АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 860
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • София
И аз много се чудя.Бях им обещала да съберат колкото решат дечурлига и да ги водя в зоопарка,но още нищо не сме организирали.Ако пък е лошо времето си харесах някаква постановка в музикалния театър.Като се прибера утре от работа,в зависимост от състоянието в което съм Mr. Green ,ще го мислим.Подаръци не сме им взимали,надявам се поне денят да им го направим хубав.

# 346
Честит празник на нашите деца и децата в нас!

# 347
  • София
Да са ни живи, здрави, весели и много щастливи всичките деца Heart Eyes
Честит празник и на тези, които са запазили в себе си частичка от Пипи и Патланско царство Hug
Силве, айде елате днес до тука и после може и навън да ходим, може и кафенце в нас да пием. Аз до към 16ч съм без дете, че е на парти, но това не пречи да дойдете и по-рано Peace
Виртуален тур на апртамента можете да намерите във фейсбука Mr. Green

# 348
  • София
Честит празник на всички сладурковици.
Да са ни живи и здрави

Честито и на порасналите  Laughing

днес цялата детска беше в балони, страхотно настроение имаше от сутринта, сигурно ще падне голямо веселие.

# 349
  • София
Честит празник на всички дечица!  Hug Heart Eyes Да са здрави, усмихнати и щастливи!  Hug
И при нас имаше балони и песнички от сутринта, от вратата ни "посрещна" касетофон, само дето като тръгнах вървеше "Тиха нощ, свята нощ"  Laughing , не са подбрали подходяща музика, ама карай  Crazy Simple Smile

# 350
Честит празник на всички малчугани! Желая им весело детство, изпълнено с много смях и усмивки! Честит празник и на всяка от вас, която пази детето в себе си!

Аз измислих как да протече празника в последния момент. Излязох и накупих един куп лакомства за децата, с които ги изненадах сутринта. След това ходихме на тържеството, организирано в кварталната градинка (Св. Троица). Там Ели прояви желание и взе участие в "Дядо вади ряпа", където участниците бяха наградени с по един плик сладки неща + пояс за морето. Отделно им взех и балони и мога да кажа, че останаха доволни. Следобяда ще го реша на момента.

Бубче, честити нов дом! Подредили сте си го много добре. Нямам търпение и нашия да стане готов, за да го направим и най-сетне да се преместим.

При нас няма нищо ново. Ежедневието си е все същото. По цял ден съм с двете деца вкъщи и се забавляваме взаимно. Вечер сме навън до тъмно, но пък то как да иска човек да се прибере в това хубаво време... Неделята правихме преход на Витоша с мъж ми - от Златни мостове до Черни връх и обратно. Другия месец сме запланували да го изкачим по друг маршрут - през Кумата. И общо взето имаме планове веднъж в месеца да правим такива голееееми преходи. На мен лично много ми хареса. Най-вече частта, когато седнахме на полянката, за да си изядем сандвичите от вкъщи  Grinning

# 351
  • гр.София
 Честит празник на нашите августинчета и на техните братчета и сестричета!
 Елвинг, Joy

# 352
  • София
Тъй...понеже всички си мълчат за среща. Аз направо да предложа да се видим с който иска събота или неделя следобяд. Щот сутрин сме на плуване  Mr. Green И да предложа ресторант с детски кът навън - Механа Българка, която е преди къщата на Баба Яга преди Плиска на Цариградско шосе.
Усведомиха ме, че навън в двора, който е ограден с висоооооока ограда, има батут, люлки, пързалки и въобще страхотен детски кът. Отделно кухнята била вкусна.  Mr. Green
Та казвайте.

# 353
  • варненка от София
Тъй...понеже всички си мълчат за среща. Аз направо да предложа да се видим с който иска събота или неделя следобяд. Щот сутрин сме на плуване  Mr. Green И да предложа ресторант с детски кът навън - Механа Българка, която е преди къщата на Баба Яга преди Плиска на Цариградско шосе.
Усведомиха ме, че навън в двора, който е ограден с висоооооока ограда, има батут, люлки, пързалки и въобще страхотен детски кът. Отделно кухнята била вкусна.  Mr. Green
Та казвайте.

Тази събота аз няма да мога, на вилата сме.

# 354
  • София
Та казвайте.
В събота майка ми има рожден ден, та ще го запразним от по-рано, понеже става  на 55. Така че за събота и ние не можем, но много благодаря за полезното инфо по повод Българка Mr. Green

# 355
  • София
  Аз съм за неделя Simple Smile
  Да кажа, че моите си поиграха в детската на Ина много хубаво, дори и Елена успя да постои там известно време, без да ме търси.

# 356
  • София
Здравейте, момичета.

Днес едва чуствам краката - от 13:00 до 19:30 бяхме на Патиланци, като през цялото време почти стоях. Гледахме театър в 13:30 за Хензел и Гретел и след това с карта от 15 лева посети всичките джунгли, вози се навсякъде по няколко пъти. И най-накрая каза, че е уморен!!! Joy

# 357
Аз дори нямам сили да разкажа днешния ден Crazy Само ще кажа че  се прибрахме преди броени минути Crazy CrazyМного хубаво ни беше на всички- и малки и големи Mr. Green Сега искам  само да си взема душ и да  си легна

# 358
За среща този уикенд съм пас, тъй като ще отсъстваме от София Peace

# 359
  • гр.София
 Добрутро Hug
 Ние сме си в София. Така че,Нана,можем да го изпробваме с теб това място.

Общи условия

Активация на акаунт