Иначе сито има абсолютно навсякъде.АКо щеш и в магазин за 1 лев.
На това лекарство против сърбеж от шарка и аз попаднах скоро в нета, ама не го запазих.ДАри още не е карала варицела и започвам да се притеснявам...
Днес, супер свежа атакувам последния си работен ден преди отпуската
Вече съм абсолютно празнично и почивно настроена,.С Дари започнахме с голям ентусиазъм великденската украса,също така правим планове за почивните дни.Мисля да направя и на Дари ваканция че да прекараме малко време заедно.Дано и времето е на наша страна и стане най-сетне наистина пролетно- както го харесвам
Писна ми от затворени пространства-имам нужда да се презаредя с въздух и слънце.На мен поне много ми влияе.Вчера следобеда се показа слънчице и веднага ми дойде музата.Направих си малка импровизирана разходка и се обзаведох с нови обувки за добро настроение
Снощи пък се събрахме страхотна компания на маса, децата се развилняха , не им стигна терена, и ние ги натоварихме и закарахме в един детски кът наблизо
Изкарахме си чудесно - и ние и те.Всички доволни
На мен тези дни ми беше доста зле
та хич не бях в кондиция. Днеска май съм малко по-читава, ама да видим. Ина, както обикновено, ще ходи в Сандански за Великден и на мене, както обикновено, ми е криво
Ще взме да спра да хресвам Великден май
Затова в събота смятам да се отдам на месене накозунаци, за да се занимавам с нещо.

Дано на твоя татко му стигнат силите и се пребори 
, пуснах си пералнята...
много прегръдки! Дано се пребори баща ти!
За боядисване - знам само, че люспи от лук дават много хубав жълт цвят, но не съм пробвала.
И се пази повече!
Какви са тези тапети и козунаци?!

Иначе новият сезон на Стъклен дом нещо не ме допада.

Отделно апартаментът ни е точно до църквата, та ако децата са заспали, ще наблюдваме шествието от балкона
, явно често влизам тук, щом ме дразнеше липсата му
Ние нямаме специални планове.
, от бебе е така всъщност. Иначе мисля му е приятно и на разходка, но просто си е по-домошар. А Ивайло стане ли сутрин, почва - кога ще излизаме, къде ще ходим.