АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 60 398
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Честит имен ден на всички Елени и Константиновци!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 286
Елфче, добре че си ти  да драснеш в темата Hug
Честит имен ден на всички Елени и Константиновци!  Hug Heart Eyes  bouquet
Присъединявам се към поздравите за именяците Simple Smile
 Явно всички сте се отдали на скитосване в хубавото време и почивнбите дни.НИе също сме на такава вълна.Преди малко се прибрахме от цирк.Сега ще обядваме и излизаме отново навън.Желая хубави почивни дни  и много положителни емоции на всички Hug

# 287
  • София
  Мерси много   Hug

# 288
  • София
Велмар, как беше циркът? Ние се чудим дали да ходим  newsm78 Утре му е последният ден при нас де, нямаме още много време да го мислим... То ще ни е над 50лв, ако отидем всички, а не знам дали ще имат търпение да го изгледат Rolling Eyes Днес бяхме в зоопарка, умрях от жега. Tired

# 289
  • София
Аз мисля тези дни да го заведа на зоопарк. Отдавна обещавам на Петьо.

# 290
Честит имен ден на всички именници!  Hug

Аз се прибрах преди малко от работа и приключих една дълга серия от 7 работни дни, от които две дежурства. Утре почивам и други ден пак съм дежурна.  Tired Уморена съм. Вече си мисля с нетърпение за отпуската, а има още месец до тогава.

# 291
Елфче , ние не ходихме на Балкански, а на цирка на сцена. От Балкански се отказах,Впечатляващото в тазгодишната програма  са моторите, които пък няма хич да впечатлят Дария.Отзивите не са добри за настоящата програма.Не и от гледна точка на децата.Миналата година  иначе ходихме и Дария спокойно си изгледа цялото представление,Друг  е въпроса доколко й беше интересно,Ама то не може всичко да ти хареса.А и си е до дете Wink Аз лично съм по-скоро разочарована от тях от година на година и реших за себе си да си ги спестя,. ВИж- от  камерния жирк на сцена съм много приятно изненадана.Представя наистина цирковото изкуство.Много семпло като  програма, но  представено  по един много хубав начин.Доволна съм Peace

# 292
  • София
Благодаря, Велмар!  Peace Чувах за другия цирк, той за постоянно ли е?

# 293
уж да, н осезона им приключва идния уикенд. Това ще са им послдните представления преди ваканцията ( май ще ходят по морето за лятото Wink )

# 294
Честит празник на Ваня! Много професионални и лични успехи!  bouquet Hug

Честит празник на всички! bg

Днес се видяхме с Нана и Кало. Децата си поиграха,ние си приказвахме докато пием кафето- разкош. После ще кача и някоя снимка.
Сега ще се отдам на заслужена почивка.

# 295
  • гр.София
 Честит празник!!!

Ние,както се бяхме запътили към Градската градина и Народния театър,така С. се залепи за едни мажоретки от шествието за празника и стигнахме с тях до паметника на Кирил и Методий пред Народната библиотека. Накрая поднесохме и букетче на паметника.
 Много народ и много млади хора с деца имаше.
 После -в парка на детската площадка и вече-край,смятам да връча С на баща й ,да види и той що е то аниматор Grinning
 Ученикът утре почива,но детската градина си работи.

Кайли,ще чакам снимки с нетърпение.

# 296
  • София
Честит празник и от мен Heart Eyes
Блан, ако мажоретките са водели шествието и ако са били от Английската гимназия, преди десетина година аз бях на тяхно място и водех шествието Mr. Green Така че я разбирам С., много са сладки Flutter

# 297
  • София
Ха, добър ден от софийска земя вече  Mr. Green Нещо много бързо ми мина отпуската.
Заварих празен хладилник и болен мъж. Та сега подред на номерата - мъжът на лекар, после пазар, междувременно пуснах първата от много перални, които ме чакат и после ще си прибера и детето, което  зарязах у майка, че аз да оправя по-бързо. Направо програма максимум.

# 298
  • София
Честит празник и от мен!  Simple Smile
При нас нищо интересно, или поне не за хвалене. А и как да има - Телец на диета, в ПМС и с дете в бебешки пубертет, екстра сме   Mr. Green

# 299
Ето и обещаните снимки: http://avgustinki.snimka.bg/children/proletni-t-rjestva-2011.580366.23590459

Аз си поспах следобед и вече се чувствам друг човек. Определено имах нужда от презареждане. Сега е време да разхвърлям гардероба,че още не съм извадила летните неща.

Общи условия

Активация на акаунт