АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 851
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мииии, да. Mr. Green Ние имаме вариант и за момче, и за момиче и Ина ги разгласява с бясна скорост Joy Даже без да я питат, вчера оповести как ще се казва бебето на детската площадка Twisted Evil

# 421
  • София
при нас името беше почти решено още преди Миташки да се роди - мъжът ми избираше мъжко име ( при тях традицията с мъжките имена е от 200 години и все въртят едни и същи - скука  Joy), пък женско. Та сега е мой ред  Laughing. Така че от 5 години чакам  Joy и така съм свикнала с това име, че няма какво да му мисля. Повече от тайната - на баща ми ще е, тъй като знам колко ще бъде щастлив от този факт, майка ми също, просто знам колко нещастни и разочаровани бяха, когато брат ми наруши традицията и не нарече нито едно от децата си на някой от родителите. Наскоро гледах значението на името и ми хареса, така че сме готови.

Кайли - приятна отпуска - да си починете добре.
Ние окончателно се отказахме от отпуска в традиционен смисъл - инвестирахме парите в градинска мебел и сега ще прекараме почивката под шатрата на диванчето в градината  Laughing...а пък като закараме Митко при нашите - ще починем малко и на тяхната вила. На 11 септември излизам в майчинство, така че няма да ми липсва толкова много отпуската, малко остана.

# 422
Елфче, ходих при Огнян Симеонов. Бях много скептично настроена, тъй като аз не вярвам в диети, режими и т.н. Взе ми мерки, изчисли ми колко в повече са ми мазнините и на базата на това ми определи в какви грамажи да се храня. Режимът е един и същ за всички, като се различават само грамажите в зависимост от това колко имаш да сваляш. Този режим не е измислен от него а по книгата на Б. Сиърс - "Зоната". Има си и тема (и за Зоната и за О.Симеонов) в подфорума за диетите. Иначе консултацията струва 60лв. и продължава около час и половина, като през това време ти обяснява как действа, взима ти мерки, дава ти съвети, проявява се и като психолог даже  Grinning След това, ако имаш някакви въпроси, му пишеш в скайп или му се обаждаш. На мен досега винаги ми е отговарял и бил много търпелив с въпросите ми.

Аз се спрях на този режим, тъй като при него се яде всичко и организмът не се лишава от нищо. Бях гледала и други диети, но на мен лично не ми харесаха, заради невъзможността да смесваш храните (Аз например не мога да си представя да ям пилешки бутчета без картофи  Simple Smile ).

Та както вече споменах, бях доста скептично настроена, но е факт, че за малко повече от три месеца (отидох на консултация в края на януари) свалих 10кг. Не съм била толкова слаба от ученичка. И мерките ми и те се стопиха...И най-важното е, че си ги поддържам вече от още толкова време. Спазвам основните принципи и не качвам килограми. Дори вече не гледам на режима като на режим, а като начин на живот, тъй като е изключително здравословен.

Извинявам се за дългия пост, но реших да не пиша на лични, а тук, защото някой може да се заинтересува.

# 423
  • София
Полито, благодаря! Peace Чувала съм за "Зоната", но нямах идея какво значи. За грамажите - кантарче ли имаш? Интересно звучи.  Simple Smile

# 424
Нямам кантарче, но първите няколко дена, когато си взимах плодове или зеленчуци действах по следния начин:

Примерно си взимах килограм ябълки. Делях този килограм на броя ябълки и по този начин разбирах колко тежи една ябълка. След това започнах на око да карам.

# 425
  • гр.София
 polito_87, заради аватарите ти винаги съм си мислела ,че си вейчица.Браво за успеха!

Кайли,хубава ваканция и да презаредиш батериите Hug

На бременните ( и на Елвинг  Simple Smile) пожелавам прохлада.

# 426
Кайли, весела отпуска и по-малко череши.
Бубе, свалихте ли Т на Ина?
За бремелките-сладко добременяване и наслаждаване на времето!
Много отдавна не съм писала, Павел скоро бешуе болен, прави пристъпчета-алергични, очето му отвреме навреме се хоявяна секрет, ще го водя отново, този път за направление към специалист.
Дани не иска да ходи на градина вече, иска да го гледат, но засега няма как, оставях го по-миналата седмица 2дни,баба му дойде и беше щастлив. А после като виждаше, че |Павел остава и то милото искаше, сега ги пуснах двамата, дано няма проблеми и да са здрави
Цулувки и до скоро,
хубаво изкарване на отпуските, ние ще ходим на планина с мин.басейн, да плацикат децата, а ако има начин кр.на август -нач на септември- ще видим алл инклузив на морето да видят и водичка и пясък.
Чао

# 427
Тази седмица почивам активно в Пловдив с Тони- разходки и почивка в къщи.

Тази събота,която мина, бяхме на едно надиграване от народните танци и си изкарахме много весело. Но следващия път ще ходя на такива мероприятия без детето,че му омръзна по някое време. А така ми се играеше още. Защото освен танците на сцената, по поляната се заформяха отделни хора. Вижда се как се играе дадено хоро и в другите региони.  Наистина беше много весело. От много игри, направих съвсем малко снимки. Simple Smile
Днес се вече се обзаведох и с нов бански костюм и ме готови за морето. В събота живот и здраве потегляме. Детето вече брои дните,които остават. Надяваме се и на хубаво и топло време за морето.
Болничките бързо да оздравяват.

# 428
Кайли, и аз като тебе вече броя дните, но моите са със седмица повече. Приятна отпуска и хубаво време Hug Снимките ги видях във ФБ, браво на вас Simple Smile

# 429
  • София
Аз пък нищо не броя, щото до август има мноооого време.
Забавляваме се с Кало като го карам да ме снима - и той доволен, че се докопва до Канона на тате и аз доволна, щот баща му вече отказва да ме снима - била съм скакалец  Joy

Иначе детето си ходи и на градина и на плуване. При нас още няма повей откъм ваканция.

# 430
Добро утро Party Честит празник на всички празнуващи( ПОлито, Павчето на дидка, пепър.... и  всички останали скрити  , з акоито не се сещам в момента Simple Smile )
Днес  не се работело, или  пък се работи до обед.Е- не можем да спазваме традицията и ще си работя  до вечерта Crazy ПОне времето можеше да  е традиционно- лятно, горещо... ( Елфче, как си Sunglasses) . На работа започнахме отпуските и се налага да работим повечко за да се заместваме един друг, ДО моята отпуска има 2 седмици. Дария приключва градикната тази седмица и ... юе се видя в приключение с гледането й  Crazy  Иначе- обичайните неща са около нас. Здрави сме ( чук - чук....) . ,На болничките - бързо оздравяване и без повече проблеми  , за да изкараме едно наистина хубаво и  приятно лято Naughty
 Отивам да си допия кафето.ХУбав ден ви желая!

# 431
Честит рожден ден на Лора на Пепър! Да е жива и здрава!  Hug  bouquet
Честит имен ден на Пепър! Много здраве, любов и късмет! Много щастливи мигове с малката пораснала рожденичка!   bouquet Hug

Честит имен ден на всички именици!  bouquet

# 432
  • София
честит ден на Лора   bouquet, да е жива и здрава

честито и на всички празнуващи на Петровден   bouquet

Хубаво е, че обсъждате отпуските. Аз предвиждам само една седмица в началото на август, но пък за сметка на това от 11 септември излизам дългосрочно  Sunglasses
Миташки си ходи на градина и така ще бъде до края на юли, после отива при баба и дядо повече от месец.
На тези, които им предстои море или басейн - моля потопете се няколко пъти и заради нас  Laughing

# 433
  • София
Честит празник на всички, които носят имената на св. Петър и Павел!

При нас може да има някакъв лъч светлина - т.е майка ми да си вземе отпуска от средата на юли и Кало да отърве сборните групи до края на месеца, а аз да отдъхна 10 дни, като го пратя с баба му в Пловдив. Но все още не е ясно.

# 434
Честит рожден ден на Лора и честит имен ден на майка й  bouquet
Честит двоен имен ден в семейството на Пепеджинс  bouquet
Честит имен ден на Павел на Полито /а ти празнуваш ли днес?/ и на Павел на Дидка  bouquet
Честит имен ден на Петър на Блан  bouquet
Блу, честит имен ден и на бат Пеп Hug
Хубав празник на всички Hug

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 09:29 от albena_vlady

Общи условия

Активация на акаунт