АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 60 384
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
И Тони приключи предсрочно в градината. Тъкмо взех бележка да го пусна в понеделник за 3 седмици и разбрах че в групата имат и скарлатина. В крайна сметка решихме да го изпратим при нашите във ваканция, отколкото да рискувам да се разболее точно когато сме в отпуска и мислим за море. Така че ще ходя да стягам куфара, че утре съм дежурна и след работа ще ги изпращам на път.

Бубче, честито и много щастливи моменти в новия дом.  bouquet

# 331
  • София
Бубче, честито мила, само хубави неща да ви се случват в новия ви дом.
А за вашите - е, чак пък толкоз. Най-хубаво е всеки у тях си.

# 332
  • София
Бубче, и от мен - много радости в новия дом!  Hug Heart Eyes
На този турнир се смях така, както скоро не бях. Имах известни подозрения, но сега си затвърдих мнението - от Иво спортист няма да стане, или поне - няма да е футболист (не че това ми е било цел). Човекът си прави обиколки на игрището, шматка се насам-натам, голям смях. А той пък ревна по едно време. Въобще - емоции от всякъде. Успя и да ритне два пъти топката, по случайност.  Laughing Не че само той беше така де  Crazy Има няколко дечица от групата им, които явно схващат идеята и се справят добре, другите бяха за пълнеж.  Laughing Не знам на кое място се класирахме  newsm78 И да изклюкаря, че Фахрадин Ф. (от Забранена любов Blush) е някакъв роднина на новодошлото момченце в групата на Ивчо. Голяма агитка бяха, но и детето добре играе и май вкара головете. Иначе организацията беше много зле, залата е под всякаква критика. И добре, че беше Лиани, да ни познае по Александър  Mr. Green , че да се видим.  Simple Smile

# 333
  • София
Благодаря ви милички!

Бубче, Честито и много хубави емоции !

Яна днес се връща от ваканция с майка ми на село и от утре пак на градина. Мисля, че никак няма да й се ходи. Нама как, ще ходи до август.

Elwing развесели ме с турнира  Laughing

# 334
Здравейте и от мен в новата седмица!Хубава и спорна да е за всички!
Бубче, желая ви много щастие и само хубави неща да ви се случват в новия дом Hug ( за подреждането- не се притеснявай - аз отдавна не съм новодомка, ама  още имам  разни  неща дето се домислят  в движение Laughing).Футболистите ме развеселиха Joy
Аз се излюпих преди малко, изпратих Дария и Симо и ...се заемам  с кафето.КАто се разсъня ще го мисля деня.Тази седмица съм на работа чак,,, в петък Mr. GreenКво ще правя до тогава още не знамНе че се оплаквам де;-) Много  си е хубаво да се занимаваш със себе си ( или пък с нищо),колкото и егоистично да е .В събота вечерта на мен и няколко дружки да ходим  по женски да се веселим.Речено- сторено.На мъжете   не им се вярваше до последно че ще тръгнем ей така. ХАха hahahaТе останаха да гледат децата и продължиха  с барбекюто.ТА  така=  луди- млади повеселихме се чудесно до малките часове из нощна София.Сутринта Дари и Симо  ми пазеха тишина. че ме знаят каква съм кисела когато съм с главобол Sunglasses Заведохме Дари на плуване, а ние пихме кафе през това време.ПОсле- малко на пазар, разходка..и то- минал деня.МНого ми хареса тази волна уикенд програма.

# 335
  • гр.София
 Добро утро!
 Велмар,да имах поне половината от твоята енергия! На голяма патерица,ЧРД !Здраве,радост,любов,успехи,пари-всичко ,което си пожелаеш да имаш  bouquet

В неделя на два пъти видях гърба на Гого Laughing, в Студентския град,покрай мача му по футбол. Ние ходихме на състезания по лека атлетика в спортната база на НСА.
 С Анди,обаче си казахме няколко думи. Най-важните-кога ще има среща Mr. Green

Тази събота и неделя има из Центъра на С.  многобройни прояви за деца. Мисля да се пласираме поне за рисуването върху асфалт в градската градина.

С. си ходи на градина. Дори в събота беше,когато едва събраха 7 деца за сборна група в цялата градина.

Нори,прекрасни новини Hug  Успех в шофирането и успешно бременеене Peace!

Бубче,честито новодомство!

# 336
Момичета, споделете как ще забавлявате дечицата за утрешния празник!

# 337
Ние май няма да успеем да се забавляваме - Деница е на градина, Влади е на училище, а аз съм на работа и съм сама с децата, че таткото е в командировка. Вечерта може би ще ги заведа някъде, за да ги почерпя. Само да не забравя да им дам подаръците, че напоследък съм ooooh!
Велмар, не казваш, ще пием ли кафе съботите през следващия месец?

# 338
  • София
Изключено през седмицата да го водя някъде за забавления. До 18 часа съм на работа, после докато се прибера, няма да има време.
Подарък му купих онзи ден, за 1 юни няма да има нищо специално. И без това редовно му се купува.

# 339
blanc   Hug
Относно утрешния  празничен ден., ПОдаръкът ще бъда  основно аз Mr. Green В настроение съм , свежа съм, ще  се опитам да съм мила и добра Joy Майтапа на страна. Аз съм почивка, както вече казах, и имах намерение да прекарам един ден  с нея, че това не ни се случва особено често.Но времето  го дават гадно и мероприятията ще са на закрито Wink  В градината ще им организират празник сутринта и тя държи да присъства.Ще я взема на обяд и ще мислим в движение.Привечер съм взела куверт за любимото детско клубче.Там ще има организиран празник с аниматори, разни герои, викторини, детска дискотека и разни подобни.Мисля че  добре ще се забавалява.ОЩе 2 приятел4ета ще  идват също с нас, така че- ще си поиграят добре.Не ходим често на клубчета вече, така че ще й е  разнообразн оспоред мен Peace А колкото до подарък някакъв- за традицията държа да й покажа че точно  днес е денят на детето( не 4-5, не някой друг ден, въпреки че възможността да празнуваме и да се забавляваме е и през останалите 364 дни в годината Simple Smile  ).Само дето още не съм й взела нищо.От панаира на книгата уикенда си купихме няколко нови книжки, така че ..ще го мисля какво да бъде.Сега са деца- нека си имат своя ден.( Аз самата тайничко  се забавлявам и изкарвам детското в себе си и хубавите детски спомени поне на този ден ).
АЛбенче, ще пием, злато.Каквото кажеш Hug Че и ще те черпя дори Heart Eyes

# 340
  • София
Ина сутринта ще е на парти, няма да ходи на градина. Следобед пък се надявам на едно много мило посещение на гости с мнооого деца, за да си нааоравим и едно мини парти вкъщи. Подарък естествено ще има но все още се чудя м/у две неща и не съм си избрала Peace
Това ни е програмата, честно казано аз пазя страхотни спомени от Деня на детето като бях малка и много ми е иска и за Ина тов да се превърне в специален ден Heart Eyes

# 341
  • варненка от София
Ина сутринта ще е на парти, няма да ходи на градина. Следобед пък се надявам на едно много мило посещение на гости с мнооого деца, за да си нааоравим и едно мини парти вкъщи. Подарък естествено ще има но все още се чудя м/у две неща и не съм си избрала Peace
Това ни е програмата, честно казано аз пазя страхотни спомени от Деня на детето като бях малка и много ми е иска и за Ина тов да се превърне в специален ден Heart Eyes

Хихик, къде викаш да дойдем утре, м?  Mr. Green Честитови новодомци, да го напълните с много радост и усмивки!

Изобщо днес следобедно да се видим някъде на квартално ниво?

# 342
  • София
  Охо Силве, пропуснала съм, че сте в София. Аз ще съм на гости на Цвети и на Роси каза, че ще звънна, ако и вие дойдете, ще се получи супер Simple Smile Може за бързо да разгледаме апартамента и да излезем някъде навън на полянка да ги пуснем да поиграят зверовете.
  Аз също още не съм решила какво да взема, а то няма за кога да го мисля, приемам всякакви идеи и предложения Simple Smile

# 343
  • варненка от София
  Охо Силве, пропуснала съм, че сте в София. Аз ще съм на гости на Цвети и на Роси каза, че ще звънна, ако и вие дойдете, ще се получи супер Simple Smile Може за бързо да разгледаме апартамента и да излезем някъде навън на полянка да ги пуснем да поиграят зверовете.
  Аз също още не съм решила какво да взема, а то няма за кога да го мисля, приемам всякакви идеи и предложения Simple Smile

Тук сме ние, от седмица, но и Тошко беше тук и ходихме по балове, ала бала и на семейни ангажименти се бях отдала. Днес го изпратих за Варна и ние сме си тук с децата.

# 344
Поради липсата не детето няма да има подарък специално в този ден. Но ще му се обадим и се надявам да е в настроение да ми разкаже какво е правил през деня. Баба му от вчера е почнала културната програма и сега чакам доклада довечера. Mr. Green
Но на работата ще имат празник децата и се надявам да е весело, и за тях и за нас.

Общи условия

Активация на акаунт