АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 857
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз миналия път раждах в Шейново и сега пак бих отишла там. Но в момента немога да си избера лекар, който да ме следи.
Миналия път ме следи Кирякова, но сега е в Токуда а това ми е много неудобно като местоположение.
Мисля за М дом, но не знам към кого да се насоча. Шейново нямат договор със здравната каса.
Ако някой има някакво предложение, ще съм мн благодарна.

Wink

# 376
  • София
Нори за МД най-добрите отзиви, които чувам са за д-р Дяволов. Имам две колежки, които е изродил, и двете са отишли при него след сериозни препоръки за него като лекар, както и в момента една приятелка се кани да ходи при него. 

Аз вече най-отговорно заявявам пола, не че преди не го казах,де...Но днес и д-р Марков първото, което каза беше - момиче  Laughing.

морето - ние ще го пропуснем, нямам никакво желание да се виждам по бански в този си вид  Joy, въпреки, че засега съм само 5,5 кг. в плюс, но...има време да наваксам...пък някак си не успяхме да се организираме. Мислим сериозно за планина - много е вероятно да пробваме тази година Боровец през лятото, ако някой има идеи - ще ги изслушам с удоволствие  Hug

# 377
Честита девойка официално вече.Марков не бърка WinkСега остава спокойно да си  избуташ до края с мисълта за прически  и розови планове Simple Smile
За лекар- не мога да препоръчам нищо в района.Аз  ходих при някакъв- пак препоръчан в п=ката в района  да ми води документите. НО нищо не му разрешавах да  ми прави  Simple Smile Аз си ходих при моя доки.Там си плащам.Доки  пък ми беше в Шейново , което  пак  отхвърляш като вариант Simple Smile СЛожна е твоята, ама...имаш време да се ориентираш Simple Smile
По тая тема, вчера се засилих да ида за цитонамазка че тая година само веднъж съм ходила.Не се класирах, но все пак си уплътних деня и свърших  други полезни неща.Пих кафе  в парка  с приятел и без дете- чувствах се  малко странно....Ходих при джи пи то на годишен преглед, ще си пускам и изследвания.ДА се похваля че съм напълняла  с няколко килограма Simple Smile Сега остава и да се задържат върху мен JoyТа- такива ми ти работи около мен, Гледам и вие не сте активни напоследък.Жега ли ви напече, мързел ли ви налегна... Пухче, добре сте го намислили за планинската почивка.Надявам се и тази година да успеем да комбинираме море и планина.Морето  не ми се ще да го пропускаме заради Дария .Иначе на мен хич не ми е зор.Важното е  да има разнообразие Wink
Хайде стига съм писала че и мисълта си изгубих Crazy Още малко ми остана и приключвам работния ден.

# 378
Аз работя активно преди отпуска. Имам още 10 дни и ПОЧИВКА. Grinning Нямам търпение да си видя детето и после да стигнем до морето.
Утре ще се разходя до София в командировка до Кардиологичната болница. Но няма да имам никакво време за кафе. Ще си прибера едно от моите деца, което го оперираха там. Другата седмица се очертава напрегната преди отпуската.

Пухче, честита девойка. И на планина е ного приятно да се почива. Ние бяхме доволни от Велинград преди 2 години.

# 379
  • София
И ние тази година ще пропуснем морето. Кеф  Mr. Green И без това не питая топли чувства към него. Успях да убедя Митко да се насочим към Троянско. В един чудесен спа-хотел с два басейна. Хич няма да ми липсва мъкненето на 2 тона багаж до плажа  hahaha

# 380
Пух, и аз бих ви препоръчала Велинград, но съм пристрастна Simple Smile Но също така останах много приятно очарована от Пампорово, като бяхме там през м.март. Чудесно място за почивка и обиколки и през пролетта и лятото Peace

# 381
  • гр.Добрич
Здравейте на всички. Изтървала съм ви темата доста отдавна.  Embarassed

Ние сме се насочили за почивка към Велинград, но не мога да избера хотел. Кой бихте ми препоръчали? Трябва ми апартамент и ако има Олинклузив. Интересуват ме хотелите над 4 звезди.

# 382
  • София
Кайли всеки път като прочета нещо за твоята работа и грижата за децата - страшно ти се възхищавам Hug...голяма всеотдайност се изисква....не че другите не вършим полезни неща, но....

Нана - кой е тоз хотел?
Албенче - харесвам Велинград, така че има защо да го хвалиш. Просто гледах офертите и все не  мога да разбера защо на морето излиза по евтино....може да не съм гледала достатъчно добре де...гледах Велина, Спа клуб бор ( ама там не съм доволна от кухня, преди две години беше)...

Гледах и Боровец - хотел Рила имат много добри оферти - обаче ми казаха, че бил много соц., аз не съм ходила там и не знам.....
Катарино имат много добра оферта - но е за юни месец, така че ще видя дали няма да предложат нещо за юли - там определено е много хубаво.
 все ще излезе нещо, като намеря нещо добро ще споделя.  Hug

# 383
  • София
Пух, спа хотел Фея в с. Чифлика. Него съм заплюла.

# 384
  • София
много хубави неща съм чувала за Чифлика, ще взема и там да поровя, мерси Нана  Hug

аа, и все съм с една глупава усмивка на лицето по повод розовите панделки....много си обичам момченцето и държах да е момче, ама пък си мечтаех за второто да е момиченце....сигурно защото в такова семейство съм израснала, знам ли....

# 385
Пухче,  бъде все така усмихната и  безоблачна до края на бременността. Вярвам че позитивните мисли и добро настроение се предават  и на малката кукла Hug
А за чифлика и въобще троянския край,  много си ми е мил  поради факта че от дете  всяка година сме ходили в този район.Нали е близо до родния Плевен. Не мога да го възприема като някаквъв специален курорт, защото за мен е било обичайно място за отдих и редовно отскачане за почивка.Наистина е чудесно  място, на което човек може кротко и спокойно да се наслади на почивката.Така че- и аз препоръчвам Peace Колкото до Боровец, била съм в Рила и не смятам че  е  злелДОри, ако не се лъжа неотдавна правиха и  ремонти и подобрения разни,.Проучи и други хотели Peace

# 386
  • София
Велмар, аз съм възрастен човек , спокойно място ми трябва  Mr. Green

# 387
знам- знам Simple Smile ТО аз не съм чак толкова  възрастна, ама то не пречи Wink Всеки си има нужда от спокойствие.Аз лично напоследък гледам да избягам на някакви  непопулярни и донякъде  диви местенца.Чувствам  се спокойно  и уютно.И аз бих  си спестила морето, но заради Дария и  дихателните й проблеми преди , ми се ще да процедирам отново с редуване на морски и  планински въздух.СМятам това за чудесна профилактика.Ще видим де- има време.Излизам отпуска след месец Wink

# 388
  • гр.София
 Пух,така добре те разбирам, и се радвам.

# 389
"Спряха ми тока" от работа тези дни, защото и аз от 15.06-30.06 съм в отпуск. В момента се чувствам като мекица.  #Silly
Пух - и аз бих се чувствала така. Laughing
За почивка - миналата година бяхме за един уикенд в х-л Рила на Боровец (любимо място за презареждане). Ами не ни хареса. Стаите бяха добре, хотела е на удобно място, но с тези ниски цени имаше голяма навалица и сякаш не можеха да се справят със ситуацията. Сутрин опашка за закуска - която не е нищо особено. А навалцата вече много ме дразни. Имаме си маршрут който минаване всяка година с мъжа ми, но миналато лято имаше много хора. Аз не спрях да мрънкам, че не мога да дишам и да се движа спокойно и така. И незнам как бих си забавлявала детето през лятото там.
Тази година за първи път ще ходим на Пампорово. Embarassed Хванах една добра оферта от "Колектива". На 18.06. летим за Анталия и като се върнем отиваме на Пампорово.
Спинки незнам за Велинград - мисля че за почивка с деца х-л Рич е доста подходящ, но впечатленията ми само, че е на много атрактивно място.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 17:41 от Dreams

Общи условия

Активация на акаунт