АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 856
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
За забавления на планина- вднага отговарям Simple Smile Най-големия плюс на планинските курорти е че атракционите, издаващи звуци и правещи лудница са сведени до минимум в повечето  случаи.Дария язди коне, винаги има някоя люлка, пързалка,разхождаме се сред природата на чист въздух( нали за това сме отишли в крайна сметка).Който толкова прерита за благинките на цивилизацията и  разни удобства или лукс- да се възползва от басейни  и спа Wink На мен определено ми се ходи на спкойно  и тихо място Blush Сега съм замислила за другата седмица едно уикенд местенце за отскок. Мисля да изненадам Симо .Дано не ми мине котка път и да успея да си наредя графика и задачките до тогава Praynig

# 391
Пухче, все така да стои усмивката на лицето ти. Hug
Благодаря за милите думи. Мисля, че всеки е с призванието си и е хубаво когато си харесваш работата. Аз обичам децата и се разбирам с тях. Но родителите на някои деца с удоволствие бих набила. А не съм войнствен човек.
Започвам обратното броене. Още 5 дни на работа и ще си почивам.  Simple Smile

# 392
За забавления на планина- вднага отговарям Simple Smile

Нямам предвид по принцип планината - а конкретно Боровец. Според мен там има достатъчно интересни занимания за възрастни, но не и за деца. И аз търся спокойствие, но моето дете не иска това. И да, миналото лято Боровец беше доста пренаселен като за зимен курорт.
А кончетата, пчеличките, тревичките, пътечките и т.н. - ами на село си имаме всичко това и селото ни е в подножието на планината и е диво и супер спокойно. Абе селска работа отвсякъде.  Laughing

# 393
Дриймсче,  ние село си нямаме , така че всичко това силно ни впечатлява и  го броя за екстра Simple SmileЯвно различните деца се забавляват по различен начин... Ама то по тая логика кое място е подходящо за деца в една почивка? Явно децата не търсят именно почивката в тази й светлина.Трябва да се намери златната среда  за всички Wink
Аз съм на вълна дневни прозаични неща...В това гадно време какво ще правим Thinking След малко отиваме на плуване, а после... newsm78 ДАвайте  идеи. Мразя такова време Sick  И с надежда за подобрение на времето ви изпращам този поздрав

# 394
 velmar пак казвам, и в двата си поста мнение съм дала единствено и само за Боровец и конкретно за тамошните забавления.
И да, всеки почива по свое предпочитание. А ние според предпочитанията на нашето дете.  Peace

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 18:13 от Dreams

# 395
  • София
Пухче,  Heart Eyes Hug
Аз не се оплаквам от времето  Whistling , но и на малко слънчице няма да се разсърдя  Simple Smile
При нас се оказа, че сме били контактни с дете с варицела. Вчера са изтекли дните от инкубационния срок, но не знам дали да се притеснявам...  newsm78  Crazy
За почивка - много обичам морето (без лудница, ако може) и се надявам да го видим и тази година, дори и за малко...

# 396
Елфче, ако е изтекла карантината ( 21 дни от регистриране на заболяването ) и не сте се разболели може да си спокойна.

Ние тази година ще ходим на морето в началото на юли. За сега сме се насочили към Созопол, но ще ходим без резервация и ще търсим на място нещо което да ни хареса. Днес купих бански на Тони, остава и аз да си харесам нещо тези дни.
Днес ми е дошла музата да готвя.   chef Замислила съм макарони на фурна и баница с ориз. Ако остане време може да измисля още нещо.

# 397
Спинки, и аз съм чувала и чела добри неща за Рич, но не съм влизала вътре. Само един път детегледачката много хареса Деница и я пусна да си играе в детския кът в хотела. Иначе е само за гости на хотела. В центъра е, така че това е удобство. А Велинград вече не е толкова населен и шумен, като преди години. Даже бих казала, че е доста пуст, а аз познавам града от дете.
Тъй като си имаме къща във Велинград, разбираемо е, че не ходим в хотели и нямам представа за цените. Ходила съм само в СПА х-л Лайт/също е на хубаво място, не е много голям хотел/, тъй като бяхме поканили специални гости, а имахме проблеми с водата в нашата къща. Хотелът ми хареса много, бяхме в много хубах апартамент, но тогава платихме за  160 лв/нощ, а за мен това е много Peace
СПА х-л Селект е доста луксозно направен, той е 5 звезди. Нямам представа от стаите, тъй като ние ходихме само на вечеря и на боулинг там. Цените ми се видяха доста високи, но предполагам, че за гости на хотела са направени пакетни цени. Там има и много голям закрит басейн и доста забавления за деца и възрастни. Имат сайт в интернет, там може да се види подробно Peace
СПА х-л Свети Спас е 5 звезди, но е в края на града.
Преди Селект има един х-л Акватоник, който изглежда много добре отвън, ограден е от борове и сякаш си в гората, а не в град.
Ние като Велмар гледаме да ходим по гората и в планината. Водим ги на Белмекен, на Юндола или на Цигов Чар в района. Децата тичат и викат на воля и без да им се караме, яздят коне и си берем горски ягоди и боровинки

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 16:49 от albena_vlady

# 398
  • София
  Да се похваля, че днес заведох децата на плуване, на мястото което Нана препоръча. Попаднахме на две жени, майка и дъщеря. Засега остава да ходим при тях индивидуално, докато свикнат и схванат основното, после може да ходят в някаква група.
  Както и подозирах, от ДГ единственото е че не ги е страх от водата, но лошото е че нищо не умеят, което не ме учудва, но пък за сметка на това нямат страх и правят неща, които са далеч от възможностите им.
  Утре сме отново на линия, ще гледам да ги водя събота и неделя, когато мога, защото често няма да мога да ходим изобщо уикенда и да се уравновесява средно.
  Като за първи път ми допадна, обмислям докато ги чакам направо и аз да се топна, евентуално дори с Елена, но това ще го мисля по нататък.

# 399
Ходила съм само в СПА х-л Лайт/също е на хубаво място, не е много голям хотел/, тъй като бяхме поканили специални гости, а имахме проблеми с водата в нашата къща. Хотелът ми хареса много, бяхме в много хубах апартамент, но тогава платихме за  160 лв/нощ, а за мен това е много Peace
Ако става въпрос за Лъки лайт, ние сме били там - цените са далеч по високи от качеството, няма детски кът, няма хубав двор - за мен това е недостатък. Освен това на Великден ми сервираха кока-кола с  Дядо коледа на етикета.  Mr. Green
Останах с впечетление, че си мислите че имам нещо против селския и планински туризъм  Rolling Eyes ама както и да е в крайна сметка никой не ме е питал.  Rolling Eyes Пък и явно не мога да се изразявам правилно. Аз също си водя детето на езда в Разлог, по полянки в Цигов Чар, на пикник в Добринище и др. нищо, че съм от село и това през лятото му е ежедневие. Просто планината ме презарежда. Ама какво съм тръгнала и аз да се обяснявам като не мога да се изразявам.  Cry

# 400
  • София
Айла, разминахме се днес в съблекалнята, но нямах време заради летащия към басейна Кало да спра  Grinning

# 401
  • София
Момичета, ако някой реши да ходи на почивка в Банско, пишете ми на лични да измислим нешо. Все пак зависи и от периода, който сте си избрали, че правим външен басейн и не искам да ви пращам по време на строителните работи Peace
Дриймс, аз не съм останала с такова впечатление, останах с впечатление, че търсиш неещо, което да е подходящо за всички ви, в което няма нищо странно Mr. Green Аз също трудно се навивам да отида някъде, където освен природа и полянки няма други детски развлечения Embarassed

# 402
  • гр.Добрич
Албенче, благодаря за инфото. Цените в 5-звездните хотели са почти еднакви. на нас ни трябва апартамент, а цените им са над 150лв, но няма как да се наврем 5 човека в една стая. Гледах и Хисар, но цените са почти същите. Засега ще се спрем на Рич, ако успеем да запазим големия апартамент, че е само 1.

# 403
Ние се завърнахме преди малко от море - не беше лошо, ама наш'то май си ми харесва. Mr. Green

Мен също не ме влече особено планината, въпреки че смятам да изкараме поне 1-2-3 седмици на вилата до Смолян. Пчеличките и на  ме не ми липсват, щото си живеем на село. Mr. Green

Пухче, много се радвам за розовата новина! Heart Eyes

# 404
  • София
  Ха Нана, мислех си дали няма да се засечем, но определено не съм те видяла.. А на влизане или на излизане сме се засекли? Утре ще ходите ли и ако да от колко часа?

Общи условия

Активация на акаунт