нея Heart Eyes
Албенче, успех в ученето и изпитите Peace
Аз за среща съм навита, само да изчакаме Блу и Марулка и да кажете кога и къде Grinning

# 204
  • София
Нана,честит ви двоен празник!

Чудесни новини от бременлийките!За пола е ясно,че каквото и да е все е добре дошло,само да е здраво.И двата пола си имат плюсове и минуси.Е, не мислехме така когато и двата пъти чакахме девойка Laughing

Миши днес го пратих само до обяд,че градината им РД и неискаше да го пропусне,иначе си е в къщи с болно ушо Sad Много хубаво бяха украсили и двора и навсякъде по пейки и катерушки имаше балони.Сега като го взема ще разказва.Той е абсолютно скаран с ножицата и никога не е имал мерак да пробва.Нещо напоследък е в много плашлива вълна.Страх го е от всичко и вече почва да ме притеснява.

# 205
  • у дома
Нана, честит двоен празник   bouquet  Елфче, правилно си запомнила   Laughing
Бубче, много се радвам, че всичко е наред  Hug Албена, стискам палци  Peace

При нас също емоции, днес е 60 годишния юбилей на детската градина в Младежкия театър, Ния страшно много се вълнува. вчера имаха генерална репетиция на сцената. вече нямам търпение да дойде часа за самото представление  Crazy
иначе съм от сравнително редовно четящите, но почти без грам свободно време за писане и нещо повече  Tired

хайде да почерпя за РД на таткото на Ния, но не с торта, поради ред причини
Mr. Green

# 206
Nana77, честит юбилей, да е жива и здрава майка ти!  bouquet
Весел празник и на брат ти!  bouquet

Blueeye, да е жив и здрав таткото на Ния!  bouquet
Тази почерпка ... цял ден се облизвам като се сетя за този лимонов крем. Simple Smile

Bubcheto15, радвам се за добрите новини. Peace
Albena_vlady, успех! Peace

# 207
Блу, ЧРД на таткото и тук  bouquet Да е жив и здрав Hug Той май не обичаше сладко, но и това изглежда ммммм..... Иде ми да ви дойда на гости, знам къде живеете Mr. Green
Благодаря ви за подкрепата, но ще стискате палци в края на юни, тогава ми е изпитът Peace Но за човек, който няма време дори да прочете три прилично дебели учебника, камо ли дза ги научи, му трябва чудо Laughing
Блу, Бубче, хубави празници в ДГ Hug

# 208
Блу, нямаш милост  CrazyЧестит РД на бат' Пеп Simple Smile  Жив и здрав да ви е и все така да ви  обгрижва и  обича .Вашата градина ли  има юбилей - канеха ме да отида на концерта , но отказах.Нещо  ми дойдоха в повечко градинските мероприятия.След като онзи ден прекосих  цяла София за да ида в културен дом Искър на майната си  за концерт .....скоро не искам и да чуя з аподобни мероприятия .ЛАтино танците на Дария мина чудесно- бяха в много сладки  костюми и децата бяха супер доволни.Сега  в петък предстоят при нас  народни танци , а  пеенето е  към края на месеца.Уф- да се свършва тая  учебна година 4е луднаха вси4ки Crazy
Албенче, аз  съм изпуснала   за твоето учене Simple Smile Аз се моткам , допивайки си кафето и ще ходя за Даруна.Днес  кръстосвах София  надлъж и на шир, смениха се сезоните няколко пъти.Нещо се уморих от упражнението.Имах намерение да се оправя цветята за балкона, но - дори за това нямам сили...( трябва да питам ДАрия да издаде най-накрая откъде презарежда батериите Crazy)Хайде- оставям ви че нещо  трудно се слушам отстрани коллко хаотично звуча.Утре като ида на работа ще вляза в кондиция Wink

# 209
  • София
Чудя се дали много ще се изложа със следващото си питане, но доста го мисля и искам да чуя разумно обяснение или поне да ми кажете дали се е случвало във вашите ДГ. Ивайло каза, че днес сестрите и г-жите са ги карали да си свалят гащите и са им правили нещо на д-то. newsm78 Едно момиченце само не позволило, защото го било страх да не им правят нещо страшно. Накарах го да ми обясни какво е било - за някакви лепенки ми говори, погъделичкало го, не било лошо и било за кратко.  Rolling Eyes Чудех се дали не са им взимали онази проба с тиксото, но те за проверка на зъбен статус ни искаха позволение, а за това...  Thinking  newsm78 Не са им казвали да не споделят с родителите си, което поне е хубаво... Обмислях и версията да си измисля, но доста подробности каза, пък е и прекалено странно за негово съчинение.  Crazy newsm78 Tired

Общи условия

Активация на акаунт