Бубче, честито и много щастливи моменти в новия дом.
Има няколко дечица от групата им, които явно схващат идеята и се справят добре, другите бяха за пълнеж.
И да изклюкаря, че Фахрадин Ф. (от Забранена любов
) е някакъв роднина на новодошлото момченце в групата на Ивчо. Голяма агитка бяха, но и детето добре играе и май вкара головете. Иначе организацията беше много зле, залата е под всякаква критика. И добре, че беше Лиани, да ни познае по Александър
( за подреждането- не се притеснявай - аз отдавна не съм новодомка, ама още имам разни неща дето се домислят в движение 
Те останаха да гледат децата и продължиха с барбекюто.ТА така= луди- млади повеселихме се чудесно до малките часове из нощна София.Сутринта Дари и Симо ми пазеха тишина. че ме знаят каква съм кисела когато съм с главобол
Заведохме Дари на плуване, а ние пихме кафе през това време.ПОсле- малко на пазар, разходка..и то- минал деня.МНого ми хареса тази волна уикенд програма. 
Успех в шофирането и успешно бременеене
!
Майтапа на страна. Аз съм почивка, както вече казах, и имах намерение да прекарам един ден с нея, че това не ни се случва особено често.Но времето го дават гадно и мероприятията ще са на закрито
В градината ще им организират празник сутринта и тя държи да присъства.Ще я взема на обяд и ще мислим в движение.Привечер съм взела куверт за любимото детско клубче.Там ще има организиран празник с аниматори, разни герои, викторини, детска дискотека и разни подобни.Мисля че добре ще се забавалява.ОЩе 2 приятел4ета ще идват също с нас, така че- ще си поиграят добре.Не ходим често на клубчета вече, така че ще й е разнообразн оспоред мен
А колкото до подарък някакъв- за традицията държа да й покажа че точно днес е денят на детето( не 4-5, не някой друг ден, въпреки че възможността да празнуваме и да се забавляваме е и през останалите 364 дни в годината
).Само дето още не съм й взела нищо.От панаира на книгата уикенда си купихме няколко нови книжки, така че ..ще го мисля какво да бъде.Сега са деца- нека си имат своя ден.( Аз самата тайничко се забавлявам и изкарвам детското в себе си и хубавите детски спомени поне на този ден ).
Че и ще те черпя дори

Може за бързо да разгледаме апартамента и да излезем някъде навън на полянка да ги пуснем да поиграят зверовете.
Може за бързо да разгледаме апартамента и да излезем някъде навън на полянка да ги пуснем да поиграят зверовете.