Ние сме си в София. Така че,Нана,можем да го изпробваме с теб това място.
Никакъв проблем. На линия съм.

КАк сте в този хубав слънчев ден? Аз досега си пих кафенцето на балкона на припек. Много добре ми действа слънчицето...Разсъних с и заредих доволно.Та така- 1 юни отмина.Днес - пак спец. ден и празненства, ама мисля по-умерено да го раздавам че се уморих в тая почивка
Вчера ДАрия пожела да ходи на градина. Уговорихме се да иде до обяд и после да продължим програмата заедно. Там са имали тържество, подаръци, балони, веселба... Доволна е.КАто я взех тръгнахме...в неясна посока
Изходната точка решихме да е НДК. ОТ там- разходка по Витошка, там се возихме на ретро трамвая, к ойто ме изненада приятно.,Имаше клоун който посрещаше децата.Това беше първото возене на градски транспорт на Дария ) ако не броя веднъж метрото).От там- към Славейков,народния театър, където си поигра доволно, пеш през ротондата, ЦУМ, банята, където Дария пожела да види.Имаше изложба вътре та разгледахме
.Купихме си рокли за добро настроение
и така неусетно ситгнахме до магазина на Симо.ОСтаваше въпроса как се върнем обратно до колата, та ни упътиха за тролей.Е_ няма такъв интерес
Чувствахме с и двете с ДАрия като супер странни туристи в градския транспорт
Абе- голямо приключение.Пирбрахме се вкъщи за 30-ина минутки, колкото да е преоблечем и ...хайде на парти
Бяхме запазили в едно клубче куверт за празненство.,ИМаше аниматори в лицето на 3-ма различни герои, рисунки по лицата, подаръци, забави, дискотека, викторини, ....абе-купон.НИе изчаквахме в кръчмата отстреща дегустирайки жива бира
КАто свърши предвиденото време там прехвърлихме децата в съседния кът, който работи до полунощ
да продължат беснеенето, а ние да си продължим софрата.Децата доволни предоволни, ние- също.Прибрахме се за душ и сън.ТУй то
Рапорт- даден.Отивам да мия прозорци че това слънце ме изкушава
) Браво на вас!
Аз успях чак към 7 да се прибера. Свеки я взе от градината, казах й да отидат на Люлин бийч, защото бях видяла, че има откриване с програма за 1 Юни за децата..... но било започвало да вали.. 
, да му е драго на човек... Видяхме и Пепър с Лора там, и те бяха много хепи от този факт
( малко е скромно, ама според моите интернет възможности
. 
Другият път пак датака да се срещнете
ПОне няма да ме е яд че съм пропуснала възможността да ви видя 
И аз се настройвам на ваканционна вълна вече. Още месец остава до отпуската .Само остава да измислим и как да я реализираме
Дотогава...всеки да си гледа задачите.Аз след броени минутки започвам даботния си ден.ОСтавям ви с пожелание за хубав ден!
Просто след престоя ми в Шейново съм тотално потресена, а Правителствена, където раждах Ина май доста е поизостанала или поне така чувам напоследък.