Миналия път ме следи Кирякова, но сега е в Токуда а това ми е много неудобно като местоположение.
Мисля за М дом, но не знам към кого да се насоча. Шейново нямат договор със здравната каса.
Ако някой има някакво предложение, ще съм мн благодарна.
, въпреки, че засега съм само 5,5 кг. в плюс, но...има време да наваксам...пък някак си не успяхме да се организираме. Мислим сериозно за планина - много е вероятно да пробваме тази година Боровец през лятото, ако някой има идеи - ще ги изслушам с удоволствие
Сега остава спокойно да си избуташ до края с мисълта за прически и розови планове
Аз си ходих при моя доки.Там си плащам.Доки пък ми беше в Шейново , което пак отхвърляш като вариант
СЛожна е твоята, ама...имаш време да се ориентираш 
Сега остава и да се задържат върху мен
Та- такива ми ти работи около мен, Гледам и вие не сте активни напоследък.Жега ли ви напече, мързел ли ви налегна... Пухче, добре сте го намислили за планинската почивка.Надявам се и тази година да успеем да комбинираме море и планина.Морето не ми се ще да го пропускаме заради Дария .Иначе на мен хич не ми е зор.Важното е да има разнообразие 
Още малко ми остана и приключвам работния ден.
Нямам търпение да си видя детето и после да стигнем до морето.
...голяма всеотдайност се изисква....не че другите не вършим полезни неща, но....

Колкото до Боровец, била съм в Рила и не смятам че е злелДОри, ако не се лъжа неотдавна правиха и ремонти и подобрения разни,.Проучи и други хотели
ТО аз не съм чак толкова възрастна, ама то не пречи
Всеки си има нужда от спокойствие.Аз лично напоследък гледам да избягам на някакви непопулярни и донякъде диви местенца.Чувствам се спокойно и уютно.И аз бих си спестила морето, но заради Дария и дихателните й проблеми преди , ми се ще да процедирам отново с редуване на морски и планински въздух.СМятам това за чудесна профилактика.Ще видим де- има време.Излизам отпуска след месец