АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Добрутро Hug
 Ние сме си в София. Така че,Нана,можем да го изпробваме с теб това място.

Никакъв проблем. На линия съм.

# 361
Добро утро PartyКАк сте в този хубав слънчев ден? Аз досега си пих кафенцето на балкона на припек. Много  добре ми действа слънчицето...Разсъних с  и заредих    доволно.Та така- 1 юни отмина.Днес - пак  спец. ден и празненства, ама мисля по-умерено да го раздавам че се уморих в тая почивка Simple SmileВчера ДАрия пожела да ходи на градина. Уговорихме се да иде до обяд и после да продължим програмата заедно. Там са имали тържество, подаръци, балони, веселба... Доволна е.КАто я взех  тръгнахме...в неясна посока Simple Smile Изходната точка решихме да е НДК. ОТ там-  разходка по Витошка, там се возихме на ретро  трамвая, к ойто ме изненада приятно.,Имаше клоун който посрещаше децата.Това беше първото возене на градски транспорт на Дария ) ако не броя веднъж метрото).От там- към Славейков,народния театър, където си поигра доволно, пеш през ротондата, ЦУМ, банята, където Дария пожела да види.Имаше изложба вътре та разгледахме Simple Smile.Купихме си рокли  за добро настроение  Flutter  и така неусетно ситгнахме до магазина на Симо.ОСтаваше въпроса как се върнем обратно до колата, та  ни упътиха за  тролей.Е_ няма такъв интерес  Joy Чувствахме с и двете с ДАрия като супер странни туристи в градския транспорт hahaha Абе- голямо приключение.Пирбрахме се вкъщи за 30-ина минутки, колкото да е преоблечем и ...хайде на парти Party Бяхме запазили в едно клубче куверт за празненство.,ИМаше аниматори в лицето на 3-ма различни герои, рисунки по лицата, подаръци, забави, дискотека, викторини, ....абе-купон.НИе изчаквахме в кръчмата отстреща дегустирайки жива бира Sunglasses КАто свърши предвиденото време там прехвърлихме децата в съседния кът, който работи до полунощ Blush да продължат беснеенето, а ние да си продължим софрата.Децата доволни предоволни, ние- също.Прибрахме се за душ и сън.ТУй то  Mr. GreenДнес имаме концерт на вокалната група.Последно подобно мероприятие за годината CrazyРапорт- даден.Отивам да мия прозорци че това слънце ме изкушава Grinning

# 362
  • София
Събота или неделя следобяд ще проверите Баба Ягата?
Ако е за неделя и ние може да се включим, но за събота вече имаме проограма.

Velmar на това му казвам аз пълна програма Simple Smile) Браво на вас!

В детската на Яна имаше също много балони, имали са театър и палячо. Много бяха доволни децата.
Ние никъде не можахе да отидем Sad Аз успях чак към 7 да се прибера. Свеки я взе от градината, казах й да отидат на Люлин бийч, защото бях видяла, че има откриване с програма за 1 Юни за децата..... но било започвало да вали.. Shocked и не отишли. Като се прибирах в 7 печеше едно слънцее, беше пълно с деца на лунапарка. Да ви кажа стана ми много тъжно.

# 363
  • гр.София
Нори, наистина беше станало буреносно и тъмно по едно време.
Аз бях умряла от умора, а Петър е до много късно на училище и направо си минаха децата без празненство тази година.Не е голяма драма-ще наваксаме тия дни.
 С. получи за подарък един комплект за рисуване и вече 3 дни не мога да я изкарам навън след градина,седи и рисува Simple Smile

И Айла спомена неделя. Аз няма претенции,стига С. да устиска  здрава. (ако не-ще дойда сама Mr. Green)

Успешен ден на всички.

# 364
  • София
Нори, хич не съжалявай за въртележките. Такава цигания беше, че съжалих, че отидохме. Аз по принцип мразя и тълпите де. Бяха надули една чалга, по случай празника  Tired , да му е драго на човек... Видяхме и Пепър с Лора там, и те бяха много хепи от този факт  Mr. Green Иначе наистина беше доста черно небето, но май не валя  Thinking
За неделя - на рд сме канени по принцип  Rolling Eyes , вие по кое време смятате да сте там? Освен да минем да ви видам за малко  newsm78

# 365
И аз искам да дойда - сама.  Mr. Green Чакам да обявите ден и час.

# 366
  • София
Ние пък ще дойдем 3 Mr. Green Стига да изберем подходящ ден!

# 367
ами хайде за неделя, ако ще се съберем повече...аз нямам претенции, само чакам таткото отново да сглоби колата... Tired Mr. Green

Дриймсче, спокойно...няма да скучаеш...веднага предлагам едно бебе за аниматор. Wink

# 368
  • гр.София
 Тази баба Яга хич не я намирам в Гугъл.  Трябва ли резервация?
 С. кашля прИстъпно от вчера,та може и сама да дойда. Когато е на въздух,на открито,не кашля,но ще мисля още.
 Ако може да не е вечерно събирането,че баща им е нощна и ще трябва да поема децата след 18ч.

# 369
  • гр.София
  hahahaХаха,вися си като прани гащи-последна писала . Здраве да е.

# 370
явно за другата седмица ще остане...

утре отиваме на море, а така ме мързи да оправям багажа... Sunglasses

# 371
Анди, за морето събирам багажа веднага.  Mr. Green Така ми се почива вече. Tired Броя дните с нетърпение.

Тук нещо се опитва да завали. Почна да духа, да гърми и трещи. Добре че изчака да се приберем в къщи.

# 372
  • София
здравейте,

да ви почерпя на патерици за моя рожден ден   cook  party023 ( малко е скромно, ама според моите интернет възможности  Laughing).
Аз търча по командировки, и миналата, и тази и другата седмица и после ще се кротна. Ако успея да прочета за някоя среща ще се опитам да дойда.....от това, което прочетох, май не е имало в неделя среща или пък бъркам  newsm78.
В четвъртък съм при Марков и чакам окончателно да каже и той за девойка  Laughing...не че се съмнявам, ама да не излезе някой заек-изненада  Joy
доскоро и от мен. 

# 373
Браво- браво.Много сте сериозни Joy Другият път пак датака да се срещнете hahaha ПОне  няма да ме е яд че съм пропуснала възможността да ви видя Grinning
Ха сега  ДОбро утро от мен Laughing ПОне виртуално да се видим че много ни оредяха редиците.Анди- хубаво време ви желая и да си  изкарате много  добре на моренцето Hug И аз се настройвам на  ваканционна вълна вече.  Още месец остава до отпуската .Само остава да измислим и как да я реализираме JoyДотогава...всеки да си гледа задачите.Аз след броени минутки започвам даботния си ден.ОСтавям ви с пожелание за хубав ден!

# 374
  • София
Аз на  20ти съм на преглед при лекарката, при която ще раждам. Този път избрах да раждам във Вита Thinking Просто след престоя ми в Шейново съм тотално потресена, а Правителствена, където раждах Ина май доста е поизостанала или поне така чувам напоследък.
Та на 20ти ще знам пускат ли ме да ходя на море или не. Ако не ме пуснат ще стане много весело, защото и хотела и храната са платени изцяло за 7 нощувки и не знам дали ще ни върнат парите. Confused Обаче аз съм оптимист и съм убедена, че след 2 седмици ще пътуваме към морето Mr. Green
Ние в новия апартамент основното, което правим е да посрещаме гости и ми е адски добре, много ми е весело, на Ина също. В петък никой не дойде на гости и Ина чак се учуди и ме помоли да поканя някой Joy
А организацията ни винаги е била такава, ама все се надявам да вземем да се видим преди да родя, че после в тия студове къде да го разкарвам това малко бебе hahaha

Общи условия

Активация на акаунт