АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 797
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Има всички изгледи да се пласираме за срещата (за която още нищо не знам,освен името на мястото,ама ще се поинтересувам Simple Smile)

към 17 се събираме последно.  Grinning не съм ходила там, но се надявам лесно да го намерим Mr. Green

Ами няма нищо сложно. Караш по Цариградско шосе в посока Младост и там, където свършва Борисовата градина т.е последните дървета и първите блокчета е механата. Има огромна табела Българка и е на самия булевард.
Общо взето дори аз с моите 7 диоптра няма как да не я видя  Joy

В 17 ч. с Кало ще сме там. Сега е време за фитнес и плуване  Mr. Green

# 601
  • гр.София
 Peace

# 602
Аз го знам мястото, но все още нямам яснота дали ще успеем да дойдем  Sad А много ми се иска да ви видя  Heart Eyes

Бубче, прекрасен и незабравим ден и от мен  Hug

Нана, с огромно закъснение  Embarassed да ти честитя и аз отминалите празници. Здраве, късмет и само поводи за усмивки  Hug

Иначе ние сме горе долу добре. Аз гледам да почивам повече, ама не ми се получава много покрай ремонтите дето ги захванахме в последния момент  ooooh! Лорката страда доста за градинката, дано успее скоро да се разсее и да позабрави. Има шанс да я вземат в кварталната градина, в която пък тя не иска да ходи  Crazy  Та това е покрай нас  Laughing

# 603
  • София
Бубче,желая ви незабравим празник и много семейно щастие  bouquet

За срещата не знам,много,ама много съм изморена и сигурно ще се посветим на почивка и подготовка на децата за училище и градина и аз за работа,но ако нещо ни се доизлиза ще дойдем.
vst,пропуснала съм защо Лорка не ходи пак в същата градина където беше?

# 604
  • София
  Срещата е от пет, а доколко, че ние от пет докъм шест сме пък на плуване и да знам дали има смисъл да идвам след това  Simple Smile

# 605
  • София
Айла, аз питах Нана, тя каза че поне до 19ч ще стоят, ако е хубаво времето. Че и аз не знам как ще успеем.

# 606
  • София
Е, не успяхте. Ама има защо да се ядосвате.  hahaha Децата бесняха доволно три часа, ние имахме време за мачкане на бебе  Mr. Green

# 607
  • у дома
Е, не успяхте. Ама има защо да се ядосвате.  hahaha Децата бесняха доволно три часа, ние имахме време за мачкане на бебе  Mr. Green

Нана, мисля да задам загадка и ако се справят, тогава да показваме снимки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бяхме 6 мами и 8 деца, кои са мамите?  Mr. Green hahaha

# 608
  • София

Нана, мисля да задам загадка и ако се справят, тогава да показваме снимки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Става  Mr. Green

# 609
  • София
  С удоволствие ще разгледам снимки, за съжаление не успяхме да дойдем, но плуването свърши в шест, докато се оправим стана шест и половина и докато дойдем, прецених, че няма за кога вече... Следващият път  Simple Smile

# 610
Да пробвам тогава - Нана с Кало, Миленка с Марти, Блу с Ния и Боян, Анди с Гого и Филип, Краси с Миташки и Блан със София. Общо 6 мами и 8 деца. Ще има ли снимки сега, а Wink

# 611
  • София
ей Албенче - много си добра  Peace позна ни  Laughing

Бубче прекрасен празник и дълго семейно щастие ти желая - нищо, че е на патерици   bouquet

# 612
Снимки, моля! Praynig newsm17 newsm51

Ще се подмазваме и завиждаме от далече.

Седмицата ми е тежка. Да свърши и утрешния ден, и ще си почина малко от работата. Вече си мечтая за отпуска. Tired

# 613
От вчера надничам за снимки!  Laughing Разгледах ги!  Laughing Децата са пораснали, а майките са станали още по красиви.  Hug
Утре отивам да си взема детето и от понеделник живот и здраве тръгва на ДГ. А аз ще си отдъхна от дългите пътувания и вече през уикендите ще сме си тук. Ще се радвам, ако успеем да се видим.
Бубче, честито и от мен. Желая ви дълъг и щастлив семеен живот!   bouquet

# 614
  • София
Е има вече  Grinning Погледни ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт