АВГУСТ-инчета 2006-тема 6

• 59 796
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Е има вече  Grinning Погледни ФБ.
Редактирах се!  Laughing

# 616
  • у дома
blanc, ЦЪК   Simple Smile

# 617
Не съм blanc, но ЦЪК-нах.  Mr. Green Боян изглежда много спокоен. А Нана с бебе е направо суууупер.  Laughing
Днес съм на вълна нищоправене извинете за което.

# 618
  • София
Не съм blanc, но ЦЪК-нах.  Mr. Green Боян изглежда много спокоен. А Нана с бебе е направо суууупер.  Laughing
Днес съм на вълна нищоправене извинете за което.

Нали  Mr. Green Аз затова ползвам назаем за снимки  hahaha

# 619
  • гр.София
 Блу,мерсиииииииииии!

# 620
  • София
Честит празник на всички   bouquet 

# 621
Здравейте!
Включвам се във вашата тема и се надявам да не се натрапвам! Имам момиченце вече на 5!Излиза и постоянно зъбче рано ли ни е още? Вие как сте със зъбките?!?

# 622
  • гр.София
stef_kms, здравей и добре дошла!

При С. няма никакво движение по зъбките.

# 623
Добър ден!   bouquet
Като гледам blanc в колко часа е писала не смея да кажа - добро утро.  Laughing
За зъбчетата - на Толга му падна зъб още през месец юли и веднага започна да му расте постоянен. Реших, че е нормално - физиология. И да е рано не мога да спра процеса.  Peace
Толга от днес е на ДГ. Беше много развълнуван.
Лека и успешна седмица на всички!   bouquet

# 624
  • София
При Кало още няма никакво движение относно зъбите.

Днес си е на градина, но отиде тъжен, защото не е виждал от пет дни баща си, а това за тях е направо трагедия  Mr. Green

# 625
  • София
Ааааа, при Ина има движение в зъбите, ама назад - един изби още преди близо 2 години и не е никнал друг Twisted Evil
Елфче, понеже беше питала - с Ина не разбрах, че съм бременна, но ако първата ми бременност беше като тази надали щях да се навия на втора Rolling Eyes
Ина също е на градина, но ми се видя унила сутринта и може би ще си я взема по-раничко.

# 626
  • София
И при Миши няма никакво движение на зъбите,а се проверяваме често,защото милия изобщо не иска да идва този момент на смяна на зъбките,защото означава ,че пораства,а той изобщо не бърза Mr. Green
Днес отиде на градина направо ревящ и хълцащ и ме разби ooooh! Какво му става,вече 3та година не свикна това дете и май догодина ще го пращам на училище за предучилищна,щото нЕАм нерви!

# 627
  • гр.София
 Shocked  И София днес се разрева в ДГ-мамо,мамо..., а не  й е първи ден. Какво му стана на това дете?! и аз ще тичам по-раничко да я прибера.

# 628
Тони снощи беше много щастлив, че баща му вече се прибра и ще си стоим в нашата къща. Омръзна му цяло лято от гости и си иска своите неща. Зъбките са добре. Четохме книжката за Франклин и феята на зъбките и сега пита кога ще му падне зъбче, за да получи подарък. По нашия край обаче няма фея на зъбките а си хвърляхме зъбчетата на покрива на къщата и викахме враната. Mr. Green
Аз съм с гнойна ангина. Нещо което не ми се е случвало от  5 клас. Ужас! 5 ден вече гърлото е кошмарно, и температура до 39 успях да вдигна, не мога да ям и всичко ми е гадно. Днес едва изкарах на работа, като гледах да не влизам при децата,а  повече административни задачи да свърша. Почнах антибиотик, а утре ще ходя май и за болничен. Сега татко минаха през  нас и той със същите симптоми. Tired

# 629
  • София
И моя днес не ходи. Не иска. Не знам какво да го правя.
Миналата година ако ни се насъбра 25 дена ще е добре, то бяха болести.
Сега пак малко кашля и се появи задна хрема. Не знам дали е от времето или
от 2 дена ходене на градина.
Първите 2 дена ходеше добре, дори спа. А сега не ще - истерия...

Общи условия

Активация на акаунт