АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 60 387
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Нана, сигурно си ужасно щастлива  Simple Smile Изглеждаш чудесно.  Peace Само че имам едни спомени, че Митко беше казал, че ако отслабнеш, ще се разведе, сигурно сега не му минават такива мисли  Mr. Green Wink Hug

# 316
  • София
Нана, сигурно си ужасно щастлива  Simple Smile Изглеждаш чудесно.  Peace Само че имам едни спомени, че Митко беше казал, че ако отслабнеш, ще се разведе, сигурно сега не му минават такива мисли  Mr. Green Wink Hug

О, напротив. Тази сутрин отново заплаши, че не само ще се разведе, ами ще ме закопае под прозореца  Mr. Green, ако не се спра.

# 317
# 318
  • София
Здравейте момичета -кокичета или рози да сме по в час със сезона  Laughing

много хубави поводи и много честитки...за такива като мен дето са били далеч от нета за известно време.

Велмар честито на патерици, мила, да си жива и здрава и всеки ден да се чувстваш така щастлива като на вчерашния   bouquet

Нори - прекрасни новини, честито - лека и безпроблемнна бременност ти желая, честита ти и книжка, скоро да се похвалиш и с автомобилче, с което да джиткаш нагоре-надолу.

Нана - нямам думи, много добре изглеждаш, а Митко да не е сляп, че да не вижда прекрасната разлика.

Може да пропуснах нещо, извинявайте.
Дано болните бързичко да се оправят 

# 319
  • София
Добро утро.

Нори, честита книжка и бъдеща "мишка"  Mr. Green Да караш безаварийно.

Аз приключих третото завъртане на режима ми. Доволна съм. Свалих 49 кг и между 30 и 33 см от обиколките на ханша, талията и всяко бедро.

Ето и новата ми визия, че да не ме подминете нейде по улиците  hahaha

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.23638748

Нана - страхотна си. Поздравявам те за волята да направиш това и за прекрасната ти визия!
Браво - и с каква диета ги свали?

И една - след и преди

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.23637837

# 320
  • София
С 90-дневната диета. Три завъртания с три почивки.

# 321
  • София

Браво!!! Ти си гордостта на форума.
Трябва да има акава тема - Преди и сега

# 322
  • София

Браво!!! Ти си гордостта на форума.
Трябва да има акава тема - Преди и сега

добро предложение, но за някой ще бъде в обратната посока от тази на Нана  Joy

# 323
  • у дома
добро предложение, но за някой ще бъде в обратната посока от тази на Нана  Joy

да, за 28 седмици / + 19кг   Mr. Green Mr. Green  Tired
Нори  Heart Eyes
velmar, ЧъРъДъ на патерица   bouquet
ние си изкарахме супер почивните дни, за съжаление програмата не беше пълна, но като цяло си поотпочинахме и по скитосвахме  Laughing  направихме и голям преход, по еко пътека до пещера Снежанка (~1700 метра). имаше и торти, мноооого торти, марулчето е свидетел  Blush
регистрираните в FB са видели  Mr. Green

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 09:25 от blueeye®

# 324
  • София
Елфче,днес ще ходите ли на футбол?Аз незнам като отидем там, как ще намерим точно нашата градина newsm78 ,но ще се оглеждаме и за вас Grinning

# 325
  • София
И аз мислех да питам дали някой ще ходи  Simple Smile И на мен ми е странно как става организацията и се чудя колко по-рано да отидем  newsm78 Май се вълнувам повече от футболиста  Crazy Laughing Blush Надявам се да се намерим  Hug
Блу, видяхме ви в пещерата, а торти ще покажеш ли?   chef

# 326
  • София
Май се вълнувам повече от футболиста  Crazy Laughing Blush
Ха,ха,какъв съвпадък Party Ние пък чакаме баткото да се прибере от екскурзия и ако не си дойде до 2ч,незнам как ще го мислим.Има кой да го прибере,но ни се щеше и той да отиде.

# 327
Нашите вълнения с градинските изяви са към своя край.Само вокалната остана,  а тя ще е на 2.06.Туй то Simple Smile Ние днес се възползвахме максимално  от хубавия ден,Спах до 10.,30, после водих  Дария на плуване и пих кафенце докато тя се занимаваше.От там- на панаира на книгата- купихме си   нови книжки, разходихме се  из доброто старо НДК и околията и ми стана  леко носталгично дори Simple Smile Продължението е следобедни игри пред блока.Мъжете в момента зареждат барбекюто, децата тичат наоколо.Аз се качих за малко и   слизам.ХУбав уикенд  от мен и ....НАздраве beer

# 328
  • София
Аз пък се включвам в първата си вечер в новия ни апартамент Peace
Все още не съ успяла да подредя всичко, но от днес сме си тук и сме адски щастливи, макар че ми е кофти за наще, защото свикнах с нас пак и сега като тръгвахме се поразстроиха.
Сега ще си направим първата салатка и ще седнем  на първата си вечеря тук Mr. Green

# 329
  • София
Ей,Бубче,пожелавам ви тази вечер да е началото на безброй такива щастливи,спокойни и емоционални вечери Hug
Ние официално приключихме с градината и с емоциите покрай нея след завоювано....последно място на турнира Mr. Green ,но пък си имаме грамота и купа и сме много щастливи,че" ги разбихме" Joy Видяхме се и с Елфчето Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт