АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 60 395
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • гр.София
 Леле,Бубче,представих си те!   (тези не бяха от английската )

clean -този емотикон е за чистене, но я колко прилича на мажоретка Joy Направо се почувствах добре.

Нана,стягай домочадието и домакинството. Разсмя ме. Но ,какво му е на Митко?
 Мен ме боли адски гърло,без нищо друго, и днес чета огромно заглавие във вестник от сорта на -вирус с гърлобол в София.

# 301
  • София
Ох, утре ще е на рентген, съмняват се за пневмония.  ooooh!
Аз сколасах с лекаря, готвенето, просването на едната пералня и къпането. Сега малко остана. И да ям, че като съм свикнала да вечерям в 17.30 ч. вече вия на умряло  hahaha

# 302
Привет, и ние се прибрахме най-после Hug
В събота бяхме на бал на една много красива абитуриентка, кръстницата на Деница/ и после на Велинград. За мен там е пълна почивка - наспивам се хубаво, ходим на разходки, не пера и рядко готвя Peace Деница беше с баща си и братовчедките си на басейн, а аз през това време четох за изпита на припек. Снощи михахме през Метро, имах спечелена бутилка вино Simple Smile Тъкмо се прибрахме и нашите си дойдоха с Влади от поредното им пътуване до Македония и Албания. Докато ни разкаже детето впечатленията си, докато просна прането и стана никое време.
Между другото, Влади се прибра с хрема, мен ме стяга гърлото, та и ние вземаме мерки.
Другите болни също да оздравяват бързо Praynig Hug
Хубава кратка седмица на всички Hug

# 303
  • София
Здравейте сладурчета,

Имам да се хваля  Laughing и да ви разказвам

Много съм щастлива....
Днес ми беше изпита пред ДАЙ и имам Да и ще ставам шофьор... и го взех от първия път.
Ако се има предвид, че започнах курса от началото на декември, та чак до сега, обаче всичко си взех от първия път...
Сега ще си вземем една таратайка да се упражнявам и тра ла ла.

# 304
Браво, НОри smile3501 Лека и безаварийна ти желая newsm01
Мен ме мързи да пиша SunglassesИмам и аз да разказвам, за радост- хубави и приятни неща, ама ще споделя   друг път може би. Сега доработвам последните 2 часа на деня и приключвам работната си седмица Mr. Green

# 305
  • София
Браво, НОри smile3501 Лека и безаварийна ти желая newsm01
Мен ме мързи да пиша SunglassesИмам и аз да разказвам, за радост- хубави и приятни неща, ама ще споделя   друг път може би. Сега доработвам последните 2 часа на деня и приключвам работната си седмица Mr. Green
Е, не  така де, айде похвали се, имаме нужда от положителни емоции Hug

# 306
Бубче, нищо ексклузивно или извънредно, мила.Просто  хубави дни,хубави емоции, много радост и вълнения.За първи път от много години  насам се чувствам прекрасно на рождения ми ден.И всичко това - благодарение на любимите ми хора , близки  и приятели.Изкарахме чудесно,почувствах се специално и б ях безкрайно щастлива.Не че друг път не получавам внимание , отношение,подаръци, но сега беше свръх.Разплаках се от радост неведнъж. За всичко това напоследък, сигурна съм, пръст има и слънцето , което  все по-често ни радва.А това определно  ми влияе.ВЪзползваме се пълноценно и се наслаждаваме на галещите му ласки и един на друг. Гледаме да се разнообразяваме и пътуваме по-честичко.С две думи- просто ми е усмихнато и щастливо.Надявам се да предам положителните си емоции и на вас и нуждаещите се да се заредят.То от нас си зависи да се случат хубавите неща.Аз  съм оптимист и очаквам хубави неща.Вярвам че ще ми се случат Hug
Хайде- спирам че пак се размечтах и ще объркам новините Laughing
Аааааа- на работа съм  чак другия петък Party Как да не работи човек с кеф Sunglasses

# 307
  • София
Нори,честито!Дано само хубави емоции ти носи този успех!

velmar,чак на мен ми стана хубаво и слънчево и емоционално Hug

Миши вчера не беше на градина,че бяхме на вилата за почивните дни и се прибрахме снощи.Днес е казала госпожата на майка ми,че имат варицела.Очаквах и в тяхната група да се появи,че в яслените групи имаха,пък имаме деца с братчета и сестричета от там.Преди бих се радвала,но сега има вероятност да ни се провалят плановете за лятото,ако се разболее Миши и след него и брат  му Rolling Eyes

# 308
Нори, май не си се похвалили за лентичката, а, а? Wink

Пожелавам ти много лека и безпроблемна бременност и безаварийно шофиране! Hug Hug Hug

# 309
  • София
Велмар, на мен определено ми подейства изключително усмихващо Hug
Нори, честито и за двете за новини, декемврийче го докарахте,а  bouquet

# 310
  • София
Нори, честито и по двата повода!  Hug Уж съм наблюдателна, пък лентичката я пропуснах, добре че е Анди да каже  Crazy Много се радвам!  Party Heart Eyes Лека бременност и на теб!  Hug Hug
Бубче, вие как сте?  Hug
Велмар,  Hug Peace
Кого не съм прегърнала още?  Laughing
Нана, какво стана с Митко?
Кало и Тони са сладури  Peace Не знам как е в действителност, но Кало изглежда по-висок от Тони, така ли е?
Лиани, дано не ви се провалят плановете за лятото  Praynig Ние още нищо не сме мислили, само отпуската на мъжа ми знам кога е, и ако се ходи някъде, ще е в началото на август.

# 311
  • София
Е, да, по-висок е Кало.

Митко си пие илачите, изписани му от личната, засега без АБ. Да видим докъде ще го докара.

# 312
Добро утро! Hug

Нори,честито и за двете радости! Пожелавам една лека бременност и безаварийно шофиране!

Определено Кало е по-висок от Тони.

# 313
Велмар, определено ми подействаха много положително писанията ти, пиши така по-често Hug
Нори, честито и за бебчето, лека бременност ти желая Hug И за книжката честито и тук.

# 314
  • София
Добро утро.

Нори, честита книжка и бъдеща "мишка"  Mr. Green Да караш безаварийно.

Аз приключих третото завъртане на режима ми. Доволна съм. Свалих 49 кг и между 30 и 33 см от обиколките на ханша, талията и всяко бедро.

Ето и новата ми визия, че да не ме подминете нейде по улиците  hahaha

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.23638748

И една - след и преди

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.23637837

Общи условия

Активация на акаунт