АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 844
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Честит Петров ден на всички !

Здраве, Късмет и весел празник!

# 436
  • гр.София
Честит рожден ден на Лора и честит имен ден на майка й  bouquet
Честит двоен имен ден в семейството на Пепеджинс  bouquet
Честит имен ден на Павел на Полито /а ти празнуваш ли днес?/ и на Павел на Дидка  bouquet
Честит имен ден на Петър на Блан  bouquet
Блу, честит имен ден и на бат Пеп Hug
Хубав празник на всички Hug

Благодаря и Честит празник на всички и от нас  bouquet

С. закръгля пълен месец на градина,което си е чудо.

# 437
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес! ЧРД на Лора!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 438
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес! ЧРД на Лора!  Hug Heart Eyes  bouquet

Честито и от мен!!!

Имам и аз да черпя за моят Петьо!

# 439
[Имам и аз да черпя за моят Петьо!

Жив и здрав да е Hug Ама каква торта си поднесла, да му се дояде на човек Simple Smile

# 440
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Желая ви много здраве, много щастие и много късмет!

# 441
Добро утро Hug Днес има много празнуващи по календар.
Честит имен ден, Пух Hug
Спинки, честит имен ден и на твоя юнак Дамян Hug
Деница от днес е във ваканция. По този повод майка ми и баща ми дойдоха вчера, за да я гледат, а след като и Влади се прибере, ще ги водят на Костенец. От понеделник е дежурен татко им, а след това идва и моят ред за почивка. Толкова умора съм събрала, че с нетърпение броя дните Simple Smile
Хубав ден, макар и дъждовен Hug На мен дъждът ми действа толкова приспивно, а имам толкова работа Crazy

# 442
 PartyПривет и от мен. И Дария от днес е ваканция.Трябваше да идва с мен на работа, но аз пък се уговорих с гинеколожката сутринта преди  да ида на работа да мина  на профилактичен преглед и цито.Та  една приятелка я взе да я гледа днес, за да ми е по-спокойно,. ТО и времето е смотано, та й спестих разкарването с мен.Сега  мерят рокли и танцуват Party Женско парти са си спретнали.ПОдозирам че довечера няма да иска да си дойде Joy

# 443
  • София
ПОдозирам че довечера няма да иска да си дойде Joy

Супер, харижи я за няколко дена на приятелката и зареждай филмите Mr. Green

Ние оставихме Кало у дома днес, защото баща му почива. Сега хукнаха да оправят някакъв компютър в работата на баща ми.

# 444
Наде, напоследък сме се разглезили със Симо- позволяваме си все по-често да ергенуваме извън къщи Sunglasses Филмите ще са на кино- взе да ми харесва Mr. Green Дария , нали е добричка, толерира подобни излизания и дори ни пита- няма ли да излизаме hahaha Blush Crazy
КОлкото до харизването- така и ще бъде тия дни  Wink Само че ще   има разнообразие в програмата и " гледачите".Тая приятелка прати нейното собствено дете на градина, за да се забавлява с мойто... Joy

# 445
  • София
Наде, напоследък сме се разглезили със Симо- позволяваме си все по-често да ергенуваме извън къщи Sunglasses Филмите ще са на кино- взе да ми харесва Mr. Green Дария , нали е добричка, толерира подобни излизания и дори ни пита- няма ли да излизаме hahaha Blush Crazy
КОлкото до харизването- така и ще бъде тия дни  Wink Само че ще   има разнообразие в програмата и " гледачите".Тая приятелка прати нейното собствено дете на градина, за да се забавлява с мойто... Joy

Те затова са добрите приятели.  Grinning

# 446
Добър ден и от мен в този дъждовен следобед!

Вкъщи всички спят и реших да поседна малко пред компютъра.

При нас нищо ново. Вчера ходихме на пикник на Панчарево и изкарахме целия ден там. Добре че се възползвахме пълноценно от слънцето, защото днес времето просто е отвратително.

Чудя се вече с какво да занимавам Ели, защото общо взето всичките й приятелчета са извън София - кой на село при баба и дядо, кой на море, кой някъде другаде на почивка... Скучно му е на детето. Аз се опитвам да влизам в разни роли, да играем на различни игри, но детето си иска компанията на други деца...

Момичета, искам да ви попитам някой има ли преки впечатления от езиковата школа Британика? След дълго проучване на различни школи, се спрях на нея, тъй като искам да изкарам сертификатни курсове и после да се явя на изпит за сертификат по английски език, но нямам никой около мен, който да е запознат с школата.

# 447
  • София
Честит рожден ден на Блу - да е жива и здрава и със сладко малко бебе през август   bouquet

Честит рожден ден на Нева - само радост и щастие да носи на мама, тати и кака   bouquet

# 448
Честит рожден ден на Блу - да е жива и здрава и със сладко малко бебе през август   bouquet

Честит рожден ден на Нева - само радост и щастие да носи на мама, тати и кака   bouquet
Да сте живи и здрави, рожденички   bouquet

# 449
  • у дома
Краси, Бени, Благодаря  Hug

марулче, ти си знаеш  Heart Eyes Hug

почерпете се:

ОЩЕ ТУК

и да не си помислите, че аз съм я измислила тази торта, ето оригинала и вдъхновението - Тропическа торта

Общи условия

Активация на акаунт