АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 801
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Мъжът ми има ЧРД на 18.09 - ще съм някъде....

# 586
Многооооо ми е далече тая Плиска  Sad
Бубче, много щастие ви пожелавам  bouquet

# 587
  • у дома

може да ви возим Simple Smile

# 588
  • София
Ха, Бубче, супер!  Hug Чакаме снимки после! За срещата и аз щях да питам - с деца или без  Crazy И на мен ми е доста далечко, но ще видим какво ще измисля... 

# 589

може да ви возим Simple Smile

Благодаря много  bouquet
Не само като разстояние, а и като организация ми е далече. Деница все още спи следобяд, но няма точен час...

# 590
  • гр.София
 Нана,Ч Р Д ! Всичко най-добро -за теб и близките ти Hug

# 591
  • София
Нана,Ч Р Д ! Всичко най-добро -за теб и близките ти Hug

Ееее, Блан, благодаря ти много!  Hug Hug Hug

# 592
Честит имен ден на всички с имен ден днес  bouquet
Блан, хубав празник на многото именници у вас! Hug  bouquet

# 593
  • гр.София
 Благодаря,Албена! Честит празник на всички!
 Нана,айде, и днес-Честит празник!

С. си поизмисли днес ,че я боли корема. Пропадна ходенето на ДГ.Но сме на крак от 6ч.
 След малко отиваме да проучим детската площадка пред НДК, а после сме на сборна именна вечеря у майка ми.

# 594
  • София
Утре ще се появите ли със С.?

# 595
  • София
Наде, да си жива и здрава и заради вчера, и заради днес.
Бланк и на вас честит празник, а също и на всички останали, за които не се сещам в момента  bouquet
Аз съм на Гинипал, който ми действа ужасно зле, имам чувството, че ще мра, по 3-4 часа съм със сърцебиене, треперене и пулс около 150, направо е отвратително Sad От днес почнах и верапамил като допълнително лекрство, за да облекчава страничните реакции, пък да видим как ще съм Praynig

# 596
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!  Hug Heart Eyes  bouquet Много здраве и само хубави емоции!
Блан, ние бяхме точно преди да почне концерта, ако ходите, чакам после отзиви Simple Smile Минахме и през една изложба на екзотични животни, голяма щуротия  Crazy , а двуглавата змия така и не се показа  Crazy
Още не сме почнали ДГ, но скоро ще трябва. Днес боцкахме Алекс, че нали го готвим за ясла. Дано свикне по-бързо от батко си...
Бубче, това за какво се пиеше? Много неприятно, дано ти подейства новото л-во  Praynig Измъчи се този път, гушки! С Ина не помня - тежка ли ти беше бременността?
Вст, Пухче, вие как сте?  Hug

# 597
  • София
Честит празник на всички!Да си носите имената с радост!  bouquet

# 598
  • гр.София
 Мерси още веднъж Hug

Елвинг,нищо не видях (чух) от концерта. И за змиите нямаше време.
 Бубче,прекрасен ден ти желая. Да се чувстваш добре днес и да кажеш Да на точния човек .

Има всички изгледи да се пласираме за срещата (за която още нищо не знам,освен името на мястото,ама ще се поинтересувам Simple Smile)

# 599
  • у дома
Има всички изгледи да се пласираме за срещата (за която още нищо не знам,освен името на мястото,ама ще се поинтересувам Simple Smile)

към 17 се събираме последно.  Grinning не съм ходила там, но се надявам лесно да го намерим Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт